IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    Каквито и сметки да правиш, те винаги са "без кръчмар". То затова и 95% са губещите.
    губещи са не защото пазара е непредвидим ,а защото с 200 лева искат да спечелят 10 000 лв за 1 седмица ... т.е. левириджират много капитала си и точно математически е доказано че се нулираш задължително . ( ако 200 лева може да се нарече капитал)

Коментар

• Голяма мъка днеска
      ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
      =================================
      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
      Спасете Мирко !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Швейцареца неще и неще да мине 1.35...

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
          Естественно че е така .Фундамента клати пазара а не техниката.95% са губешите защото са начинаещи техници,защото приемат че следствието е причина за отваряне на позиция.
          Така е! Но кой е този който може да ти каже какъв е фундамента???
          Лично за мен фундамента е написан на графиката. само че трябва да си учил първи клас за да знаеш да четеш!
          Фундамента го знаят люде като Бернарке, Трише и някои едри спекуланти. Ние тук си чешем езиците и го виждаме какъв е чак когато се нарисува на графиката.
          Сега ако има ФА да кажат накъде сме преди изявлението на Бернарке в 15.15 часа и данните за САЩ.
          След този час, фундаменталнии коментатори с лопата да ги ринеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Реде,дали пък поличба не е това объркване на клипа от твоя милост?
            Знам ли
            ++++++++++++++++++++++++++
            Засега шансовете са за повече за нагоре
            Гледайте сините крави !!!
            Изръмбят ли се надоле имате около
            30 секунди за реакция.
            За нагоре пак важи !!!
            http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Нелинейните уравнения не са страшни...то ако зависеше от тях- нямаше да има форекс...това вече го бях казвал! Там е работата, че математиката не играе решаваща роля, а в последните 1-2 години- май все по-малка. Там където играе "човешкия фактор"- емоции, очаквания, нагласи, да не говорим пък за спекулациите, нещата много трудно подлежат на изчисление. Това донякъде ме дразни във форекса- невъзможността да предвидиш точно нещата, чрез изчисление. Каквито и сметки да правиш, те винаги са "без кръчмар". То затова и 95% са губещите.
              Естественно че е така .Фундамента клати пазара а не техниката.95% са губешите защото са начинаещи техници,защото приемат че следствието е причина за отваряне на позиция.
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Нелинейните уравнения не са страшни...то ако зависеше от тях- нямаше да има форекс...това вече го бях казвал! Там е работата, че математиката не играе решаваща роля, а в последните 1-2 години- май все по-малка. Там където играе "човешкия фактор"- емоции, очаквания, нагласи, да не говорим пък за спекулациите, нещата много трудно подлежат на изчисление. Това донякъде ме дразни във форекса- невъзможността да предвидиш точно нещата, чрез изчисление. Каквито и сметки да правиш, те винаги са "без кръчмар". То затова и 95% са губещите.
                Не се вживявай чак толкоз. Един иска да си загуби парите дългосрочно, друг краткосрочно, трети иска да ги загуби по Ган, друг пък по Ичимоку. аз пък искам всеки дан да ми взимат скалпа. Такава е тя! На кой каквото му хареса.
                А пък ти не се срамувай. Пускай си пак съпротивите и подкрепите. Все на някой ще му притрябват.
                Last edited by 4un4o; 15.10.2010, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Мислиш ли?
                  Е,именно затова са измислени и т.н.графични фигури-глава с рамене, к*р с м*де и т.н.,които са си едни опростени вероятностни модели/матрици/,необходими за прилагане при нуждата от решаване на уравнението/-ята/,но с много по-голяма разсейка.Абе аз не си спомням нищо вече от висшата математика,пък съм седнал да давам акъл на другите.При мене на 100% действат слуховете и емоциите:
                  Давай,ДОЛАРЕ!!!!!
                  Реде,дали пък поличба не е това объркване на клипа от твоя милост?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

По-скоро е някаква система от нелинейни уравнения с n-броя неизвестни,при които се използват специални числени методи и на всичкото отгоре се приемат и вероятни стойности.Голема работа за големи глави,а не за главандури като мене.

Коментар

По-скоро е някаква система от нелинейни уравнения с n-броя неизвестни,при които се използват специални числени методи и на всичкото отгоре се приемат и вероятни стойности.Голема работа за големи глави,а не за главандури като мене.
                      Мислиш ли?

Коментар

В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

пп. Ти мислиш ли, че гъчканицата от наклонени чертички, които даваш, са много ясни и четливи... В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!
                          абсолютно си прав...аз те разбрах.

Коментар

• Първоначално изпратено от bisert1 Разгледай мнение
                            Извинете за самоцитата, ама не се сдържах . И Mos, не ти се смея, както ме обвиняваш, а само се усмихвам Успехи още веднъж!
                            Спокойно, момче! Няма да падна до твоето ниво...спокойно!

Коментар

...
                              . В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!
                              Форекса не се движи от емоции.
                              Емоция, е когато тренда си вирви и Тандема, да закотри пак и отново.Като го направи упорито десет пъти през 150 пипса и звземе , че уцели и се вземе на сериозно ипак ..и пак..емоции

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                                Затова това "база" е малко високопарно и не на място.
                                Божеее, боже...думата "база" ли ви плаши? Как те притеснява в тази дума! Щом съм отворил 4 часова графика, значи ползвам 4 часова "база"...и т.н...Какво не ти е ясно, не мога да разбера?
                                Дадох котировки, срещу всяка от които е дадено он кой времеви фрейм са. Ако искаш да търгуваш на часова графика- гледай часовите котировки, ако искаш дъ търгуваш "наедро"- гледай по-големите. Къв е проблема не мога да разбера??? Ако бях метнал, ей така, котировки без никакво пояснение- от къде са, що са, тогава разбирам да претендираш, че ще ти е гъста мрежата. Ами аз мога да ти пусна "ключови" нива и от 5 минутна графика, и тях ли ще вземаш ако търгуваш на "часа да речем.
                                Явно е, че ви дразнят не толкова самите числа, колкото факта, че изобщо ги давам! ОК- спирам! Само общи приказки ще приказваме...такива сноби сте тук, че не е истина....
                                .......
                                пп. Ти мислиш ли, че гъчканицата от наклонени чертички, които даваш, са много ясни и четливи... В тази толкова относителна, субективна и нелогична материя като форекса, движеща се в 90% от времето от емоции, да претендираш за някакви абсолютни правила, канони, термини- е абсурдно!

Коментар

Working...
                                X