Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеИ кака си пада по този термин ама 200 евро за някакво си проникване няма ли да ти дойдат много????
П.П Наистина термина е много финансовГолеми пари се въртят около този термин.
200 Евро и за нищо не ставаш
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениехаресва ми този нов финансов термин - проникване.... надявам се да навлезе в световния финансов свят ...добре е и малко еротично звучене да има в терминологията
http://www.patternpricetime.com/Lost_Motion.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениехаресва ми този нов финансов термин - проникване.... надявам се да навлезе в световния финансов свят ...добре е и малко еротично звучене да има в терминологията
П.П Наистина термина е много финансовГолеми пари се въртят около този термин.
Last edited by kaka89; 02.11.2010, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеЩо се правиш на някакъв какъвто не си. Проникването, в случая, е надолу. Когато цената падне под долната линия може да считаме, че вече лъчът е преодолян...
Я не ме карай да пиша още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнениеТам е работата, че имам и реална сметкалятото постигах такива резултати с Австралийския долар, знам ужасно добре какво е да ги затриеш, тренда се обърна рязко и загубих част от капитала, сега избивам лека полека... а сега като си направих равносметка, процента печалба отговаря на този с демо сметката
Съответно печелиш и по-малко....аз първата сметка я затрих много бързо.Сега с втората вече се справям доста по-добре,като гледам в дългосрочен план капитала да расте,а не днес да изкарам 100лв пък после каквото ще да ставаИмаме мноооооооооооого още да учим за форекса.Аз специално - нищо не разбирам още,така че не ме слушайте
Коментар
-
Там е работата, че имам и реална сметкалятото постигах такива резултати с Австралийския долар, знам ужасно добре какво е да ги затриеш, тренда се обърна рязко и загубих част от капитала, сега избивам лека полека... а сега като си направих равносметка, процента печалба отговаря на този с демо сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениет.е. имаме ПрОникване....
Я не ме карай да пиша още...Last edited by GoDim; 02.11.2010, 16:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнениеМного се радвам когато говорим на един език приятелюНезнам дали е някаква закономерност или просто случайност, но тренда е като миналата седмица прави по 170пипса движение на ден... разграничих позициите, така за момента на демо в алпари имам 5039еур печалба от 28ми до сега с депозирани 5000
Поддържай този резултат още няколко месеца и тогава завърти реалните кинти! С тях наистина е различно и не бих те посъветвал да поемаш такива рискове, освен ако не си готов да ги загубиш...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнениеМного се радвам когато говорим на един език приятелюНезнам дали е някаква закономерност или просто случайност, но тренда е като миналата седмица прави по 170пипса движение на ден... разграничих позициите, така за момента на демо в алпари имам 5039еур печалба от 28ми до сега с депозирани 5000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеИ до 20:00 сме се върнали на 1.3930Незнам дали е някаква закономерност или просто случайност, но тренда е като миналата седмица прави по 170пипса движение на ден... разграничих позициите, така за момента на демо в алпари имам 5039еур печалба от 28ми до сега с депозирани 5000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнениеспоред мен скока до 1,4050 изчерпва биковете за днесбез да гледам лъчите
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеНе съм казал такова нещо пък и се радвам, че винаги пишеш по темата!
Поздравления за постоянството!Хайде оставям ви с пазара. Успехи!
Коментар
Коментар