IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакам реверс на тоя спад...качих се дългия влак...да видим...

Коментар

• опитва се да пробие към 1,3810-1,3795

Коментар

• А и само да спомена, че 1.4028 не е връх и най вероятно ще се дебне вход за дълги, при формиране на дъно при корекцията.

Коментар

• Който е на пладформата и скалпи за по 50 пипа, направо си е много добре, дългосрочни трейдъри кат мене, дърво на всяка крачка.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• баси ма*ката...кво става тука бе...ква е тая лудница...за няколко минути 100 пипса нагоре, после надолу, сега пак нагоре...

Коментар

• Няма просто такъв цирк

Коментар

• Волатилността е впечатляваща За 5 мин 1 фигура

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Що стана в EUR/USD, че така откъса ластиката. Освен че фундаментално ми изпляска един трейл стоп на 1.3850
                  Типично стадно чувство-един се юрна,щото данните от САЩ му се сториха много лоши и другите търтиха след него.Сега спряха и се гледат умно
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• класика

Коментар

• а сега да видим дали 4028 ще остане да стърчи. Къс от 3962 стопа вече на 0.

Коментар

• Що стана в EUR/USD, че така откъса ластиката. Освен че фундаментално ми изпляска един трейл стоп на 1.3850
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от nikkim Разгледай мнение
                          само толко,щеше да ми избие зъбите
                          Ами от 3920 го дебнах...имах сложена чакаща..

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                            Ееее...най-накрая...от сутринта го дебна тоя реверс нагоре..Гушнах 57 пипона...
                            само толко,щеше да ми избие зъбите

Коментар

• Ееее...най-накрая...от сутринта го дебна тоя реверс нагоре..Гушнах 57 пипона...

Коментар

• Удървянето тепърва предстои.....особенно за тези дето са дълги в $/йена

Коментар

Working...
                                X