Първоначално изпратено от mos70
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Голяма мъка днеска
ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеЕстественно че е така .Фундамента клати пазара а не техниката.95% са губешите защото са начинаещи техници,защото приемат че следствието е причина за отваряне на позиция.
Лично за мен фундамента е написан на графиката. само че трябва да си учил първи клас за да знаеш да четеш!
Фундамента го знаят люде като Бернарке, Трише и някои едри спекуланти. Ние тук си чешем езиците и го виждаме какъв е чак когато се нарисува на графиката.
Сега ако има ФА да кажат накъде сме преди изявлението на Бернарке в 15.15 часа и данните за САЩ.
След този час, фундаменталнии коментатори с лопата да ги ринеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеРеде,дали пък поличба не е това объркване на клипа от твоя милост?
++++++++++++++++++++++++++
Засега шансовете са за повече за нагоре
Гледайте сините крави !!!
Изръмбят ли се надоле имате около
30 секунди за реакция.
За нагоре пак важи !!!
http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеНелинейните уравнения не са страшни...то ако зависеше от тях- нямаше да има форекс...това вече го бях казвал! Там е работата, че математиката не играе решаваща роля, а в последните 1-2 години- май все по-малка. Там където играе "човешкия фактор"- емоции, очаквания, нагласи, да не говорим пък за спекулациите, нещата много трудно подлежат на изчисление. Това донякъде ме дразни във форекса- невъзможността да предвидиш точно нещата, чрез изчисление. Каквито и сметки да правиш, те винаги са "без кръчмар". То затова и 95% са губещите.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеНелинейните уравнения не са страшни...то ако зависеше от тях- нямаше да има форекс...това вече го бях казвал! Там е работата, че математиката не играе решаваща роля, а в последните 1-2 години- май все по-малка. Там където играе "човешкия фактор"- емоции, очаквания, нагласи, да не говорим пък за спекулациите, нещата много трудно подлежат на изчисление. Това донякъде ме дразни във форекса- невъзможността да предвидиш точно нещата, чрез изчисление. Каквито и сметки да правиш, те винаги са "без кръчмар". То затова и 95% са губещите.
А пък ти не се срамувай. Пускай си пак съпротивите и подкрепите. Все на някой ще му притрябват.Last edited by 4un4o; 15.10.2010, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеМислиш ли?и т.н.,които са си едни опростени вероятностни модели/матрици/,необходими за прилагане при нуждата от решаване на уравнението/-ята/,но с много по-голяма разсейка.Абе аз не си спомням нищо вече от висшата математика,пък съм седнал да давам акъл на другите
.При мене на 100% действат слуховете и емоциите:
Давай,ДОЛАРЕ!!!!!
Реде,дали пък поличба не е това объркване на клипа от твоя милост?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПо-скоро е някаква система от нелинейни уравнения с n-броя неизвестни,при които се използват специални числени методи и на всичкото отгоре се приемат и вероятни стойности.Голема работа за големи глави,а не за главандури като мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПо-скоро е някаква система от нелинейни уравнения с n-броя неизвестни,при които се използват специални числени методи и на всичкото отгоре се приемат и вероятни стойности.Голема работа за големи глави,а не за главандури като мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеВ тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениепп. Ти мислиш ли, че гъчканицата от наклонени чертички, които даваш, са много ясни и четливи... В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bisert1 Разгледай мнениеИзвинете за самоцитата, ама не се сдържах. И Mos, не ти се смея, както ме обвиняваш, а само се усмихвам
Успехи още веднъж!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение...
. В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!
Емоция, е когато тренда си вирви и Тандема, да закотри пак и отново.Като го направи упорито десет пъти през 150 пипса и звземе , че уцели и се вземе на сериозно ипак ..и пак..емоции
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеЗатова това "база" е малко високопарно и не на място.
Дадох котировки, срещу всяка от които е дадено он кой времеви фрейм са. Ако искаш да търгуваш на часова графика- гледай часовите котировки, ако искаш дъ търгуваш "наедро"- гледай по-големите. Къв е проблема не мога да разбера???Ако бях метнал, ей така, котировки без никакво пояснение- от къде са, що са, тогава разбирам да претендираш, че ще ти е гъста мрежата. Ами аз мога да ти пусна "ключови" нива и от 5 минутна графика, и тях ли ще вземаш ако търгуваш на "часа да речем.
Явно е, че ви дразнят не толкова самите числа, колкото факта, че изобщо ги давам! ОК- спирам! Само общи приказки ще приказваме...такива сноби сте тук, че не е истина....
.......
пп. Ти мислиш ли, че гъчканицата от наклонени чертички, които даваш, са много ясни и четливи... В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!
Коментар
Коментар