IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
    Ами първата цел е изпълнена +50 (зеления лъч), чакам втората (белия)

http://prikachi.com/images.php?images/485/2647485X.jpg
    бравос ...дано излезе и другата!!!
    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Можело значи !!!!
      Цяла сутрин седи кът мумия
      http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
      =================================
      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
      Спасете Мирко !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
        чадо що дириш в този 30 пипсов мизерен рейндж?!?

успех все пак
        Ами първата цел е изпълнена +50 (зеления лъч), чакам втората (белия)

DJ сватба

Коментар

• колеги един въпрос / понеже не съм много по фудамента/ ако еврейското момченце искаше наистина да стимулира икономиката не беше ли по -добре да избуха на всяко американче ,дори и на малкото чааве от улицата по ........ / на 300 милиона хамбургера / ......... по 2 бона гущери та гледай после как се прави shopping. та така беше и за предните стимули. сиреч защо се наливат тия пари в банките. ако някой може да даде рационален отговор, ще се радвам да го чуя. както футболистите обичат да се изразяват : ПАК КАЗВАМ не съм много по фундамента .

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
            чадо що дириш в този 30 пипсов мизерен рейндж?!?

успех все пак
            Рейнджът все трябва да свърши. И ако това не стане скоро пробивът може да е нагоре.

А Возний чака още нещо надолу.

Last edited by GoDim; 08.11.2010, 11:07.

Коментар

• чадо що дириш в този 30 пипсов мизерен рейндж?!?

успех все пак
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Не виждам защо трябва да се убеждавате в правотата си. Всеки си има мнение, ако смяташ, че не е вярно просто го пропускаш... А графиката съм е пуснал изчистена за да е по ясна за всички. Годим пуска пълната си графика и дава възможност на всеки сам да се ориентира, а това понякога е трудно, но не виждам нищо лошо в това.
                Айде малко да погледнем пазара - продадох от 1.3960 стоп 1.3985 и цел 1.3910 и 1.3860
                DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  ...
                  За днес те банвам.
                  Успех!
                  Колко жалко! Можехме да направим две крачи напред, преди една назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    Харесва ми снисходителното ти отношение към мен. Радвам се, че ти виждаш очевидните неща. Любопитен съм да усетя отношението ти, ако и когато успея да сваля капаците от очите ти.
                    Има една книга казва се "Принципа на Питър". прочети я. След това може и да осъзнаеш, защо чертежа на последователя ти Liyan е изчистен, а твоето толкова толкова "сложен".

"Ако сме пробили подкрепата вървим към другата, ако се върне отгоре - ще търси следващата съпротива.", с това можеш да отвориш очите на някой собственик на новоизгряваща електрона медия, нуждаещ се от ежедневен писарушко.

За днес те банвам.
                    Успех!

Коментар

Ех приятелю ... приятелю , ако не беше по детски наивен щях да те сиктирдосам.
                      Нямам обаче и най-малкото намерение да ти обяснявам очевидните неща. Защо се държиш, като егоистичен ръб ?!
                      Една графика на М5. Нали с нея работиш? Ето нивата на лъч 2х1. От табличката в събота. И това е последният ми опит спрямо теб.

Написал съм го още тогава. Чети!

http://www.investor.bg/forum/showthr...22#post1158722
                      Last edited by GoDim; 08.11.2010, 10:29. Причина: Добавих линк към анализа от събота.

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                        Рейнджа продължава и ще продължава, само още няколко месеца. За сега отиваме към долната част, която на първо време е на сто и петдесет пипса
                        Глобално погледнато на графиката има само рейндж. От време на време ни припомняй границите му според теб.

Коментар

Нямам обаче и най-малкото намерение да ти обяснявам очевидните неща. Защо се държиш, като егоистичен ръб ?!
                          Харесва ми снисходителното ти отношение към мен. Радвам се, че ти виждаш очевидните неща. Любопитен съм да усетя отношението ти, ако и когато успея да сваля капаците от очите ти.

Коментар

• Рейнджа продължава и ще продължава, само още няколко месеца. За сега отиваме към долната част, която на първо време е на сто и петдесет пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                              В събота ти написах, че още отварянето вариантът ти може да бъде компрометиран. И другото, че многото ти варианти са порблем. Когато "си играем" на подкрепи и съпротиви нещата изглеждат по-ясни. Не броиш вълни, не гледаш фибота-мибота, МА-та и незнамквоси. Ако сме пробили подкрепата вървим към другата, ако се върне отгоре - ще търси следващата съпротива. Въпросът е да ги определиш. Но за теб това беше детска игра....

Коментар

• Ето ги лъчите за които Годим говори + тези от 1.4280. Ясно е, че това ще е връх и много вероятно който няма да бъде бит в близките месеци.

DJ сватба

Коментар

Working...
                                X