If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да имам стоп при пробив на такова ключово ниво...така си мисля. Лимитите съм ги дал по-долу..
....
пп. Стопа го държа в главата си, но не слагам автоматичен...щото нъл знайш....
имаш стоп как да нямаш нали си 1, 4060 къс ордер или си го махнал вече....
Избяга от въпроса ми... Разбирам, че нямаш стоп, но не казваш кога би затворил, кога ще решиш, че си отнесъл плувката и е време за затваряне. Дано ти излезе.
вече коригирах поста си: стопа го държа в главата, но не го слагам автоматичено да сработва...
Аз ви казах, че скоро ще си загубЯ парите, ама никой не ме слуша!!!
Пазарът е луд, но аз съм по луд. Стойте далече от мене!
Бегайте далече, зайци!
полудях. Отваря се гиганска пропаст и съм почти паднал в нея Още вярвам в хапчетата , ама не е за вярване вече. Може да се видим тая пролет.... отивам да се лекувам......!!!
Не мога да имам стоп при пробив на такова ключово ниво...така си мисля. Лимитите съм ги дал по-долу..
Избяга от въпроса ми... Разбирам, че нямаш стоп, но не казваш кога би затворил, кога ще решиш, че си отнесъл плувката и е време за затваряне. Дано ти излезе.
Ама за кви селове де трябва да ни излизат. ОК от 43 може и да продаваме, ама какво лошо ако може да го купим до 43 ?!!!
И за кви герои и за кво става дума, не разбирам.
xaxa и аз това се чудя, що трябва да седим да чакаме контра за 30 пипса като можем да направим 200 от дългата. Вчера направих хубав вход от 1.3970, шанса да отиде дори до 1.45 не е малък.
Кога отнасяш плувката? Стоп нямаш, но кога затваряш?
....
пп. Стопа го държа в главата си, но не слагам автоматичен...щото нъл знайш....
позиция на 1.4110 задействана...ха сега да видим, дали съм прав или ще "отнеса плувката"...
Аз съм дълъг от снощи, цек ми е поредния връх 1,44 и нещо си ама да не съм алчен 1,44 съм сложил, стоп ще мацам в движение. ако понапредне малко. Иначе вече и аз без стопове, че иначе моя бъкет шоп брокер много "професионално" ми ги обира. Както казах и вчера иначе отложените ми ги пропуска все на по 3-4 пипа да ми ги активира.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Знаете ли защо няма между вас потребителски имена на повече от 3 г???
Защото са фалирали!!!!!
ХАХАХАХААХ
Ами аз съм от 2008-ма, ама от отгава съм на пазара просто, скоро ще напрая 3г
Е няма да крия че първата ми сметка за 6 месеца си замина хихихихи. Ама то винаги е така.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар