If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив. Возний казва да продаваме - червената линия надолу. Не е дал възможен край на импулса, което значи позицията да е без стоп. А това точно си направил ти. Не подценявай анализите ми.
Не е важно да играеш тенис с ББ. Важното е да имаш телефона на Возний.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Вярвайте на Возни и купувайте ,ще има да си чешите картуните и да гледате умно ,както аз сега гледам
не казваш какво да купуваме , а като гледам чертичката на возной , той ни казва че всеки момент трябва да почваме да купуваме долари - край на 5 , клин и въобще доводи за край на поскъпването на еврото... каквато както виждам е твоята идея.
Вярвайте на Возни и купувайте ,ще има да си чешите картуните и да гледате умно ,както аз сега гледам
Напротив. Возний казва да продаваме - червената линия надолу. Не е дал възможен край на импулса, което значи позицията да е без стоп. А това точно си направил ти. Не подценявай анализите ми.
ти ако искаш можеш да купиш от коректната ,но има вариант , да не стигне до нея ,но няма да е голяма загуба ,защото предполагам до 15-17 часа днес ще се нарисува ''крайния диагонал ''
Точно днес няма да купувам или продавам нищо. Освен режийните кафета и цигари
Ще се отдам на спам из форумното пространство.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Бат Седефчо долната трендлиния ,не е коректно построена ,но искам да подчертая откъде започва ''крайния диагонал '' , защото точно там свършва ''running triangle '' ако въобще е това ,ти ако искаш можеш да купиш от коректната ,но има вариант , да не стигне до нея ,но няма да е голяма загуба ,защото предполагам до 15-17 часа днес ще се нарисува ''крайния диагонал ''
докато няма пробив на легендарното 1,333333 (върха от 6.08.10) тренда все още е за надолу
Дай чертеж. Дай дефиниция за тренд. Само някакви приказки...
Ако трендът се характеризира с продължително движение в една посока, кратко движени в обратната - корекция и пак продължително в първоначалната, то според мен трендът на дневна е нагоре.
Коментар