If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.П. Няма как да си каже стопа, брокера гледа и тук
Това беше добро Никой да не си пише поръчките вече. Даже се чудя дали да не изтрия моята, има шанс да не се е видяли още. Но май има "връзкари" щото на някой повечето им излизат
Въобще не му следвам неговите поръчки. И как да стане след като той никога не дава изход за загуба. Задавах му въпрос, който той упорито избягваше. Темата за стопа сме е засягали и друг път. Хубаво няма стоп, но поне трябва да има идея къде ще затвори, както той каза - "в главата ми е". Обаче не я споделяше и е много лесно да кажеш "ама аз тази е затворих".
Иначе аз съм пускам поръчките си и се вижда какво имам отворено и дали съм го копирал от някой. Айде успех, че се разписах много
Ето ти едно мистично обяснения за стоп. Ти стопа го знаеш и ще го удариш ръчно. Ама не го лсагаш за да не го види злото око наброкера.
П.П. Няма как да си каже стопа, брокера гледа и тук
Колега, не е разумно да следваш чужди сделки. Не го знаеш Mos, с какъв акаунт е, какъв му е ММ, колко му е лота то тва пак е към ММ-а му, колко му е допустимата отворена експозиция, и още куп други "дребни" неща. Разработи си трейд план, и просто си сверявай часовника относно настроенията тук. То насторенията тук не са добър индикатор, ама както и да е
Въобще не му следвам неговите поръчки. И как да стане след като той никога не дава изход за загуба. Задавах му въпрос, който той упорито избягваше. Темата за стопа сме е засягали и друг път. Хубаво няма стоп, но поне трябва да има идея къде ще затвори, както той каза - "в главата ми е". Обаче не я споделяше и е много лесно да кажеш "ама аз тази е затворих".
Иначе аз съм писал какво пускам и се вижда какво имам отворено и дали съм го копирал от някой. Айде успех, че се разписах много
Хайде и аз да кажа някоя глупост.
Ако това прилича на фигура чаша с дръжка или на обърната глава с рамене(жълта) целите отиват нагоре.Но сега според мен е най вероятно да чакаме някакво странично движение-корекция
Да кажем, че съм е играл и аз тази, още ли е чакам? Ще ти задавам въпроса до последно
п.с. видях, че си е затворил
Колега, не е разумно да следваш чужди сделки. Не го знаеш Mos, с какъв акаунт е, какъв му е ММ, колко му е лота то тва пак е към ММ-а му, колко му е допустимата отворена експозиция, и още куп други "дребни" неща. Разработи си трейд план, и просто си сверявай часовника относно настроенията тук. То насторенията тук не са добър индикатор, ама както и да е
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Да кажем, че съм е играл и аз тази, още ли е чакам? Ще ти задавам въпроса до последно
п.с. видях, че си е затворил
На М30 вече имаме доста голяма червена свещ, закриваща изцяло зелената преди нея....не е добре работата май...отива се май на тест на по-критичното ниво 1.4038***- 8/8 на Н1, 6/8 на Н4
Мда....много дълъг явно ме беше лимита, и много късно влязох. Преди пробива трябваше да вляза 1.4105 и да изляза на и 20...Не му стигнаха сили на еврото за поне 4130
първи опит- не успешен!
Коментар