If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??
По добре ги остави на лихва и чакй да поскъпне $ , макар че е 2.5% и не си играй с огъня , че май има много изгорели
Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??
В каквото и да ги обърнеш сега, "утре" ще си на загуба...в момента долара е евтин спрямо всички основни валути, и в каквото и да го обърнеш, ще си на загуба. Дръж си ги за момента в долари! Долара тепърва ще поскъпва....кога- не се знае!
Ясно! Ще слеза на Н1. http://img199.imageshack.us/img199/4408/eurusdy.gif
Пак ти казвам. Това което не е наред е преди това, което ти наричаш обърната ГР. Преди правоъгълника. Трябва да е низходящ тренд. А тук е възходящ. Търси друга фигура....
Да.Точно това имам в предвид.
Само че края на главата е 1,3900 , връх на рамото 1.3870 и да се завърши фигурата 1.4160
Става въпрос за дясната страна
А между другото знаете ли къде се намира апендисита на жената ?
Ясно! Ще слеза на Н1. http://img199.imageshack.us/img199/4408/eurusdy.gif
Пак ти казвам. Това което не е наред е преди това, което ти наричаш обърната ГР. Преди правоъгълника. Трябва да е низходящ тренд. А тук е възходящ. Търси друга фигура....
Коментар