IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
    Очеизвадно времето за къси наближава...... http://www.investor.bg/news/article/108009/130.html
    като кажат и по нормалните новини (btv, nova i т.н.) че продължава покачването/спада на курса на валута xxx считай, че в рамките на седмица и стига топ / дъно.
    Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от chicago Разгледай мнение
      SELL 1.0177 SL 1.0223
      TP 0.965
      При EUR/USD ще има ли 39? Не се заяждам, питам за мнението ти към момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        След като се запря на ФЕ100-въпреки че деня все още не завършил -все си мисля ,че ще има ход дъм 1,4920-30 .Оттам яко късо!!!
        Очеизвадно времето за къси наближава...... http://www.investor.bg/news/article/108009/130.html

Коментар

• AUD/USD

SELL 1.0177 SL 1.0223
          TP 0.965
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение

Е как за днес бе човек -близките седици го очаквам , но може и да греша!Зато писах предния ден за 3 нива 4340-50 което е 76.4ф,4550 - което е горната граница на канала на седмична или 4920-30,което е фе 161.8.Всъщност мисля ,че вълново на месечна правим 2 от 3 голяма-и от някое от посочените тива 3 от 3 от най-висок порядък-което е май разпада и на еврозоната
            Та значи пращаш еврото на ниво 1,4930. Трето в историята му. И после - направо да изчезва?

Коментар

• the matrix

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                the education and health care sectors leading the way. определено тия най много произвеждат.да живей фундаменталиста осама . давааааай еврооууууу.газ.
                , наистина са смешни, но какво да правиш - психология .
                Един анализатор беше писал, че всъщност government сектора преди уволнявал по 150 000 на месец а предния уволнили само 8000 и от там идвали нещата.
                Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                  Развойчик, да ти отговоря пък и по тази тема - щом до тебе е стигнала тази информация от Сити груп доста съм по-склонен да вярвам, че няма да стане това, отколкото да стане, но времето ще покаже
                  П.П Или по-точно - показват на овцете посоката към кланицата
                  Абсолютно съм съгласен ... особено с последното изречение.
                  И 10x за "развойчик"-а, защото за този превод не се бях сещал (пък и с немския не съм много...)
                  Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                    Някой фундаменталист може ли да обясни защо при толкова добър имплоймънт рипорт еврото така падна??
                    the education and health care sectors leading the way. определено тия най много произвеждат.да живей фундаменталиста осама . давааааай еврооууууу.газ.

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
                      Като цяло май големите риби наистина ще цедят тренда докрай... citigroup говореха, че се целят към 1.51 или 1.53 - не си спомням точно...
                      Развойчик, да ти отговоря пък и по тази тема - щом до тебе е стигнала тази информация от Сити груп доста съм по-склонен да вярвам, че няма да стане това, отколкото да стане, но времето ще покаже
                      П.П Или по-точно - показват на овцете посоката към кланицата
                      Last edited by dreamtheater; 05.11.2010, 15:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                        Това за днес ли? Сега цената е около 1,4050. Девет фигури за днес? Сигурно си сбъркал нещо...

Е как за днес бе човек -близките седици го очаквам , но може и да греша!Зато писах предния ден за 3 нива 4340-50 което е 76.4ф,4550 - което е горната граница на канала на седмична или 4920-30,което е фе 161.8.Всъщност мисля ,че вълново на месечна правим 2 от 3 голяма-и от някое от посочените тива 3 от 3 от най-висок порядък-което е май разпада и на еврозоната

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Толкоз беше.. утре май сме на къси.. а може и от днес още
                          ... И за днес стига толкова
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                            Ама трус в другата посока ли си чакал? Казвай посоката, да знаем.
                            ГоДиме, имах в предвид трус - нагоре-надолу, иначе за посоката - нали знаеш , че от тук пишещите няма кой да може да каже посоката със сигурност, всичко друго е в сферата на предположенията (и все някой ще познае , защото вариантите са два )

Коментар

• Привет пичове и пички! Това е управлението на един реален форекс акаунт от вече 1 100$. и доходност за последните няколко месеца от над 30 %

На когото му е интересно може да следи всички сделки по акаунта тук: http://sobstvenbiznes.net/forum/view...hp?thread_id=5
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                                Съгласен съм, но преди това човка 20-30 пипа в обратна посока. Не знам, между другото тая липса може да е индикатор, че големите риби възнамеряват да си продължат нагоре.
                                Като цяло май големите риби наистина ще цедят тренда докрай... citigroup говореха, че се целят към 1.51 или 1.53 - не си спомням точно...
                                Мотивиран.Ком

Коментар

Working...
                                X