If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
OK спирам да пиша глупости, явно днес не ми се отдава самоиронията. Исках просто да си направя тъпа шегичка, че винаги като се закача аз по тренда и той се обръща (сиреч докато бях къс си катереше яко нагоре, сега се удължих и ще тръгне надолу), ама не се получи.
Именно , съсредоточи се се кога да излизаш от пазара . Входа е 50 на 50 без да го ализираш . НО ВЛИЗАЙ ПО ТРЕНДА, ако обърне беж и пак по тренда. За да контриш трябва от някъде да ти идва инфо и поне 3 години опит.
От къде разбра ,че може да се каже?
Валутния пазар е пазар на изгъзици. Колко по-рано го разбереш по-добре. Няма вълни освен подобия -това не е природно явление , но става бедствие /на сметлата/ ако решиш, че е такова. Няма значение какво си купил, а какво и кога ще продадеш.
OK спирам да пиша глупости, явно днес не ми се отдава самоиронията. Исках просто да си направя тъпа шегичка, че винаги като се закача аз по тренда и той се обръща (сиреч докато бях къс си катереше яко нагоре, сега се удължих и ще тръгне надолу), ама не се получи.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ами ако си оставя дългите, може да се каже че тренда свърши. Но ако довечера като се прибера си касапосам всички позиции, гаранте откарваме до 1,45. Затова. Изчакайте да ви кажа какво съм направил довечера и си правете сметките, как да търгувате.
От къде разбра ,че може да се каже?
Валутния пазар е пазар на изгъзици. Колко по-рано го разбереш по-добре. Няма вълни освен подобия -това не е природно явление , но става бедствие /на сметлата/ ако решиш, че е такова. Няма значение какво си купил, а какво и кога ще продадеш.
Пепел ти на езика ,човече.Само това остава-да направи исторически връх,това вече ще е най-голямата изг*зица.
Ами ако си оставя дългите, може да се каже че тренда свърши. Но ако довечера като се прибера си касапосам всички позиции, гаранте откарваме до 1,45. Затова. Изчакайте да ви кажа какво съм направил довечера и си правете сметките, как да търгувате.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Кака 89 абе ти много яко ги разтриваш тукашните форумни герои ....И съвсем ше им прецакаш ъпдейтите .....
Преди няколко години във фрийзоната имаше един ( впоследствие наистина се оказа жена , та значи една ) ) Стоянова ...Та тая разбиваше всички за всичко , отвсякъде ..
Накратко -- има още накъде да се развиваш .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Никои не спомена за взетото
решение за $62 млрд стимули
в Япония и отражението им върху
валутния пазар като фундамент !!!
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар