If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днеска голямо клатене ще падне! Петък е!
Като казах клатене и се сетих за един виц. Учителката накарала децата да пишат съчинение с колкото се може повече думи започващи с "к" и Иванчо написал:
Куция Киро клатеше кака Кера кварталната к.рва под кривата круша.
Клати Кире клати кака. какър кеф какъв кЯр!
Го Дим моето мнение е че на всеки фрейм си има тренд. Времетраенето на този тренд е различно и зависи от силата на импулса. Има трендове на 5 минути които правят над 200 пипса движение и продължават с часове. А определението за тренд е ясно. Тогова на един час беше направло по ниско дъно и по нисък връх и беше пробило по ниското дъно или начало на низходящ тренд на 1 час. Друг е въпроса че, когато има рейндж , цената може да обърне пак нагоре след второто по ниско дъно и да не направи втори по нисък връх, но ние няма как да знаем какво ще се случи в бъдещето. Затова трябва да се гледат и високите графики.
Да на 5 мин. няколко часа графика може да са тренд. В най-лошия случай swing. Но вие кръстихте първия leg на един pullback тренд. Дори не стана swing.
Пак ти казвам не му прехвърляй твоите (моите) заблуди. Трябва да се оправи с времената. И тогава нещата ще започнат да си идват на мястото. Половината от нивата, които е написал, ще изчезнат от дневния му анализ защото явно се отнасят за друг времеви интервал.
Объркал съм се нещо
Ей това е песновката: http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
Требе обаче на неволното объркване
да се гледа като знак , че нещата може
и да се променят вече
Все пак на 1 час нещо като двоен
връх е тръгнало да става, но........
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Парчето е добро!
Сериозно си мисля , че ако тръгне да обръща на тези нива ще е с много дълаг рейндж /есеннен/.
За обем нищо не съм споменал. Но ми хареса отговора ти.
Кратуната ми е малка и вътре вакума на Торичели страда от параноя.
Поздрави и успех !
200 пипса тренд ли са?
Благодаря.
Дефинирай определение за тренд и сам ще си отговориш!
Според мен трябва да обръща, т.е да издържи новото на индекса т.е. да се качва долара така си го обяснявам
Трябва ?Защо?Точно това трябва е изяло главите на много трейдъри.Аз например виждам нивото и ще наблюдавам къде ще затвори седмицата. А в понеделник ще го отигравам в зависимост от това къде се намира курса.
Успех
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Като каза нещо за вътрешночерепно съдържание, разбитам от поста ти ,че твоето съдържание е доста голямо, което ще рече че за такова голямо съдържание трябва и голяма картуна!
Според научните изследвания обаче, количеството на мозъка не е от значение за умствените възможностите на даден индивид. От основно значение е еластичността на мозъчните клетки и някои други генетически особености.
А голямата картуна разваля детеродния орган на тази от която си се пръкнал. Нищо повече!
За обем нищо не съм споменал. Но ми хареса отговора ти.
Кратуната ми е малка и вътре вакума на Торичели страда от параноя.
Поздрави и успех !
200 пипса тренд ли са?
Благодаря.
Mos, към твойте писания човек следва да се отнася само с чувство за хумор Дерзай и успехи!
P.S. Абе имаше един bnight, страшно ми приличаш на него в първите му изяви преди 5-6 години Само дето той беше на 17 години тогава и бягаше от училище за да не "изпусне пазара". Помня, че за около година нулира 2 сметки. Неговата и на баща му После зачезна, но пак се появи вече със сайт за "анализи". Та и при него като при теб цената "резонираше", изграждаше "седмични и месечни бази" и се отблъскваше от "динамични подкрепи и съпротиви", "стойностите на индикаторите" бяха на "много важни нива", "пивотите и камарилите" се държаха много добре и т.н. и т.н. После следеше разни сайтове за анализи и гурута и пак зачезна Между другото и правописа му беше също толкова лош. Абе ти да не си bnight
Извинете за самоцитата, ама не се сдържах . И Mos, не ти се смея, както ме обвиняваш, а само се усмихвам Успехи още веднъж!
И тогава тръгна да го поощряваш и той не разбра грешката си. И сега продължава. Да се опитам да обясня по-просто. Когато влезеш по М5 за колко време предполагаш, че ще ти е позицията. За 5 минути или за повече? Поне 2-3 5-минутни бара, нали? Значи по М5 гледаш пазара за 15-30 минутно развитие (база). Е като гледаш месена графика каква ти е перспективата? Месечна или тримесечна, а може и половин годишна?
Затова това "база" е малко високопарно и не на място.
Успехи!
Го Дим моето мнение е че на всеки фрейм си има тренд. Времетраенето на този тренд е различно и зависи от силата на импулса. Има трендове на 5 минути които правят над 200 пипса движение и продължават с часове. А определението за тренд е ясно. Тогова на един час беше направило по ниско дъно и по нисък връх и беше пробило по ниското дъно или начало на низходящ тренд на 1 час. Друг е въпроса че, когато има рейндж , цената може да обърне пак нагоре след второто по ниско дъно и да не направи втори по нисък връх, но ние няма как да знаем какво ще се случи в бъдещето. Затова трябва да се гледат и високите графики.
Според мен проблема е , че GoDim, анализира добре /не е ясно как трейди/ , а MOS-eвето се губи в ишимиши , но е убеден , че е на господ шефа. Но не ти трябва аватар , а вътречерепно съдържание да го разбереш.Нивата са много , ако не разбираш- още две и ще скрият графиката и за скалп нестават.
Като каза нещо за вътрешночерепно съдържание, разбитам от поста ти ,че твоето съдържание е доста голямо, което ще рече че за такова голямо съдържание трябва и голяма картуна!
Според научните изследвания обаче, количеството на мозъка не е от значение за умствените възможностите на даден индивид. От основно значение е еластичността на мозъчните клетки и някои други генетически особености.
А голямата картуна разваля детеродния орган на тази от която си се пръкнал. Нищо повече!
Коментар