IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гола Вода сте всичките,

Зарязвайте ФОРЕКСА бързо!

Нищо не разбирате!!

Ако не ме послушате вижте докъде ще го докарате:::::

Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
    Обърни ги в хубави преживявания! Това е съвет от мен! После като остарееш, ще си имаш хубави спомени и ше си доволен от живота( хубавите спомени инфлацията не ги лови), А хартийките каквото и да ги направиш, след 10 години ще можеш да си купиш минимум 50% по малко стоки и услуги! Затова действай смело докато си млад! Тарифата на кака е само 200 евро! Помисли си добре! Днеска има утре няма! Успех!
    П.П Ако не можеш да се справиш сам.... Кака ще помогне!
    Ако пък си много стиснат, ще дойде време когато от сто доларовите банкноти да си правиш фунийки и да си ги пъкаш ........ сети се сам къде!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      Президента на ФЕД във Сейнт Луиз е заявил,че никакво решение не е взето относно наливането на пари,но е възможно да бъде решено на 2-3 ноември наливане на долари в икономиката от порядъка на 100 милиарда на месец. Мнението на американски анализатори е,че щом Джеймс Булард е на това мнение,има голяма вероятност,то да се случи.....
      и какво от това ...

мн са изобретателни спекулантите вече нямат спирка
      Last edited by nice; 21.10.2010, 23:33.
      Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Знаех си ,че Тони Михайлова се интересува от добър футбол и не гледа смешния Мирко -- отбор ( нямам предвид цесека ) , ами ми следи постовете като ги редактира и трие
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Президента на ФЕД във Сейнт Луиз е заявил,че никакво решение не е взето относно наливането на пари,но е възможно да бъде решено на 2-3 ноември наливане на долари в икономиката от порядъка на 100 милиарда на месец. Мнението на американски анализатори е,че щом Джеймс Булард е на това мнение,има голяма вероятност,то да се случи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART

П>С : Абе Мирко -- мършляка , стана ли на луканка ,че ми привърши мезето
            Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Имате ли ток бря ?????
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            На Мирко му спряха тока днес.Изглежда, че още ни си го е платил
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Предлагам ви да не търгувате тези дни,че изгорели ще има иначе. Не се знае нищо докато не приключи тъпата среща на г-20.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                Е/$, 4ч., вариант:
                Абе и аз съм за това портретче и го дебна от известно време, но сега пък на Н1 прави опити за потвърждение на погледа на другият колега с обърнатата H&S.
                Всъщото време на М5 цената се опари веднъж току-що от МА4000 и сега прави 2-ра атака Което е сигнал за верността наH&S на Н4
                Last edited by bd2m; 21.10.2010, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от spas2003 Разгледай мнение
                  Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??
                  Ха - хахаха. Намерил къде да си задава въпроса.Както казва моя гуру - проф. д-р Н. Черкезов, тук има само фалирали спекуланти и нереализирани дилари в плод и зеленчук. А на каката не и вярвай, защото е хермафродит и може да та боцне изотзад
                  Абе къде ми отидоха хапчетата бе?...........
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Здравейте! Не съм специалист по форекс търговия и движение на валутите,но имам големи спестявания в $ от работа в чужбина! Някой може ли да ме посъветва какво да правя,да ги обърнали сега в лева,или част от тях в друга валута.Реално нямам наложителни големи разходи и не ми трябват левове,но се чудя какво да правя??
                    Обърни ги в хубави преживявания! Това е съвет от мен! После като остарееш, ще си имаш хубави спомени и ше си доволен от живота( хубавите спомени инфлацията не ги лови), А хартийките каквото и да ги направиш, след 10 години ще можеш да си купиш минимум 50% по малко стоки и услуги! Затова действай смело докато си млад! Тарифата на кака е само 200 евро! Помисли си добре! Днеска има утре няма! Успех!
                    П.П Ако не можеш да се справиш сам.... Кака ще помогне!
                    Ако пък си много стиснат, ще дойде време когато от сто доларовите банкноти да си правиш фунийки и да си ги пъкаш ........ сети се сам къде!
                    Last edited by kaka89; 21.10.2010, 19:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                      Предполагам е някаква закачка това шушу-мушу
                      Да,той вярва само на ишимокуто,а то на индекси не кълве та затова
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                        В каквото и да ги обърнеш сега, "утре" ще си на загуба...в момента долара е евтин спрямо всички основни валути, и в каквото и да го обърнеш, ще си на загуба. Дръж си ги за момента в долари! Долара тепърва ще поскъпва....кога- не се знае!
                        а когато стане едно левче долара дали ще е на загуба.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          Той си има Шушу-Мушу,друго му не требе
                          Предполагам е някаква закачка това шушу-мушу
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                            Към Мос: А м/у другото доларовият индекс е ужасно полезно нещо.И ако смяташ да се занимаваш като мен 15 години с Форекс не е лошо да понаучиш нещо за него.
                            Той си има Шушу-Мушу,друго му не требе
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Ядене, пиене и някоя женица. Аз ли да ти казвам.

Коментар

• Кви са тия движения обратно към 1,4050?
                                Някой хвана ли го това в 17:10 часа? За евро долар говоря. Какво толкова важно излезе в 17:00? Некъф прост индекс и на него ли да търгуваме вече бе.
                                Не мога да разбера кво става.

Коментар

Working...
                                X