If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам къде сте го учили тоя форекс,но паричките ви зян са отишли,щом не знаете,че 1 пипс е равен точно на 2 лота.Това да го знаете от мен,безплатно,ъхъ.
и с право ....... нали знаеш на 4230-35 какво има
лека на всички хамериканците запразниха преди 25 минути ,ние какво чакаме -утре ще е също много интересно
4230-35, криво число!!!Не и не! Само корекция от там и послеее... стамба ко покаваше онази дълга сметка?
Лека нощщщщ
лека на всички хамериканците запразниха преди 25 минути ,ние какво чакаме -утре ще е също много интересно
Не знам къде сте го учили тоя форекс,но паричките ви зян са отишли,щом не знаете,че 1 пипс е равен точно на 2 лота.Това да го знаете от мен,безплатно,ъхъ.
Напълно съгласен. Всъщност точно това е причината, дори и когато е само 1 (един), да се пише в множествено число - пипС ...
ПП Шегувам се де
“Think of the Fed as a group of soldiers in a fox hole. They have fired their bazooka and their rifle ammunition by cutting rates to zero, and now they are using their pistols,” said Ethan Harris, chief North American economist at Bank of America Merrill Lynch.
“If that doesn’t work, they have knives and then hand-to-hand combat. The FOMC is not going to give in to weak growth and eventual deflation without a fight.”
Коментар