Първоначално изпратено от terza maiorna
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеКъм Мос: А м/у другото доларовият индекс е ужасно полезно нещо.И ако смяташ да се занимаваш като мен 15 години с Форекс не е лошо да понаучиш нещо за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеКъм Мос: А м/у другото доларовият индекс е ужасно полезно нещо.И ако смяташ да се занимаваш като мен 15 години с Форекс не е лошо да понаучиш нещо за него.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеКъм Мос: А м/у другото доларовият индекс е ужасно полезно нещо.И ако смяташ да се занимаваш като мен 15 години с Форекс не е лошо да понаучиш нещо за него.
Моето мнение, че ще довърши фигурата и ще обърне
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениеЕееееее не мой с лошо.Аз съм този който пусна графиката и дума не съм казал за яко нагоре.Казах че за мен е много важно ниво.Моля чети внимателно преди да даваш такива постове.И ако някой го е отиграл в понеделник като мен е лапнал добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеТия т.н. индекси, нещо им нямам вяра! Нали наскоро някой беше пуснал графика със доларовия индекс, съгласно който долара уж аха-аха да тръгне сериозно да покачва, пък кът гледам- скоро ще сме на 1.45!Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеТия т.н. индекси, нещо им нямам вяра! Нали наскоро някой беше пуснал графика със доларовия индекс, съгласно който долара уж аха-аха да тръгне сериозно да покачва, пък кът гледам- скоро ще сме на 1.45!
Според техн. анализатори дава до 90 % надежност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнениеДоларовият индекс рисува глава рамене.
Вероятно ще върне до зоната 76.60 76.30 и после яко нагоре.Но може и да си внушавам само.
Коментар
-
Доларовият индекс рисува глава рамене.
Вероятно ще върне до зоната 76.60 76.30 и после яко нагоре.Но може и да си внушавам само.Last edited by terza maiorna; 21.10.2010, 11:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИмате ли ток бря ?????
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеПървоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеПреди три седмици бях там и си купих 20л ... почти не остана ... страхотно е
ПП Не е от винпрома в посока Славеево (има разлика)
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеПреди три седмици бях там и си купих 20л ... почти не остана ... страхотно е
ПП Не е от винпрома в посока Славеево (има разлика)
Наздраве!
Коментар
Коментар