IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златцето първо се усети на къде духа вятъра

Коментар

• Последно за днес графиката М5. Каналът се огъна и вече гледа надолу. Но основната подкрепа синият лъч 4х1 все още не е и проверен.

Аз докато пиша и то хоп проверка

Хайде успехи довечера!
      Last edited by GoDim; 03.11.2010, 17:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        Питах за колич.облекчения.
        Е да де ама ние говорехме за фракталност и възможно ли е повторение на модела от М5 на дневна. Дори кака му даде име...

Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        А за графиката...ми несъм много фен на това моделите на малките графики да са предпоставка за търговия по големите графики.Защото за мен следствието не е причина за отваряне на позиции.При теб е чиста техника в която основата и е НАДЕЖДАТА да се повтори даден модел.

успех:
        Точно това е интересното. Ако по никакъв начин не можеш да се ориентираш в мащаба на графиката. Т.е. няма означения нито по абцисата, нито по ординатата. Това е точно или почти точно същата графика каквато е на дневна. Защо там ще очакваме a,b,c,d,e и пробив нагоре? Ето тук a,b,c,d,e и пробив надолу!

От друга страна всяка техника на търговия е точно НАДЕЖДАТА да се повтори даден модел. Дори и да търгуваш по фундамент.

Успехи!

Коментар

• Мисля,че и в момента имаме слаб долар.А обезценяването му допълнително не е цел на QE,а следствие от него.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Не знам какво очаквате от изявлението на Бернанке довечера,но едва ли ще е някакво драматично изсипване на масата на 2 трилиона $.По-скоро в стила на добрия стар Алън Грийнспан ще има много думи с малко смисъл и предпазливо загатване за намеренията на ФЕД.И задължително ще присъства словосъчетанието ,,if needed".
            Абе от тия измекяри може да се очаква всичко.И защо не изсипване на маса пари дори....това е вратичка за обезценяване на валутата все пак.Въпроса е дали им трябва слаб долар

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              Нещо такова. Ама вместо М5 горе пише D1.
              Съгласен ли си?
              Питах за колич.облекчения.

А за графиката...ми несъм много фен на това моделите на малките графики да са предпоставка за търговия по големите графики.Защото за мен следствието не е причина за отваряне на позиции.При теб е чиста техника в която основата и е НАДЕЖДАТА да се повтори даден модел.

успех:
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Не знам какво очаквате от изявлението на Бернанке довечера,но едва ли ще е някакво драматично изсипване на масата на 2 трилиона $.По-скоро в стила на добрия стар Алън Грийнспан ще има много думи с малко смисъл и предпазливо загатване за намеренията на ФЕД.И задължително ще присъства словосъчетанието ,,if needed".
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  На златото търси вход за покупка от 1327/1329$ със стоп 1324 $ и цели 1371 -> 1388 -> 1396 и 1403 $
                  Естествено,че ако падне до там ще купя,ама не ми се вярва....засега нивото на 1352 издържа доста добре,не вярвам да бъде преодоляно преди изявлението на ФЕД.Мисълта ми беше,ако ще има QE 2 в голям размер,дали ще видим нов рекорд при него ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                    Абе никой ли не знае какво ще стане със златото ????
                    На златото търси вход за покупка от 1327/1329$ със стоп 1324 $ и цели 1371 -> 1388 -> 1396 и 1403 $

Коментар

• Абе никой ли не знае какво ще стане със златото ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                        До тук всичко се развива по план

http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=2&t=2207
                        кое се развива по план - късия кабел от 1,6040-50 със 15 -20 пипа стоп ли или евро долара със същия стоп...като гледам и двете са изпраскани от стоповете си... В това няма нищо лошо , но радостно да ни съобщаваш ,че всичко се развива по план за да събудиш любопитсво и да кликнем на тъпия ти сайт Петърчо е доста елементарно и арогантно от твоя страна..

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                          За какво решение говорите извинете?
                          Нещо такова. Ама вместо М5 горе пише D1.
                          Съгласен ли си?

Коментар

• Искам да попитам някой знае ли дали ако еврото се изстреля нагоре и златото ще тръгне и то ?То по-скоро въпроса трябва да е - Ако долара започне да пада изведнъж,това означава ли че златото ще се засили към нов рекорд ?

Коментар

• За какво решение говорите извинете?
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
                                Модела е ясен отдавна А-Б-В...Г-З
                                Кака, не ти прилича да използваш такива модели.

Коментар

Working...
                                X