IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
    от тука 3468 може да се пробва дълга със стоп 3458 и цели 3620...чисто хипотетично
    обърках тайминга малко , но беше добър коу като цяло
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• от тука 3468 може да се пробва дълга със стоп 3458 и цели 3620...чисто хипотетично

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Поне до някое време.
        Наздраве, днес ми е бирено
        Държиш ли на 1.444 или по-скоро на 1.333 ?
        Де да знам за МИСТИЧНОТО
        1.444444444444444444444444
        От 10-ти съм си все дълъг при
        еврото
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Мога да влезна от където си искам !!!!
          това е вЕрно....ама тогава недей хленчи....

Коментар

Поне до някое време.
            Наздраве, днес ми е бирено
            Държиш ли на 1.444 или по-скоро на 1.333 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Мъка ще е я!!!... как може да влизаш дълъг на 1.3471 Какво му е ключовото на това ниво, че да влизаш там??? Дълъг за днес може да се влиза, чак над 1.35- 1.3505 (ако си в близо до 1.35) или на ниво 1.3390-1.3400, ако преди това се е оттласнало от дъното за днес!

Коментар

Добри ден
                Дълго от 1.34712
                стопа на 1.34444
                лимита още не съм написал ,
                но над 1.3505 и може би
                1.355555555555555555555
                а може и 1.3580 , даже и нагоре,
                но се не знае
                =========================
                П.П.Мъка ще е..............
                Май избързах
                Мъка ще е я!!!... как може да влизаш дълъг на 1.3471 Какво му е ключовото на това ниво, че да влизаш там??? Дълъг за днес може да се влиза, чак над 1.35- 1.3505 (ако си в близо до 1.35) или на ниво 1.3390-1.3400, ако преди това се е оттласнало от дъното за днес!
                Last edited by mos70; 28.09.2010, 15:10.

Коментар

• Добри ден
                  Дълго от 1.34712
                  стопа на 1.34444
                  лимита още не съм написал ,
                  но над 1.3505 и може би
                  1.355555555555555555555
                  а може и 1.3580 , даже и нагоре,
                  но се не знае
                  =========================
                  П.П.Мъка ще е..............
                  Май избързах
                  Last edited by bgg_red; 28.09.2010, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    На безграничната Китайска глупост според мен .

Води се война през Еврото за цената на петрола
                    На китайците вече почна да им влиза - през Щатските бройлери хахахаха
                    Наистина настават интересни времена - дали ще наблюдаваме краха на Китай преди още да са доузрели?

Коментар

предлагам на вниманието ви една интересна композиция от графики.
                      Задачата е - открийте 10те разлики

дали историята се повтаря, ще разберем скоро.
                      Държа да подчертая, че това не е препоръка за нищо. Видя ми се интересна приликата и реших да я споделя
                      Ееех Масажоре - нали знаеш за фигурките - на един му се привиждали глава с рамене, на друг х*й с м*де...
                      На мен ми се чини че нищо не се повтаря - а са си две различни истории.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        ние сме пълни идиоти, това е ясно... ами ти в коя група си...
                        Щом пробва с курсове - ясно в коя е. Чакам го и памфлети да пропише

Коментар

голяма , голяма , колко да е голяма
                          в предвид целите му на 1.22 си е направо пренебрежимо малък стопа.
                          Абе кви са тия цели дето си ги поставяте бе??? Аз утре не знам дали шъ съм жив, те цели- 1.22???

Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                          А тебе да те питам, как разбираш като наближи "крайната точка" ,както я наричаш, дали ще пробие или ще върне.. в смисал , от описаното от теб да се разбира , че на 3470 някъде си отворил къси, след като върна от "крайната точка" ??
                          Амиии...хвърлям боб с лявата ръка....
                          Гледам графиката на 1 мин...и още няколко индикаторчета. Влязох къс 1.3479 и излязох сух на 1.3468...малко ама от сърце. Ако беше продължило нагоре, на 1.3490 щях да стопирам, и ако беше минало 1.35- щях да вляза дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                            Хм....това скъсяване което си направил, по моето скромно мнение е грешка! При интервал за днес от 1.33815 до 1.34957, нивото на което си влязъл е грубо казано по средата на интервала, при което поемаш риск 50:50! Много е! Мисля, че е по-правилно да се влиза при достигането на цена, близка до крайните точки, като ако не ги пробие, ще има реверс и съответно влизаш в посока не реверса, ако ги пробие- влизаш в посока на движението! Днес имам само 4 сделки, ама и 4-те на "+"! Търпение му е майката....
                            Другото, което не ми харесва в твоято позиция е огромният стоп който слагаш: разстоянието от входа в позиция до стопа е 43 пипса....това е голяма загуба!
                            голяма , голяма , колко да е голяма
                            в предвид целите му на 1.22 си е направо пренебрежимо малък стопа. Друг е въпроса , че входът беше прибързан и стопа абсолютно грешен.
                            А тебе да те питам, как разбираш като наближи "крайната точка" ,както я наричаш, дали ще пробие или ще върне.. в смисал , от описаното от теб да се разбира , че на 3470 някъде си отворил къси, след като върна от "крайната точка" ??
                            Питам без да се заяждам, човек се учи докато е жив , но според мен ще избием нагоре(малко съм престрастен )

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Я едно късо евро от 1,3447 едно 50-60фибо на един (евентуален) клин стоп 1,3490цел уйскито при 1,22
                              Хм....това скъсяване което си направил, по моето скромно мнение е грешка! При интервал за днес от 1.33815 до 1.34957, нивото на което си влязъл е грубо казано по средата на интервала, при което поемаш риск 50:50! Много е! Мисля, че е по-правилно да се влиза при достигането на цена, близка до крайните точки, като ако не ги пробие, ще има реверс и съответно влизаш в посока не реверса, ако ги пробие- влизаш в посока на движението! Днес имам само 4 сделки, ама и 4-те на "+"! Търпение му е майката....
                              Другото, което не ми харесва в твоято позиция е огромният стоп който слагаш: разстоянието от входа в позиция до стопа е 43 пипса....това е голяма загуба!
                              Last edited by mos70; 28.09.2010, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                                Че що да не им излезе сметката нали имат над 180 000 клиенти (смях) те дори големи брокери като FXCM и OANDA нямат толкова
                                Сигурно са включили всички клиенти - форекс, бфб и най-вече тези с книжки от масовата приватизация. Иначе си прав, няма как да имат 180 000 форекс клиента.

Коментар

Working...
                                X