IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
    според мен избързваш с този сел.
    аз го виждам 2810-2840 следващата меча инвазия...та стопът ти може и да оцелее ,но ще е божа работа...
    ема по учебник се получи

и да допълня, целта на това движение е 2760, ако го бием слизаме под 2600 - 2560
    Last edited by masagor; 01.09.2010, 22:53.
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• .....

зна4и се играело каквото се дрънка за деня

имаше съмнения за стимулите след boj
      оба4е след като фед повториха упражнението ве4е няма съмнение

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Джордж Сорос купувал яко злато - залага срещу долара. Внимавайте с късите E/U
        Щом слуха е стигнал чак до теб, бягай в обратна посока. Същото се отнася и за многото почитатели на фундамента от новинарски сайтове.

Коментар

• Джордж Сорос купувал яко злато - залага срещу долара. Внимавайте с късите E/U
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Накратко - днес който е играл късо евро с долара е бил подложен на ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР, а който е играл дълъг долар с еврото - на ЕСТЕСТВЕН ОТБОР. За "дългото" и "късото" ще ви го обясни Чунчо.

Спирам със спама, то не, че в темата днес е имало нещо по-различно.
            До петък важи същото, но ти си знаеш.
            Същото ги чака и чакащите йената под 80.0

Коментар

Сега поразгледах темата и постовете в нея....
              Пенчев, имаме ИЗКУСТВЕН ПОДБОР, демек - подбираме (хората го извършват - субективен фактор), а при ЕСТЕСТВЕНИЯ ОТБОР (еволюцията/средата - обективен фактор) имаме ОТПАДАНЕ/ОТБИРАНЕ - това е по-точно.
              Разбираш ли какво ти редим?!
              Ти май си ми обиден от снощи?
              Не,Аноне,несъм обиден ,не знам защо така мислиш.Винаги чета с интерес твоите мнения,защото даваш ценна информация според мене.А за отбор-подбор няма значение,аз съм го учил едно,друг друго и всеки има представа за какво става въпрос.Ако съм прекалено рязък в споровете,простете,не е от злоба.Хайде със здраве и умната с дългото евро,че нали знаете какво идва...
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Ти от както си свали радиаторите ,и си спря парното ,май трепериш от студ,и не виждаш кво съм написал май .Успех
                Съжалявам, четох днешните постове по диагонал.
                А, че в апартаментчето ми е студ - спор няма.
                Успех.

Коментар

Тандеме, ръгна ли нови къси евро/долар?
                  Ти от както си свали радиаторите ,и си спря парното ,май трепериш от студ,и не виждаш кво съм написал май .Успех

Коментар

Накратко - днес който е играл късо евро с долара е бил подложен на ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР, а който е играл дълъг долар с еврото - на ЕСТЕСТВЕН ОТБОР. За "дългото" и "късото" ще ви го обясни Чунчо.

+10
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Накратко - днес който е играл късо евро с долара е бил подложен на ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР, а който е играл дълъг долар с еврото - на ЕСТЕСТВЕН ОТБОР. За "дългото" и "късото" ще ви го обясни Чунчо.

Коментар

Сега поразгледах темата и постовете в нея....
                        Пенчев, имаме ИЗКУСТВЕН ПОДБОР, демек - подбираме (хората го извършват - субективен фактор), а при ЕСТЕСТВЕНИЯ ОТБОР (еволюцията/средата - обективен фактор) имаме ОТПАДАНЕ/ОТБИРАНЕ - това е по-точно.
                        Разбираш ли какво ти редим?!
                        Ти май си ми обиден от снощи?
                        Естествен отбор

Мнениеот Mozo на Пон Дек 24, 2007 01:36
                        Естествен отбор

Същност и етап

Измененията на индивидите на един и същи тип , които се онаследява може да са много разнообразни и в различни насоки . Индивидите са полезни за вида белези ги предават в поколенията и така имат предимство в борбата за съществуване . Индивидите с вредни белези стават все по – малко и магат да изчезнат . Дарвин определя естествения отбор , като движеща сила на еволюцията . Той определя два етапа на естествен отбор :

· Поява на изменения

· Отбор и оцеляване в борба за съществуване

В резултат от естествения отбор преживяват организми , които имат най – подходящата комбинация от белези помагащи им да се справят с околната среда – климат , неприятели , храна и други . Значения върху естествения отбор имат условията на средата :ако те се променят то и организмите се преспособяват .

Форми на естествен отбор

Естествения отбор се осъществява чрез елиминиране на не проспособените индивиди . Различават се индивидуален , групов и полов отбор .
                        Когато елеминират засяга отделни индивиди отбор е индивидуален ; когато засяга отделна група – групов отдел , половия отбор се осъществява между индивиди от един пол ( мъжките се борят по – между си за притежаване на женска ) така най – жизнените мъжки ще оставят поколение . Често победата зависи от наличието на рога , шпори , оперение , песен и други .
                        Естествения отбор утвраждава полезните белези чрез които индивидите оцеляват борбата за съществуване .

Написал: Добавил на :

Силвия Дечева Момнева 14. 12. 2007 година.

Естествен подбор

Мнениеот Mozo на Пон Дек 24, 2007 01:36
                        Естественият подбор е биологичен процес, при който полезните за организма наследствени черти стават по-често срещани с всяко следващо поколение, а неблагоприятните - по-рядко срещани, докато отпаднат напълно. Това е процес на взаимодействие на фенотипа (външните белези) с околната среда, при което унаследяващите се белези дават предимство или имат отрицателен ефект върху индивидите. В резултат на това организмите, които притежават благоприятни белези, оцеляват и се размножават по-успешно, предавайки на поколението си генетично обусловените си фенотипни черти. Обратно — притежаващите неблагоприятни белези организми са подложени на силен натиск от факторите на средата и трудно оцеляват и се размножават. Геномът на тези организми постепенно отпада от популационния генофонд на вида. Естественият подбор на свой ред води до процесите на адаптация към околната среда и специализация на видовете към определени екологични ниши. В крайна сметка, съчетан с някои физически фактори на средата, той може да доведе и до възникването на нови видове.

В днешно време естественият подбор се явява като един от крайъгълните камъни на модерната биология. Терминът е въведен от великия английски естествоизпитател Чарлз Дарвин през 1859 г., когато излиза от печат и неговата най-известна книга „Произход на видовете“ („The Origin of Species“). Заслуга на Дарвин е не само в откритието на този забележителен природен процес, но и във факта, че това откритие изпреварва с 6 години първия труд на Грегор Мендел, основоположникът на съвременната генетика, който пръв открива законите на наследствеността. Когато Дарвин започва да говори за еволюция, естествен подбор и произход на видове, още никой не бил чувал за наследствеността и законите на генетиката.

Естественият подбор е сложен и бавен процес, той е базисът на еволюцията. В природата съществуват безброй примери за естествен подбор, които са доказвали и ще доказват истинността на дарвиновата теория.
                        Тази статия, частично или изцяло, представлява превод на статията Natural selection от сайта http://en.wikipedia.org. Оригиналната статия, както и този превод, са защитени от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната статия, за да видите списъка на съавторите.

Да не спорите и спамите темата за Форекс
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от mimi5 Разгледай мнение
                          Здравейте ,нова съм тук ,а и от скоро се интересувам от търговията с брокерски платформи и за това ще се радвам ако ми дадете няколко съвета , а именно: Какво ще кажете за Marketiva и Plus500? Другия ми въпрос е ,с тези високи стойности на златото и евро/долар имали още време да търгувам с тях?
                          Да, това е смешно....
                          Мими5, ако стойностите на телесната ти температура са високи е резонно да зададеш подобен въпрос, но пък тук май няма лекари. Поне аз не знам. Чувал съм за пияници, пубери, неграмотници, но не и за лекари. И да - има и малко трейдъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Абе Анон днес един ред не е написал бе, да не е болен?
                            Спах. Удовлетворява ли те този отговор?
                            Чудил си се каква ще е посоката на валутите ли? Пускай къси евро/долар сега и се не бой.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Вчера явно е преял с пици
                              След данните от Китай и Австралия, Анон снощи пусна дълги AUD/USD, евро/долар, които вече са затворени и сега е пак на къси в горните две.
                              То, ако ставаше само с пици..... вие да бяхте боговете на форекса.

П.П. Тююю, да не дремне човек.... плюете ли, плюете....

Коментар

• Тандеме, ръгна ли нови къси евро/долар?

Коментар

Working...
                                X