IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
    пак заформят гап а до сега гап нагоре водеше до леко слизане надолу ..какво ли са намислили сега .. ?
    като гледам колко балабурници го шортят (не визирам тука пишещите) ще играе тия дни май деримечката..
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Мдааааа гапа отива към 1.4000 ,през деня ще го затвориме нема страшно
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Преди малко пуснах един Елуейв на СП500 и ДЖ30 индексите. Показва 5-а вълна и на двете. Ако е така евентуално малко да дръпне еврото нагоре и после надолу. Как го виждате?

Коментар

• Какви позиции ще заемете колеги ? В пресата ни се изписват куп положителни случки за долара, което ми говори за спад на двойката....

Коментар

• На седмична графика на еврото се вижда, че 6 поредни седмици имаме увеличаване на обема и едновремнно с това МФИ- индикатора показва все бели черти, т.е. имаме 6 squat-а според Бил Уилямс. Все се надявам да мога да продам 1,4155...
            Пък много странно от друга страна щото ако това е 4-а вълна и продължи надолу докъде ли ще стигне?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
              по-скоро точно обратното ще стане, еврото ще качи до 4260 4370 до 2.11 и там някъде ще обърне
              пак заформят гап а до сега гап нагоре водеше до леко слизане надолу ..какво ли са намислили сега .. ?
              Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Ще продаваме ли еврото от високо или направо ще пада надолу ... с гап, без гап/? Как ги виждате нещата?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Усилване на доларовата корекция поне до заседанието на FED ( 2.11.) .
                  по-скоро точно обратното ще стане, еврото ще качи до 4260 4370 до 2.11 и там някъде ще обърне
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• skorpio

Какво може да се очаква е ясно , те са се разбрали долара да се обезцени. Тази промяна в дяловете означава точно това. Въпроса е там , че сега ще спрят да интервенират и да си обезценяват валутите , те интервенираха в посока на поскъпване на еврото - уж купуват долари с валутите си , но пък тях ги сменят за евра. Сутуацията е патова - пак нищо не са решили.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      ... какво може да се очаква на валутния пазар след тая среща?
                      Усилване на доларовата корекция поне до заседанието на FED ( 2.11.) .
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        Някой ще коментира ли, какво може да се очаква на валутния пазар след тая среща?
                        http://www.dnes.bg/business/2010/10/...-na-mvf.101968
                        Същата дивотия като и предишната седмица. Първо ще се напънат и бързо ще им мине

Коментар

• Някой ще коментира ли, какво може да се очаква на валутния пазар след тая среща?
                          http://www.dnes.bg/business/2010/10/...-na-mvf.101968
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Абе за обръщането е " слишком поздно ! " дет се вика ..... Вместо да менкаш доларите ,най -добре спонсорирай пак унуката Женито -->> то , глупачето , ще ги поеме като комсомолско поръчение , демек ше ги профука по оргии ( пардон , модни ревюта ) -->> ама кво да ги праим младите кат за нищо не стават ....Вий нали затуй ли фанахте ревматиз от лежането по землянки и от търкане на нарове в кауша ...

Нейсе , запуши я -- както беше рекъл Бай ти Ганя ....

Каза ли ти Трайчо ( Костов ) за оная му случка с Никола Гешев при един от разпитите ? Ако не е , да ти я припомня .... Гешев му рекъл : " Абе аз знам ,че един ден ще вземете властта , обаче преди това ,ще избия и малкото свестни хора измежду вас и ще оставя живи само кондурджиите . За да видите как се управлява държава с кондурджии и техните поколения ! "

Впрочем Гешев ви е дал минимум 100 години напред като прогноза за властване и може да си сигурен ,че плътно ще познае ( че даже и в повече ) ............ Ако имаш съмнежи , прехвърли темите за " Имотките " и " БФБ-то " , за да прочетеш бисерите на гол-тупаните
                            Ха така аз съм единайсти набор и догодина ставам на 100 годин и имам юбилей
                            един поздрав от мен за вас

http://vbox7.com/play:3ac3df30&al=1&vid=
                            Last edited by ТАТО; 24.10.2010, 11:01.
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Абе за обръщането е " слишком поздно ! " дет се вика ..... Вместо да менкаш доларите ,най -добре спонсорирай пак унуката Женито -->> то , глупачето , ще ги поеме като комсомолско поръчение , демек ше ги профука по оргии ( пардон , модни ревюта ) -->> ама кво да ги праим младите кат за нищо не стават ....Вий нали затуй ли фанахте ревматиз от лежането по землянки и от търкане на нарове в кауша ...

Нейсе , запуши я -- както беше рекъл Бай ти Ганя ....

Каза ли ти Трайчо ( Костов ) за оная му случка с Никола Гешев при един от разпитите ? Ако не е , да ти я припомня .... Гешев му рекъл : " Абе аз знам ,че един ден ще вземете властта , обаче преди това ,ще избия и малкото свестни хора измежду вас и ще оставя живи само кондурджиите . За да видите как се управлява държава с кондурджии и техните поколения ! "

Впрочем Гешев ви е дал минимум 100 години напред като прогноза за властване и може да си сигурен ,че плътно ще познае ( че даже и в повече ) ............ Ако имаш съмнежи , прехвърли темите за " Имотките " и " БФБ-то " , за да прочетеш бисерите на гол-тупаните
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ами Спарто да взема и аз да ги обърна в швейцарци ли ? казаха ми ,че сингапурските били още по стабилни
                                Не реших -ще направя валутен букет ,кат индекс на долара
                                то не че ТАТО много пари има ама ......не ми остана много да живея ,пък и за правнуците требе да има
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X