IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
    Да попитам и аз нещо.
    Какво стана с диаманта? някой да не го сви? Българчета сме все пак.
    Хахаха како те диамантите за вас , ама гледай по големички да получаваш.Между другото май само аз съм идиота тука с късите .

На спечелилите честито.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Без да искаш позна! От 1991 г. имам работилница за закуски и видеотека. Сега този бизнес го оставих на Брат ми, ама той е много по добър от мен и в момента за него работят 5 обекта на възлови места. Много е трудоемък пък и имам достатъчно немъчени доходи!
      гхахахаха
      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 03.11.2010, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
        Днеска пазара полудя, който е изкярил честито, аз отивам да пия някъде Наздраве!
        Чунчо, честита ти придобивка нищо, че още не си я получил със здраве да си я караш Впрочем защо точно Супърб, Октавията въпреки, че е по нисък клас по арна ми се види,
        грешиш ! тествах ги и двете. Разликата е като между БМВ 3 и БМВ 5.
        Last edited by 4un4o; 03.11.2010, 21:21.

Коментар

• Да попитам и аз нещо.
          Какво стана с диаманта? някой да не го сви? Българчета сме все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Нали ти писах че, на 6 .10 2010 г си поръчах нов Суперб. Чакам да ми го доставят. До 90 дни! Сигурно е от бизнеса с моркови! Като дойде ще те повозя да потрошим някой лев при Плеймен в балчик и да те открехна как се правят пари от форекс, да не ми подсмърчаш постоянно във форума като гладно циганче.
            То аз кръчмата я затворих ,но хотелчето бачка ,така че ще се радвам да се видим .
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Без да искаш позна! От 1991 г. имам работилница за закуски и видеотека. Сега този бизнес го оставих на Брат ми, ама той е много по добър от мен и в момента за него работят 5 обекта на възлови места. Много е трудоемък пък и имам достатъчно немъчени доходи!
              Е това е светът е малък. Аз сигурно съм му бил доставчик на суровина до 2007г. В кой град е ?

Коментар

• Днеска пазара полудя, който е изкярил честито, аз отивам да пия някъде Наздраве!
                Чунчо, честита ти придобивка нищо, че още не си я получил със здраве да си я караш Впрочем защо точно Супърб, Октавията въпреки, че е по нисък клас по арна ми се види,

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  мне
                  тая покупка ти е от бизнеса с гевреци
                  аз те предупредих 4е това е суров бизнес

но ти беше смел и не се спря
                  ....и спе4ели

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Ако някой има достъп до информация кои са купувачите и кои са продавачите на Еврото в последните 45 минути ,моля да сподели
                    Тандеме, а има ли опция да са машините ? Това което се случи и СЛУЧВА е като определението на Перничани за фоерверките: " нема - нема туку си ебе майката"

Коментар

• ...

дълбко в себе си ти знаеше
                      знаеше 4е съм прав

желанието за успех оба4е се надигна като буря в сърцето ти , като 4е ли нищо не можеше да те спре толкова беше амбициран

иии тогава.... тии ..........отвори бутка за гевреци

Коментар

• Ако някой има достъп до информация кои са купувачите и кои са продавачите на Еврото в последните 45 минути ,моля да сподели

Коментар

Нали ти писах че, на 6 .10 2010 г си поръчах нов Суперб. Чакам да ми го доставят. До 90 дни! Сигурно е от бизнеса с моркови! Като дойде ще те повозя да потрошим някой лев при Плеймен в балчик и да те открехна как се правят пари от форекс, да не ми подсмърчаш постоянно във форума като гладно циганче.
                          мне
                          тая покупка ти е от бизнеса с гевреци
                          аз те предупредих 4е това е суров бизнес

но ти беше смел и не се спря
                          ....и спе4ели

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            ти си трейдър то4но толкова колкото и аз съм в бизнеса със моркови
                            Злобно, нещо да си чувал за логически позиции с пълзящ стоп. Много са подходящи да ловиш игли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Аз лично очаквам ръст на $ спрямо еврото... и очаквам съвсем скоро EUR/USD да потегли към 1.30...

Успех на всички!

п.с. нямам позиции при EUR/USD... имам други които са по-сигурни(поне според мен)
                              Както се твърди от някои: ЩОМ ИМА ПИК, ЩЕ ИМА И ДВИЖЕНИЕ!
                              Колкотоми да е прозаично явно пазара се движи от ЕМОЦИИ. Правете си "анализ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                                Немога да те разбера,бил си дълъг и сама се е затворила ?
                                Поставих отложен ордер бай стоп 1.65 и се е затворил сам ...сега сметнах с 91 пипса нагоре
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X