IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    Това ли имаш предвид?
    http://img686.imageshack.us/img686/6898/eurusdz.gif

Въобще не отговаря на условията за обърната глава и рамене.

При възходящия тренд сега тренд обръщащата фигура е нормална ГР.
    Да.Точно това имам в предвид.
    Само че края на главата е 1,3900 , връх на рамото 1.3870 и да се завърши фигурата 1.4160
    Става въпрос за дясната страна

А между другото знаете ли къде се намира апендисита на жената ?
    Last edited by terza maiorna; 21.10.2010, 14:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение
      Така,

Понеже на някои не им харесва да гледат доларовият индекс, за тях пък ще посоча, че евро долар рисува обърната глава рамене.

Интересно ще бъде наистина на ниво 1.4160 какво ще се случи ???

Ако отиде още нагоре ще бъде бавно ,ако тръгне надолу ще е стремглаво.

Не виждам друго за кометари.

Поздрави на всички и успехи
      Това ли имаш предвид?
      http://img686.imageshack.us/img686/6898/eurusdz.gif

Въобще не отговаря на условията за обърната глава и рамене.

При възходящия тренд сега тренд обръщащата фигура е нормална ГР.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        На бяло или на кафяво си в момента?
        Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          И на двете да съм и на първолаците им е ясно, че без над 4156 ще има туп по дупе

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
            Кво праите ве сладурковци?
            EUR/USD без нов връх.... ще е тандемско до редовото 33333 ( Бах сравнението)
            Падането до 37 ще е въх леле мале
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Така,

Понеже на някои не им харесва да гледат доларовият индекс, за тях пък ще посоча, че евро долар рисува обърната глава рамене.

Едното рамо е като на прекарал полиомиелит.Айде сопрете се малко.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Кво праите ве сладурковци?
                EUR/USD без нов връх.... ще е тандемско до редовото 33333 ( Бах сравнението)
                Падането до 37 ще е въх леле мале
                Last edited by mateosf; 21.10.2010, 13:55.

Коментар

• Така,

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                    Не знам.А и не ме интересува.Играя и от 2-те страни на важни нива.И само на големи графики.Грешка правиш като се чудиш дали е глава и рамене.може и да е може и да не е.Изчакай да я направи да я пробие и тигава влизай.Важно е пробива на тази фигура да е подкрепен от голяма волатилност.В противен случай се получава зловещ обратен ефект.

успех:
                    Браво! Много рядко срещам в този форум, толкова добри изказвания, даващи ценни практически съвети/препоръки/, без никакъв намек за ирония или подгравка!
                    Браво!

Коментар

Sando, mога ли да се възползвам да те питам смяташ ли, според теб, че нивото отново ще издържи ?
                      Моето мнение, че ще довърши фигурата и ще обърне
                      Не знам.А и не ме интересува.Играя и от 2-те страни на важни нива.И само на големи графики.Грешка правиш като се чудиш дали е глава и рамене.може и да е може и да не е.Изчакай да я направи да я пробие и тигава влизай.Важно е пробива на тази фигура да е подкрепен от голяма волатилност.В противен случай се получава зловещ обратен ефект.

успех:
                      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                        Точно така.
                        Ами значи не трябва да се гледа на него 1:1! Няма линейна, пряка корелация м/у размера на индекса и реалната цена на долара спрямо една от валутите в кошницата! Да, ...някакво мерило е, но косвено...А да се търсят и на неговата графика геометрични фигури....малко ми изглежда имагинерно...

Коментар

Според мен недей да търсиш под вола теле
                          Нищо не търся, а се интересувам! Любопитен съм, особена към статистически данни! Теб такава статистика не би ли те заинтригувала! От една такава статистика, могат да се хванат доста неща...не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                            Може...не споря..Тоя индекс нали отразяваше съотношението на долара към кошницата от основни валути? или бъркам?
                            Точно така.
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                              Интересно, дали има някъде статистика за това, да речем за някое по-голямо движение от 200 пипса нагоре, каква процентна част от това движение се дължи на реални икономически фактори и каква част се пада на чисто спекулативни интереси, психология, емоции? Това би било доста любопитно!

Според мен недей да търсиш под вола теле

Коментар

• Интересно, дали има някъде статистика за това, да речем за някое по-голямо движение от 200 пипса нагоре, каква процентна част от това движение се дължи на реални икономически фактори и каква част се пада на чисто спекулативни интереси, психология, емоции? Това би било доста любопитно!

Коментар

Working...
                                X