IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от spas2003 Разгледай мнение
    Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??
    По добре ги остави на лихва и чакй да поскъпне $ , макар че е 2.5% и не си играй с огъня , че май има много изгорели

Коментар

Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??
      Къде смяташ да ги харчиш?

Коментар

В каквото и да ги обърнеш сега, "утре" ще си на загуба...в момента долара е евтин спрямо всички основни валути, и в каквото и да го обърнеш, ще си на загуба. Дръж си ги за момента в долари! Долара тепърва ще поскъпва....кога- не се знае!

Коментар

• Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Натискът върху долара ще продължи, очаква се ръст на еврото според анализатори от Deutsche Bank
            То че ще има натиск върху долара ще има, ама да не би първо да има сериозен натиск върху еврото
            Last edited by X_Y; 21.10.2010, 17:00.

Коментар

• Нива за вход при $/йена и $/суиси
              Last edited by X_Y; 21.10.2010, 17:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Импулс на страни досега не съм виждал
                А напред и назад виждал ли си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                  Според мен се чакат данните за помощи в 15:30,за да има импулс или нагоре или надоле
                  Импулс на страни досега не съм виждал

Коментар

• Натискът върху долара ще продължи, очаква се ръст на еврото според анализатори от Deutsche Bank
                    Last edited by X_Y; 21.10.2010, 17:02.

Коментар

• Е/$, 4ч., вариант:
                      Attached Files

Коментар

• Ще звънна на Вън Дзябао да го питам дали ще купуват или продават евро. Той сега тъкмо се приготвя за вечеря и новините по Канал 1.

Коментар

• Според мен се чакат данните за помощи в 15:30,за да има импулс или нагоре или надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                            ... Търси друга фигура....
                            не....не търси защото, който търси намира...

just look...иначе....just cavalli...
                            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                              Ясно! Ще слеза на Н1.
                              http://img199.imageshack.us/img199/4408/eurusdy.gif
                              Пак ти казвам. Това което не е наред е преди това, което ти наричаш обърната ГР. Преди правоъгълника. Трябва да е низходящ тренд. А тук е възходящ. Търси друга фигура....
                              ОК, Може и да не съм прав

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение
                                Да.Точно това имам в предвид.
                                Само че края на главата е 1,3900 , връх на рамото 1.3870 и да се завърши фигурата 1.4160
                                Става въпрос за дясната страна

А между другото знаете ли къде се намира апендисита на жената ?
                                Ясно! Ще слеза на Н1.
                                http://img199.imageshack.us/img199/4408/eurusdy.gif
                                Пак ти казвам. Това което не е наред е преди това, което ти наричаш обърната ГР. Преди правоъгълника. Трябва да е низходящ тренд. А тук е възходящ. Търси друга фигура....

Коментар

Working...
                                X