Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение1,3420/--/--
Ако СП 500 в 17,30 затвори над 1141,50 я махам ,ако ли не има голяма вероятност да е това нивотоЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАми да , един "Ловец на Трендове " добре ще му дойде ....Ако требе ще му внесем 1000 долара че да се занули по -бавно със семкаджийските лотове .....
П>С : Но да не пречим на безкрайните оптимизации на VGC-то -->> нужни са няколко стотин опита и всичко ще е наред ....Ние ще живеем с орлите ,пък той ще ни носи кръстовете на опелото ....Ти досега само с такива сметчици си поцъквал, явно не си се почувствал комфортно в реала и си спрял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
Бях го забравил тоя.....
Тегля му дискографията вече
Некои като поиска за нагоре
таз ще му даваме !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнениече какво лошо има в това,ти да неси гений,знеш ли колко такива като мен с къси,само ,че си траятда не мислиш, че ти се подигравам на сделката?
Предложението ми към С.Желев си беше абсолютно сериозно. Тъй като той се занимава с изготвяне на експерти, защо да не ти помогне с едно експертче, дето да цъка вместо тебе на платформата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнениече какво лошо има в това,ти да неси гений,знеш ли колко такива като мен с къси,само ,че си траят
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениенай-добре му закачи един експерт на момчето, да покопа при него .
П>С : Но да не пречим на безкрайните оптимизации на VGC-то -->> нужни са няколко стотин опита и всичко ще е наред ....Ние ще живеем с орлите ,пък той ще ни носи кръстовете на опелото ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЪпа за еврото ако продължи оттук насетне се надявам да е лимитиран. Аз очаквах 1,36-1,38до нова година а то ние сме почти там 3 месеца по-рано. Не вярвам този път да позволят европейците по-голямо качване..., за съжаление американската иконимика е пристрастена към евтин долар и лекарят се опитва да излекува по-болния човек в момента, а това че има страни които неизбежно ще преструктурират дълговете си го оставят на заден план.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКъф бил тоз сервиз
http://www.youtube.com/watch?v=UtKADQnjQmc
For RED ManЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеЖелев, най-добре му закачи един експерт на момчето, да покопа при него 1-2 седмици и ще му решиш всички проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеТова ти го написах преди 5 часа. За това време еврото качи още 140 пипса. Вместо да чакаш позицията, можеше да обърнеш и щеше да си избил 1/3 от загубата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеТова ти го написах преди 5 часа. За това време еврото качи още 140 пипса. Вместо да чакаш позицията, можеше да обърнеш и щеше да си избил 1/3 от загубата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеСпоред мен не е добра идея да го чакаш. Може да отнеме няколко месеца, докато върне до 1.28. Може и по-бързо да стане. Но през това време вместо да търгуваш, капиталът ти стои блокиран.
Коментар
Коментар