If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В моите анализи няма и грам влияние на Возний. Просто друг метод. Но се дразня, като давате някакво броене, което е явно грешно. Вълните изглеждат лесни, но в действителност има доста изисквания и ограничения, отражение от статистически наблюдения, които ТРЯБВА да се спазват. Човекът се занимава от години с това. Доказал се е, че спазва правилата. На кого да вярвам?
На себе си Годиме ,само на себе иначе после ще те яд на другите
в еврото виждам следващата сел зона 3180 - 3210 . това съвпада с 0160 при луунито, където също смятах да пробвам дълга.
та въоръжавам се с търпение .
поздравления за валко1, добре ги нацели дългите
При такова развитие на нещата, аз си затварям губещите позиции (къси евро/долар и кабел) и се отдавам на дълъг уикенд. Нещо ми убягва пазара от вчера.
Поздрави на Вальо за гепито или там какъвто дълъг паунд играе.
Успех ви желая.
Токущо затворих печелившите гепита. Имам още , но са на загуба и за сега ги държа. Скъсих и еврото - не знам защо се отказваш максимума които е възможен е 1.325, но не виждам да има сила за атака.
Ето го броенето ми на 4 часова графика .
Бисере всъщност грешно се изразих -''С'' червена не е ''краен диагонал '' ,защото 4-та синя не е застъпала 1-ва синя ,тоест 5-та синя ,няма да е по -дълга от 3 -та синя и тя трябва да завърши преди 3217 ,където се изравняват -тоест таргета е около 3202 плюс минус няколко пипса
При такова развитие на нещата, аз си затварям губещите позиции (къси евро/долар и кабел) и се отдавам на дълъг уикенд. Нещо ми убягва пазара от вчера.
Поздрави на Вальо за гепито или там какъвто дълъг паунд играе.
Успех ви желая.
Ох! Упорит си! Когато почва да объща внимание повече на алтернативата - тя става основен вариант. Само името и е още алтернатива. Ето от 27.08. преди да излезе в отпуск.
Е това последното вече е както трябва да бъде !!!
The [Euro] rallied to 1.3038 today, which is just beneath a 62% retracement of wave i (circle) down (1.3050). If prices do not end their push near current levels, which is at the intersection of the two trendlines shown on the above chart, the next resistance is a range of 1.3147-1.3181. Both areas offer the potential for wave iii (circle) to start from within them. As soon as we can confirm the start of iii (circle), we will discuss it here. The alternate count, as depicted by the alt. line on the chart, is that the August 6 high at 1.3336 is wave A of (2), the August 24 low at 1.2588 is wave B of (2) and the current upward push is wave C. This alternate would mean a push to at least 1.3490-1.3511 prior to the end of (2) up and the start of wave (3) down. A strong close above 1.3200 would begin to increase the odds toward the alternate potential.
Годим червената му линия е обградена с няколко въпросчета , пак алтернативен си дал ,че даже и седмичен.. Преди алтернативния няма ли основен и ако може дай основен на първата графика
Ох! Упорит си! Когато почва да объща внимание повече на алтернативата - тя става основен вариант. Само името и е още алтернатива. Ето от 27.08. преди да излезе в отпуск.
Годиме забелязвам ,че отдавна си му пиар на Возний , лошо няма -добър е ,но като греши , греши с много и аз преди две години го слушках ,ама не след дълго занулих акаунто
Иначе гледам броенето му е друго ,но посоката и той я дава после за надолу
В моите анализи няма и грам влияние на Возний. Просто друг метод. Но се дразня, като давате някакво броене, което е явно грешно. Вълните изглеждат лесни, но в действителност има доста изисквания и ограничения, отражение от статистически наблюдения, които ТРЯБВА да се спазват. Човекът се занимава от години с това. Доказал се е, че спазва правилата. На кого да вярвам?
Напротив. Возний казва да продаваме - червената линия надолу. Не е дал възможен край на импулса, което значи позицията да е без стоп. А това точно си направил ти. Не подценявай анализите ми.
Годим червената му линия е обградена с няколко въпросчета , пак алтернативен си дал ,че даже и седмичен.. Преди алтернативния няма ли основен и ако може дай основен на първата графика
Годим дай на возной основния вариант ,че да видим първоначално как ги е виждал нещата ... за да преценим.
Вчера направи пост по големите фреймове. Нормално го прави в началото на месеца. Пусна алтернативния вариант. Пусна и нова тема за коментар по перспективите в развитието на евро/долар. Между другото този вариант съм коментирал с Момчев преди години на 1,24 след 1,47. Да видим дали ще стане.
Да ме прощава stamba-та ама вярвам повече на Возний. Нещо с третата на stamba-та не е наред.
Годиме забелязвам ,че отдавна си му пиар на Возний , лошо няма -добър е ,но като греши , греши с много и аз преди две години го слушках ,ама не след дълго занулих акаунто
Иначе гледам броенето му е друго ,но посоката и той я дава после за надолу
Коментар