IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде,
    Удърви ли се пак от тва движение

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
      Цената се опитва да се върне обратно в пробития нагоре възходящ канал. Пробие ли надолу долната граница на канала е към 1.29-1.30
      За мечоците ще е супер,ако завършим седмицата под 3830.Просто ще съживи убитите им надежди.Но имам едно смътно подозрение,че данните ще са лоши.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        OK спирам да пиша глупости, явно днес не ми се отдава самоиронията. Исках просто да си направя тъпа шегичка, че винаги като се закача аз по тренда и той се обръща (сиреч докато бях къс си катереше яко нагоре, сега се удължих и ще тръгне надолу), ама не се получи.
        Именно , съсредоточи се се кога да излизаш от пазара . Входа е 50 на 50 без да го ализираш . НО ВЛИЗАЙ ПО ТРЕНДА, ако обърне беж и пак по тренда. За да контриш трябва от някъде да ти идва инфо и поне 3 години опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
          От къде разбра ,че може да се каже?
          Валутния пазар е пазар на изгъзици. Колко по-рано го разбереш по-добре. Няма вълни освен подобия -това не е природно явление , но става бедствие /на сметлата/ ако решиш, че е такова. Няма значение какво си купил, а какво и кога ще продадеш.
          OK спирам да пиша глупости, явно днес не ми се отдава самоиронията. Исках просто да си направя тъпа шегичка, че винаги като се закача аз по тренда и той се обръща (сиреч докато бях къс си катереше яко нагоре, сега се удължих и ще тръгне надолу), ама не се получи.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Цената се опитва да се върне обратно в пробития нагоре възходящ канал. Пробие ли надолу долната граница на канала е към 1.29-1.30

Коментар

Ами ако си оставя дългите, може да се каже че тренда свърши. Но ако довечера като се прибера си касапосам всички позиции, гаранте откарваме до 1,45. Затова. Изчакайте да ви кажа какво съм направил довечера и си правете сметките, как да търгувате.
              От къде разбра ,че може да се каже?
              Валутния пазар е пазар на изгъзици. Колко по-рано го разбереш по-добре. Няма вълни освен подобия -това не е природно явление , но става бедствие /на сметлата/ ако решиш, че е такова. Няма значение какво си купил, а какво и кога ще продадеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Пепел ти на езика ,човече.Само това остава-да направи исторически връх,това вече ще е най-голямата изг*зица.
                Ами ако си оставя дългите, може да се каже че тренда свърши. Но ако довечера като се прибера си касапосам всички позиции, гаранте откарваме до 1,45. Затова. Изчакайте да ви кажа какво съм направил довечера и си правете сметките, как да търгувате.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Кака 89 абе ти много яко ги разтриваш тукашните форумни герои ....И съвсем ше им прецакаш ъпдейтите .....

Преди няколко години във фрийзоната имаше един ( впоследствие наистина се оказа жена , та значи една ) ) Стоянова ...Та тая разбиваше всички за всичко , отвсякъде ..

Накратко -- има още накъде да се развиваш .
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

.... не на 1,41 ами на1,80 може даже.
                    Пепел ти на езика ,човече.Само това остава-да направи исторически връх,това вече ще е най-голямата изг*зица.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

ако чакаш, на заплата по добре вземи я закачи някъде таз вратовръзка и скачай смело!
                      ееее, що така де, а после без мен какво ще правите. Аз сега съм един от най-точните индикатори тук. Просто си направете засечка.

Когато купувам = сигурен сигнал за SELL. Когато продавам = сигуререн сигнал за BUY.

А вчера след като мама си продаде доларите, смятам че всички трябваше да влизате къси с целите си сметки, нямаше да сте збъркали сега.

Коментар

Разбрах сега вече, отивам да си развалям цаплатата на по 2 лв банкноти та да вдигам ръст
                        ако чакаш, на заплата по добре вземи я закачи някъде таз вратовръзка и скачай смело!

Коментар

фенка съм на банкерчета, дето като си седнат на портфейла и стават с една педя по високи
                          Разбрах сега вече, отивам да си развалям цаплатата на по 2 лв банкноти та да вдигам ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Бях се отпуснал , но сега
                            като пада съм се одървил
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            Реде ойрото хич не се отблъсна добре от тренда, май гушна букета. .....не че ми е зле

Коментар

• Никои не спомена за взетото
                              решение за $62 млрд стимули
                              в Япония и отражението им върху
                              валутния пазар като фундамент !!!
                              =================================
                              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                              Спасете Мирко !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

А ти сега Кака 89-набор ли си или си фен на КАКА и си 89-ти набор или си фен на Каки дето са 89 набор
                                фенка съм на банкерчета, дето като си седнат на портфейла и стават с една педя по високи

Коментар

Working...
                                X