IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ттцтцтцц, еххх какви хубави движения днеска, вие тука се размотавате хороскопи да четете, с вълно-мълнобройство, друг се чудел що било така ами не иначе. Вярно си ви е за хоби явно
    И какво сега пак да питам, цената ли се движи по вълните или вълните се движат по цената че много противоречия намирам. И тея предсказния къде ги правите, файда има ли, че тея от Дойчебанк знаят какво ще се случва една година напред, обаче и те нещо не познали, но все пак са убедени в правотата си

Поздрави !

Бай да уей, кво ще става сега, тоя ми ти диамант Стамба нещо взе май май по да си мяза вече
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      в какво искаш да ме убедиш не разбирам... че ти си прав , а аз не ... ами хубаво прав си ... само не разбрах каза ли КРАЙ с големи червени букви или не...
      http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=10680

Това не отричам. Друго казвам. Ама нЕма кой да ме разбере. Пример: Плюеш по Новака. Незнам каквоси и незнам какво... А човека показа как работи и как печели. Ти си твърди, че не може ТАКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Ама човече, нека да е вярно и за мен! Но ти правиш някакви обобщения за всички, а това е само твоя опит, твоите разбирания, твоят темперамент и всичко, за което се сещаш при търгуване. Така, че по-полека!
        в какво искаш да ме убедиш не разбирам... че ти си прав , а аз не ... ами хубаво прав си ... само не разбрах каза ли КРАЙ с големи червени букви или не...

Коментар

• и от 1,3882/1,3952/1,22

Коментар

доколкото си спомням и ти след известна търговия написа с големи червени букви КРАЙ... или бъркам
            Ама човече, нека да е вярно и за мен! Но ти правиш някакви обобщения за всички, а това е само твоя опит, твоите разбирания, твоят темперамент и всичко, за което се сещаш при търгуване. Така, че по-полека!

Коментар

• Първоначално изпратено от BLOT13 Разгледай мнение
              Абе пичове, някой знае ли що паундъд полудя така днес?
              Пауд да се чете паунд, пък в изречението трябва да е с "т" накрая разбира се.
              "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Пауд

Абе пичове, някой знае ли що паундъд полудя така днес?
                "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

доколкото си спомням и ти след известна търговия написа с големи червени букви КРАЙ... или бъркам
                  нервак изчезвай от форума, нищо не разбираш и пишеш само глупости. да е*а и looser да е*а

Коментар

За да е вярно твърдението трябва да добавиш, че се отнася за теб.

Коментар

къде видя думата сигурно ,която я повтаряш няколко пъти... Няма нищо сигурно , но е сигурно че по елиът и по лъчи на ган успешен трейд йок.
                      За да е вярно твърдението трябва да добавиш, че се отнася за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Ти нали си на държавна хранилка от бюджета и партията, какво си се хванал с пазара?
                        И ако не знаеш в коя посока са тези пипсове как ще ги закачиш?
                        Точно елиът ти ги показва гарантирано... А пък най точно ти ги показват датите... на 27-и ще е нагоре ... на 5-ти ще е надолу. Направо ще ме спукаш от смях с тези ти "анализи".. Как е с Юпитер и Сатурн , с Марс и другите планети или ти не си падаш по астрология ...

Коментар

Абе той и Мос-ът иска 10-20 пипа на сигурно. Ама къде е това сигурно? Ти как го определяш? Сигурното!
                          къде видя думата сигурно ,която я повтаряш няколко пъти... Няма нищо сигурно , но е сигурно че по елиът и по лъчи на ган успешен трейд йок.

Коментар

• stamba69 , евродолар е едно, а евро-долар е савсем друго. И мисля , че е важно да се знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                              През уикенда ми направи впечатление един интересен факт за Евродолар в проценти .
                              За последните две години имаме спад
                              от 6038 до 2329 ,който е 23,12% ,след това имаме покачване от 2329 до 5144 ,което е 22,83% и е съвсем близо до спада 23,12% ,като число
                              след това имаме спад от 5144 до 1875 ,който е 21,58% и сега ако покачването от 1875 ако приключи на 4437 ,което пак е 21,58% ,ще се получи много интересно
                              Най -интересното е че 4437 е само на 10 пипона от голямото Фибо за последните две години - от 1,6038 -1,1875 =4163 пипона по 61,803% = 2572 пипона
                              1,1875 +2572 = 4447

ето и графиката за по ясно

Стамба още преди удари 1.51
                              по таз графика търгувах.
                              Разбира се горе трудно се
                              лови връх(само Тандема може ),
                              но горе-доле беше ясно , че там ще е
                              След това дъното пак горе-доле беше
                              ясно къде е , а сега също връхтъ
                              е ясен , че 1.42-1.44 ще е.
                              Нали казах , че като се хвърля
                              ласото отдалече не са важни тез 1-2
                              фигури , дето са близко до връхтъ или дъното.
                              Такаааа...........
                              Следващото слизане надоле ще е
                              в зоната 1.08 - 1.12 нейде.
                              То това са големите цели, но с тоз ливъриж
                              изненади винаги могат да се получат
                              и да се хапне дървото
                              Успех на всички ХОРА
                              =================================
                              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                              Спасете Мирко !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

аз съм си казал моя аргумент... прекалено с много условности е вълновия анализ ,което значи че е трудно използваем .... На големите мащаби мооже и да посработва , но на малките е пълна загуба на време да се търгува по него... То и ствоя ган не е по различно
                                С две думи и двата анализа НЕ дават вход и изход на пазара , което мисля че трябва да вълнува трейдъра , а не това да "познаеш" къде ще ходи пазара ... както казва един мой приятел...Пипсовете са важни , пипсовете.
                                Абе той и Мос-ът иска 10-20 пипа на сигурно. Ама къде е това сигурно? Ти как го определяш? Сигурното!

Коментар

Working...
                                X