If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко по назад писах ,че КАКА1838 на дневна е много силна подкрепа и в момента е на 3262 и сега забелязах ,че перфектно съвпада с най-важната трендлиния на покачването от 1875
успех и лека нощ
Морски,ам'чи нещо из нашия район нема ли начин да се организира,поне няма да е необходимо толкова време за път.Все пак не сме малко и може и да се получи.
Какво да ти кажа .... аз очаквах я автобус , я вагон да организират за нас, обаче никой нищо поне за сега не е споменал. Нямам опит в такива сбирки и затова незнам получавали се или не, ..... но имам предчувствие, че от такива сбирки глава боли. .... при това май в 100 километров периметър има и видни Тостаджии.
Морски,ам'чи нещо из нашия район нема ли начин да се организира,поне няма да е необходимо толкова време за път.Все пак не сме малко и може и да се получи.
М.ммм да, сборен пункт до шамандурата
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
значи птичето без малко да ми кацне,
ако не ми бе толкова далеко.
Коментар