If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голям си ГЛУПОНДЕР! Всека пазарна ниша която откриеш може да ти донесе много кинти, но в един определен момент тя се запълва, Маимунките стават много и клона че чупи. с видеотеката бях пръв и 3-4 годинки лапах здраво. С интернет клуба от 1997 до 2007 10 годинки по 30 книги на месец.. Ти смятай ако можеш. Пропуснах бизнеса с петрола по време на бензиновата криза , но не съжалявам. там яко пуцат и режат зелки! А бизнеса с закуските нама свършване ако си на кьоше! И камъни да продаваш пак се купуват! Хайде стига ти толкоз безплатни консултации, че току виж утре си ми станал конкурент!
Четох че днес през деня два от големите базирани в САЩ хеджфондове са купували значителни количества EUR/ JPY -напълно логично защото след FOMC се очаква нов екшън но този път от BOJ и нищо чудно хеджфондове да са купували солидни количества EUR/USD и след 8 и 15 а е възможно да са купували ойро след което да са продавали евро а сега пак да купуват ойро.Утре очаквам обичайните заподоздрени отново да си пълнят търбусите с евро и да се опитват да продадат бързо една част с печалба.
Интересен ник ,ама да те питам. Защо направи хедж-фондовете на дребни интрадей спекуланти? Малко не сериозно звучи.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Четох че днес през деня два от големите базирани в САЩ хеджфондове са купували значителни количества EUR/ JPY -напълно логично защото след FOMC се очаква нов екшън но този път от BOJ и нищо чудно хеджфондове да са купували солидни количества EUR/USD и след 8 и 15 а е възможно да са купували ойро след което да са продавали евро а сега пак да купуват ойро.Утре очаквам обичайните заподоздрени отново да си пълнят търбусите с евро и да се опитват да продадат бързо една част с печалба.
Много конспиративно-агресивно това бе колега. Ама на война , като на война....
Между другото май само аз съм идиота тука с късите .
На спечелилите честито.
И от мен честито!
Аз съм на демо GBP/USD и бях заложил на макс 5 дълги и една къса.
Дългите се изпозатвориха докато се усетя, та взех "само " около 10 000$. От късата сега съм на -3 500, та чакам да й дойде времето да я затворя. Май ще дойде...
от тия 5 обекта предполагам единия е " работилница за видеотека"
Видеотеката просъществува около 4 години. Големи пачки даде, но като се затръшкаха за авторски права и започнаха да продават филмите по 80 лева касетата и я затворих, Веднага направих интернет зала с 30 машини ама 2007 затворих и нея! Сега давам консултации като Амед Доган само дето хонорара ми е с 3 нули по малък, ама карай тя нулата е нула(нищо)
Вчера или онзи ден постнах тази 4 часова графика с очакване за
или бялата или синята траектория
Пазара избра бялата
Сега след новината ,стана ясно ,че триъгълника е завъшил и се развива (ако и вече не е завършена ) първа от пета бяла
Най вероятно пета бяла ще е ''ending diagonal '' тоест вълните в нея -пет на брой ще се застъпват и очаквам траекторията да е следната
Коментар