IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Ех на Тато татовите
    настана ли момента да обръщам еврото в долари или ще изгорят на Тато париците ??
    Въх , сакън !

Аз, татовото --под секрет --- и като необолшевик , държа винаги основния кеш в швейцарски франкове ....Не за друго ,ами защото това е любимата валута на Ленин --все пак за бъдещ юрист е учил човека . Той завалията , е имал само 50 млн. на депозит в .....еди -коя си швейцарска банка ( ше са въздържа да я кажа , откъм партийна тайна , ама то вие , ако не бяхте тежки простаци щяхте да я знаете и да следвате заветите му --истинските -- а не тия дето ви ги подхвърлиха за " Партиздат " )

Няма да те мъча татовото , но съдбата ви ,като на кондурджии -- е тази , рано или късно :

http://www.youtube.com/watch?v=LenBTHzW-vM
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ех на Тато татовите
      настана ли момента да обръщам еврото в долари или ще изгорят на Тато париците ??
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Стефко,поздравявам те за сайта !Сигурен съм че ще се хареса на много хора заинтересовани от Форекс.Утре ще си го разгледам по-подробно с кеф.
        Нека успеха бъде с вас!
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          Днеска беше ден с много прайс и малко акшън ..... да не спряха и на вас тоците .... за реда вече предполагам сте разбра ли ....
          Днес беше абсолютно загубен ден
          За Реда знаем,че не си е платил тока
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Днеска беше ден с много прайс и малко акшън ..... да не спряха и на вас тоците .... за реда вече предполагам сте разбра ли ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
              Тая сутрин съм доволен от вас!

Не пишете много? Явно вече осъзнавате, че нищо не разбирате.

Не си губете парите на вятъра, защото идва тежка криза и ще ви трябват!

Не зарязвайте форекса, а гледайте какво пишат тук трейдърите с над 6,7г опит

Не пишете, а учете!!!!

Идва страшна криза в България!!!

Пазате си парите, защото ще ви трябват!!

Дано ме послушате!!!!
              Земи се скрий бе умник. Това,че от 10 години си на пазара и си цървул, означава само едно - ти си фалирал бездарник,който най-малко трябва да дава съвети. Поздрави се из пътя към фалита
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                Къс от 1.3920.
                Евродолар е на кръстопът според мен ,или направихме АБЦ или развиваме 5 вълнова импулсна вълна.Пробив на R1 ще потвърди импулсната вълна.Пробив на S1 ще потвърди АБЦ-то.Къс съм защото би трябвало курса да развие някаква 4-та или да започне нов импулс надолу, ако това се окаже наистина завършено АБЦ.

http://prikachi.com/images/341/2600341Z.jpg

Успех на всички: И уважавам всякакви мнения.В умерения спор се явява истината.
                Всяко сериозно възходящо движение на Еврото според мен възможност за сел към момента.

Коментар

• Пенчев, да не си станал тамплиер -
                  "Не на нас, Господи, а на твоето име дай слава!"
                  ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Къс от 1.3920.
                    Евродолар е на кръстопът според мен ,или направихме АБЦ или развиваме 5 вълнова импулсна вълна.Пробив на R1 ще потвърди импулсната вълна.Пробив на S1 ще потвърди АБЦ-то.Къс съм защото би трябвало курса да развие някаква 4-та или да започне нов импулс надолу, ако това се окаже наистина завършено АБЦ.

http://prikachi.com/images/341/2600341Z.jpg

Успех на всички: И уважавам всякакви мнения.В умерения спор се явява истината.
                    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Абе хора в Корея не трябва ли вече срещата да е приключила в първата си част?Някой знае ли нещо?Там ве че е 20ч.
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                        Що? Ти случайно да не живееш там, където сочи аватара ти?
                        А какво според теб представлява аватарът ми?

П.П.Явно те затруднявам,ето един жокер:

Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da gloriam!
                        Last edited by Пенчев; 22.10.2010, 14:22.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Успехи на Европа и на теб!
                          Що? Ти случайно да не живееш там, където сочи аватара ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Растеж,основан на дефицит,е кух.Сега,когато започват да се борят да намалят дефицитите си,и ще лъсне голата истина,т.е. растежът ще намалее..
                            Растежа в по голямата си част е от побеляването на сивата икономика а не от икономическия растеж! За сефте обаче е отчетен увеличен експорт!

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                              Склонен съм да се съглася отчасти с теб! Кризата в българия още не е минала дъното! Това, което пишат и говорят по медии, е заблуда!
                              От друга страна, факта, че еврото успя най-сетне да пребори швейцареца за нивото 1.35, излезе от низходящият канал и ще продължи да покачва, говори за нарастващото доверие в Еврозоната и респективно в двата мотора, без които няма Еврозона-Германия и Франция. Все си мисля, че покрай другите, и ние ще отлепим, на чисто колективният принцип!
                              Растеж,основан на дефицит,е кух.Сега,когато започват да се борят да намалят дефицитите си,и ще лъсне голата истина,т.е. растежът ще намалее..
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                                Тая сутрин съм доволен от вас!

Не пишете много? Явно вече осъзнавате, че нищо не разбирате.

Не си губете парите на вятъра, защото идва тежка криза и ще ви трябват!

Не зарязвайте форекса, а гледайте какво пишат тук трейдърите с над 6,7г опит

Не пишете, а учете!!!!

Идва страшна криза в България!!!

Пазате си парите, защото ще ви трябват!!

Дано ме послушате!!!!
                                Колега, ти ще задминеш Жан Виденов! Браво!
                                П.П И лисунгера Серго!

Коментар

Working...
                                X