If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поправка, значи оная без стоповете дето казах в евро долар де се е люшкала. Аз там имах трейл стоп сигурен съм че вълненията в 16ч, са ме изкарали на 0 трейла и после при отката надоле е мацнат, сиреч нямам никва позиция вече и имам 1-2 пипа печалба може би. много е яко така. седиш 2 дни чакаш и накрая мац на нула е тва е то. Респективно ако нямам позиции отворени никакви такива вълнения не се случват
Явно ти е много хубаво да се оплакваш Но това за съчувствие ли го правиш или просто нарочно не търпиш развитие да можеш повече време да "страдаш" ?!
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Пука ми .
Аз си режа салатката
Дългите зная къде ще ги
затворя при пропадане надоле,
пък имам и лимит отгоре
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Реде леко да не резнеш някой пръст докато правиш салатката.
Наздраве за тая фигура, ако е петъчна шега. Впротивен случай е последвана от фигурата "а сега на къде?" , която е част от фигурата "под вола теле" и всички те дават картината :"а какво правя аз" .
Ако гледаш прекялено дълго графиката ще се удивиш какви фигурки ще ти се привидят.
Поправка, значи оная без стоповете дето казах в евро долар де се е люшкала. Аз там имах трейл стоп сигурен съм че вълненията в 16ч, са ме изкарали на 0 трейла и после при отката надоле е мацнат, сиреч нямам никва позиция вече и имам 1-2 пипа печалба може би. много е яко така. седиш 2 дни чакаш и накрая мац на нула е тва е то. Респективно ако нямам позиции отворени никакви такива вълнения не се случват
Градски,имаш ли достъп до трезора на банката? Имам една идейка
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар