Първоначално изпратено от nice
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
На седмична графика на еврото се вижда, че 6 поредни седмици имаме увеличаване на обема и едновремнно с това МФИ- индикатора показва все бели черти, т.е. имаме 6 squat-а според Бил Уилямс. Все се надявам да мога да продам 1,4155...
Пък много странно от друга страна щото ако това е 4-а вълна и продължи надолу докъде ли ще стигне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениепо-скоро точно обратното ще стане, еврото ще качи до 4260 4370 до 2.11 и там някъде ще обърнеДа имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеУсилване на доларовата корекция поне до заседанието на FED ( 2.11.) .Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
skorpio
Какво може да се очаква е ясно , те са се разбрали долара да се обезцени. Тази промяна в дяловете означава точно това. Въпроса е там , че сега ще спрят да интервенират и да си обезценяват валутите , те интервенираха в посока на поскъпване на еврото - уж купуват долари с валутите си , но пък тях ги сменят за евра. Сутуацията е патова - пак нищо не са решили.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение... какво може да се очаква на валутния пазар след тая среща?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеНякой ще коментира ли, какво може да се очаква на валутния пазар след тая среща?
http://www.dnes.bg/business/2010/10/...-na-mvf.101968
Коментар
-
Някой ще коментира ли, какво може да се очаква на валутния пазар след тая среща?
http://www.dnes.bg/business/2010/10/...-na-mvf.101968Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе за обръщането е " слишком поздно ! " дет се вика ..... Вместо да менкаш доларите ,най -добре спонсорирай пак унуката Женито -->> то , глупачето , ще ги поеме като комсомолско поръчение , демек ше ги профука по оргии ( пардон , модни ревюта) -->> ама кво да ги праим младите кат за нищо не стават
....Вий нали затуй ли фанахте ревматиз
от лежането по землянки и от търкане на нарове в кауша
...
Нейсе , запуши я -- както беше рекъл Бай ти Ганя....
Каза ли ти Трайчо ( Костов ) за оная му случка с Никола Гешев при един от разпитите ? Ако не е , да ти я припомня .... Гешев му рекъл : " Абе аз знам ,че един ден ще вземете властта , обаче преди това ,ще избия и малкото свестни хора измежду вас и ще оставя живи само кондурджиите . За да видите как се управлява държава с кондурджии и техните поколения ! "
Впрочем Гешев ви е дал минимум 100 години напред като прогноза за властване и може да си сигурен ,че плътно ще познае ( че даже и в повече ) ............ Ако имаш съмнежи , прехвърли темите за " Имотките " и " БФБ-то " , за да прочетеш бисерите на гол-тупаните
един поздрав от мен за вас
http://vbox7.com/play:3ac3df30&al=1&vid=Last edited by ТАТО; 24.10.2010, 11:01.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Абе за обръщането е " слишком поздно ! " дет се вика ..... Вместо да менкаш доларите ,най -добре спонсорирай пак унуката Женито -->> то , глупачето , ще ги поеме като комсомолско поръчение , демек ше ги профука по оргии ( пардон , модни ревюта) -->> ама кво да ги праим младите кат за нищо не стават
....Вий нали затуй ли фанахте ревматиз
от лежането по землянки и от търкане на нарове в кауша
...
Нейсе , запуши я -- както беше рекъл Бай ти Ганя....
Каза ли ти Трайчо ( Костов ) за оная му случка с Никола Гешев при един от разпитите ? Ако не е , да ти я припомня .... Гешев му рекъл : " Абе аз знам ,че един ден ще вземете властта , обаче преди това ,ще избия и малкото свестни хора измежду вас и ще оставя живи само кондурджиите . За да видите как се управлява държава с кондурджии и техните поколения ! "
Впрочем Гешев ви е дал минимум 100 години напред като прогноза за властване и може да си сигурен ,че плътно ще познае ( че даже и в повече ) ............ Ако имаш съмнежи , прехвърли темите за " Имотките " и " БФБ-то " , за да прочетеш бисерите на гол-тупанитеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Ами Спарто да взема и аз да ги обърна в швейцарци ли ? казаха ми ,че сингапурските били още по стабилни
Не реших -ще направя валутен букет ,кат индекс на долара
то не че ТАТО много пари има ама ......не ми остана много да живея ,пък и за правнуците требе да имаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар