Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от АлънМай само ти и Караиванов имате представа за какво говорите и какво ще се случи.Поздравявам ви.
http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=2&t=2
Освен това не забравяй ,че и сляпото пиле намира червейче.
Коментар
-
Никога не съм очаквал толкова горещо лято! Това е сезона на отпуските, на ваканциите. Големите риби са на друга вълна. Политиците и банкерите пият уиски по плажовете. Новините са вяли. Търговията е замряла, и се клати в реиндж между две фигури. А сега всичко е на високи обороти. Представям си като влезем в последното тримесечие, и започнат да излизат данни за 9месечието на годината. Вчера отнесох дървото! Още колко ли удари под пояса ще има.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнениеА защо от днес, не може ли от преди днесДа имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
Коментар
-
Първоначално изпратено от nice Разгледай мнениеайде да сменим темата кой е с дълги евро/долар от днес ?"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеподценяваш ме
виждам всичко двойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнениеЖиви и здрави и ти и той и не си мислите, че имам нещо лошо против вас.С вас двамата и с когото и да е било друг в този форум няма какво да делим и нищо не сте ми направили.
Затова, давайте го по-кротко с тези омрази
Няма такива поне от моя страна
не му е нужно някой да му е направил нещо
за да мрази и има нещо против
може и без, може и с при4инаLast edited by zloblivi_podritvaniq; 06.08.2010, 20:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо принцип нов кеш не върши работа за икономиката, но ще отслаби долара. Разчитам, че умните глави във FOMC споделят моето мнение и няма да наливат нов, т.е. да наливат от пусто в празно.
или 4е долара ще падне ако предпо4етат ново пе4атане и наливане
вместо повторно вкарване на върнатите пари от банките в системата/демек баланс шийт на фед няма да се срине/
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнениеЗатова, давайте го по-кротко с тези омрази
Няма такива поне от моя страна
Поздрави и хубав уикенд на двама ви!
Коментар
-
Злобливия, не мразя никого, най-малко хора от форума.
За Анон имам много положително мнение, колкото и да ти е странно.
Чудя му се на ума обаче, къде отива да се занимава от неща от които не разбира но пък нека се правя на самарянин колкото си иска
Лошото му е,само според мен разбира се, че егото му е много голямо и това поражда напрежения постоянно между него и почти между всички други участници във форума, но пък не може хората да бъдат идеални
Всеки си има терски за дялане
И моите не са малко
Няма лошо всъщност с това което прави в другата тема,или поне се опитва да го направи
Дори съм сигурен, че скоро ще бъде много забавно
Много повече от сега
Живи и здрави и ти и той и не си мислите, че имам нещо лошо против вас.С вас двамата и с когото и да е било друг в този форум няма какво да делим и нищо не сте ми направили.
Затова, давайте го по-кротко с тези омрази
Няма такива поне от моя страна"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне а изкупиването на ипотеки пак осигурява кеш, оба4е без правителствени програми които
да стимулират консуматора това също не върши
работа нали така?
и това предполагам ще важи 100% ако
са поприключили с инвестициите в инфраструктура и автоматизация/подмяна на ръботна ръка/
Коментар
Коментар