IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера цял ден баене и ей го резултата. Еврото спихнало яко.

Днес го очаквам да падне под 1.2730. А дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
      Предположението ми от няколко дни насам е, че 2960 ще го жулне и от там сме за сел.Колко не мога да кажа, тъй като и пробивите понякога работят понякога - не.Според мен е добра чакаща.Винаги слагам сл на 0 след преминаването на 30-40п в профит.След това и да ми вземе стопа повече на барам, защото природата ни е такава, че се увличаме в безразсъдни цъкания с цел угояване на акаунта и накрая ...............
      В настоящия момент никакви търговии в еврото не са ми изгодни преди достигането на 2960.А ако не го стигне отивам да си обера доматите от градината и да направя зимнина
      пп.стопа още 20п нагоре според мен.
      Снощи преди лягане продадох, но малка сума на 1.2872 със стоп 1.3005 и цел някъде към 1.25 Стопа вече е на нула, а 1.2960 не ми е актуално вече. Търся нов вход за надолу, даже мисля, че сега 1.2806 със стоп 1.2830 е добре, но не искам да правя глупости от сутринта и ще изчакам А за доматите има време, но щом имаш принципи ги спазвай Успех
      DJ сватба

Коментар

Така, че - брокера е чужд и е от извстните.
        много тайна работа, ггггггггггггг, или не го казваш дън му праиш реклама, нъл тъй ,
        как е брата, луи ли риба

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
          Евала! Това да се чува, а не като мен +20п преди обяд и си викам, стига за днес, че много чопи и ги бъркам....
          Все повече си мисля, че 1.2950-70 няма да го бие, ако въобще стигне до там. Имам чакаща на 1.2960 със стоп 1.2990, но ако слезе под 1.28 ще търся вход за надолу. Успех
          Предположението ми от няколко дни насам е, че 2960 ще го жулне и от там сме за сел.Колко не мога да кажа, тъй като и пробивите понякога работят понякога - не.Според мен е добра чакаща.Винаги слагам сл на 0 след преминаването на 30-40п в профит.След това и да ми вземе стопа повече на барам, защото природата ни е такава, че се увличаме в безразсъдни цъкания с цел угояване на акаунта и накрая ...............
          В настоящия момент никакви търговии в еврото не са ми изгодни преди достигането на 2960.А ако не го стигне отивам да си обера доматите от градината и да направя зимнина
          пп.стопа още 20п нагоре според мен.

Коментар

• Не знам дали е коректно, но търся отзиви за ЕЛАНА очаквам отзиви може и на ЛС,благодаря на всички предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              В Логос ли ти е акаунта ?...Доволен ли си?Можеш да пишеш на ЛС.Благодаря !
              Лс-то ми е отворено бре Приемам и предавам.
              Не е в Логос картинката.Нямам добри отзиви за там, а и не съм се ровил подробно какво предлагат.
              С бг посредниците съм имал големи проблеми с ужасно рекотиране и непризнаване на сделки при условие, че всичко което правех беше позволено в условията им.Така, че - брокера е чужд и е от извстните.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                Здраве желая,

Даже съпротиви, подкрепи и двойни "дъна" се виждат в кривата на баланса ти Съвсем резонно е да потегли нагоре ако гледаме тази картинка : http://prikachi.com/images/491/2434491b.jpg

15 % "откат" за една търговска сесия си е за притеснение. Освен ако не дерзаеш със сметка тип камикадзе.

Поздрави и успех за теб !
                Здравствуй Бат Седефчо,

Е нямам думи . Разби ме с този анализ.Все ще намериш с нещо да си оригинален.

Благодарско и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                  Съгласен съм с тъй изпъстрената ти аргументация. Избирам зелената вертикална чертичка и надолу под купестата облачност тип Ичимоку-оку-боку!
                  Точно заради зелената чертичка надолу показах графиката. Другите шарении са варианти от еволюцията на сегашната най-вероятна ситуация. Не ги махам, защото някои от тях са още във сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                    Шами, сега, ако го аргументираш това 1,22/1,23, цена няма да имаш.

Има ли стоп интервенцията?
                    Шаманите не дават аргументация. Просто приеми, че непрекъснато бая на еднодоларова банкнота за увеличаване на потентността й

Интервенцията има стоп, разбира се. В понеделник си "обнародвах' сделката: селл от 1.2800, стоп на 1.30 цел 1.23

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                      Как не те е срам да пускаш такава без координати по оста Y? Да не се окаже, че най-долу е 50 лв а най-горе е 53 лв.?
                      Трябваше да е максимално близо като визия до тази на Черкелов Ама на него не му се карате, а

ПП Ааааа, сега прочетох за 3-те лева печалба Еееее, направо си се иска талант да направиш печалба от 300 стотинки с 220 сделки ... и то при монотонно нарастваща графика
                      Last edited by oldy; 18.08.2010, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                        Е/долар, 4 часа. Възможно развитие:
                        Съгласен съм с тъй изпъстрената ти аргументация. Избирам зелената вертикална чертичка и надолу под купестата облачност тип Ичимоку-оку-боку!

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                          Тази графика няма никаква стойност. Казвам го не на Черкелов, а на вярващите. Пускам моя (може би по-красива), но повярвайте ми, не е за голямо хвалене Реална сметка е.
                          Как не те е срам да пускаш такава без координати по оста Y? Да не се окаже, че най-долу е 50 лв а най-горе е 53 лв.?

Коментар

15% нарастване на акаунта за 5 часа концентриран трейд.
                            Евала! Това да се чува, а не като мен +20п преди обяд и си викам, стига за днес, че много чопи и ги бъркам....
                            Все повече си мисля, че 1.2950-70 няма да го бие, ако въобще стигне до там. Имам чакаща на 1.2960 със стоп 1.2990, но ако слезе под 1.28 ще търся вход за надолу. Успех
                            DJ сватба

Коментар

Фибо ,мибо, звезди, сияния, саматаймс уърк самтаймс йок.Лук дис пиктуре.
                              Тази графика няма никаква стойност. Казвам го не на Черкелов, а на вярващите. Пускам моя (може би по-красива), но повярвайте ми, не е за голямо хвалене Реална сметка е.
                              Attached Files

Коментар

Фибо ,мибо, звезди, сияния, саматаймс уърк самтаймс йок.Лук дис пиктуре.
                                Здраве желая,

Даже съпротиви, подкрепи и двойни "дъна" се виждат в кривата на баланса ти Съвсем резонно е да потегли нагоре ако гледаме тази картинка : http://prikachi.com/images/491/2434491b.jpg

15 % "откат" за една търговска сесия си е за притеснение. Освен ако не дерзаеш със сметка тип камикадзе.

Поздрави и успех за теб !
                                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Working...
                                X