IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    имаш стоп как да нямаш нали си 1, 4060 къс ордер или си го махнал вече....
    Странно, аз там имам ордер за дълги
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      Е, не...това е за другата посока...ако от 1.4080 бяхме тръгнали надолу...

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
        Не мога да имам стоп при пробив на такова ключово ниво...така си мисля. Лимитите съм ги дал по-долу..
        ....
        пп. Стопа го държа в главата си, но не слагам автоматичен...щото нъл знайш....

Коментар

вече коригирах поста си: стопа го държа в главата, но не го слагам автоматичено да сработва...

Добре де разбрах, че няма да отговориш, явно е някаква голяма тайна. Не ти го пожелавам но ще разберем когато имаш изгубена сделка. Успех
          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
            Избяга от въпроса ми... Разбирам, че нямаш стоп, но не казваш кога би затворил, кога ще решиш, че си отнесъл плувката и е време за затваряне. Дано ти излезе.
            вече коригирах поста си: стопа го държа в главата, но не го слагам автоматичено да сработва...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
              Аз ви казах, че скоро ще си загубЯ парите, ама никой не ме слуша!!!

Пазарът е луд, но аз съм по луд. Стойте далече от мене!

Бегайте далече, зайци!
              полудях. Отваря се гиганска пропаст и съм почти паднал в нея Още вярвам в хапчетата , ама не е за вярване вече. Може да се видим тая пролет.... отивам да се лекувам......!!!
              +1

Коментар

Не мога да имам стоп при пробив на такова ключово ниво...така си мисля. Лимитите съм ги дал по-долу..
                Избяга от въпроса ми... Разбирам, че нямаш стоп, но не казваш кога би затворил, кога ще решиш, че си отнесъл плувката и е време за затваряне. Дано ти излезе.
                DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  1,4111/1,4125/?
                  Тандемче няма смисъл баце !!!
                  Някъде в зоната 1.4220 - 1.4260
                  може и да се закачиш
                  =================================
                  http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                  Спасете Мирко !!!
                  За милиметри не искам да чувам
                  http://www.youtube.com/watch?v=aSTQeBcV-bY
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Ама за кви селове де трябва да ни излизат. ОК от 43 може и да продаваме, ама какво лошо ако може да го купим до 43 ?!!!

И за кви герои и за кво става дума, не разбирам.
                    xaxa и аз това се чудя, що трябва да седим да чакаме контра за 30 пипса като можем да направим 200 от дългата. Вчера направих хубав вход от 1.3970, шанса да отиде дори до 1.45 не е малък.
                    www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      1,4111/1,4125/?
                      ей контриш го вече 2 месеца и 15 фигури и когато се пречупиш и решиш че ще продължи поскъпването на еврото то ще обърни...

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                        Кога отнасяш плувката? Стоп нямаш, но кога затваряш?
                        ....
                        пп. Стопа го държа в главата си, но не слагам автоматичен...щото нъл знайш....
                        Last edited by mos70; 14.10.2010, 11:02.

Коментар

позиция на 1.4110 задействана...ха сега да видим, дали съм прав или ще "отнеса плувката"...
                          Аз съм дълъг от снощи, цек ми е поредния връх 1,44 и нещо си ама да не съм алчен 1,44 съм сложил, стоп ще мацам в движение. ако понапредне малко. Иначе вече и аз без стопове, че иначе моя бъкет шоп брокер много "професионално" ми ги обира. Както казах и вчера иначе отложените ми ги пропуска все на по 3-4 пипа да ми ги активира.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

позиция на 1.4110 задействана...ха сега да видим, дали съм прав или ще "отнеса плувката"...
                            Кога отнасяш плувката? Стоп нямаш, но кога затваряш?
                            DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                              Ама вие не можете и да четете, бре!!

ХАХАХААХАХ

Знаете ли защо няма между вас потребителски имена на повече от 3 г???

Защото са фалирали!!!!!

ХАХАХАХААХ
                              Ами аз съм от 2008-ма, ама от отгава съм на пазара просто, скоро ще напрая 3г
                              Е няма да крия че първата ми сметка за 6 месеца си замина хихихихи. Ама то винаги е така.
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• позиция на 1.4110 задействана...ха сега да видим, дали съм прав или ще "отнеса плувката"...

Коментар

Working...
                                X