If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрасти Годим
Така като го гледам как стой. Със сигурност в близките минути ни предстой тест на 4070 зоната ако пробие там, следва 4157. Преди 4157 естествено може да има и корекция . Така смятам аз
ХахахGodime,
То паритето беше първо за таз година, сега е за следващата. Моята цел от 1,19 е 1,4444 пък кот ще да става, бие ли я случайно 1,60 ама не лева а USD за 1 EUR ще видиш
Ай
О жив ли си бе Матео?! Зная те аз, зная! Чак до там не ми се простира хоризотът.
точно в този момент ми трябва глава с раменца и всичко се подрежда, казах ви аз снощи, че това беше дъното, дано господ ме чуе отново за този връх... обратно 150/60 пипса
ХахахGodime,
То паритето беше първо за таз година, сега е за следващата. Моята цел от 1,19 е 1,4444 пък кот ще да става, бие ли я случайно 1,60 ама не лева а USD за 1 EUR ще видиш
Ай
Много му е 4060 , ако бие 4040 сегашния връх ти отлита стопа ... всъщност твоя стоп е таргета на дългите. 4040, 4032 е стопа на късите според мен Да не помислиш , че се заяждам нещо , споделям мнение само
Знам,че е много 1.4060,но двойката е много воатилна с много фалшиви пробиви постоянно,затова и задавам винаги малко повече отколкото очаквам.
Коментар