IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Това уверям те ще го слушаме поне до 3000$ за унция злато. Според ме обаче 5000$ за унция е справедлива цена.

Аргументите съм си излагал поне 100 пъти в този форум,но на бързо (инфлация, сигурност, покупателна способност)
    Направо си е кофти сделка, но ако дадеш 5000 ще ти продам.

Коментар

Това уверям те ще го слушаме поне до 3000$ за унция злато. Според ме обаче 5000$ за унция е справедлива цена.

Аргументите съм си излагал поне 100 пъти в този форум,но на бързо (инфлация, сигурност, покупателна способност)
      А какво ще стане ако Франция реши да продава (или може би въпроса трябва да е КОГА франция ще реши да продава)? И не е ли време за актуализация на "сигурните инвест. убежища".

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        пълно е с балонери. Добре поне, че бфб се излекува от тая пасмина и то добре се излекува.

Коментар

Златото с нов исторически рекорд

и малко нива на съпротива по пътя към кота 1500$
          пълно е с балонери. Добре поне, че бфб се излекува от тая пасмина и то добре се излекува.
          Last edited by X_Y; 09.11.2010, 09:35.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Златото с нов исторически рекорд

Дето се казва.......*АХ ТВА ЗЛАТО
            Май требе да се затварят късите....
            Как мислите????????????
            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            Last edited by X_Y; 09.11.2010, 09:36.
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              ..... и там ти е грешката.

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...99efb&start=20
              Прочети, постовете на Шрек и на Джон ласт може също и дано малко отлепиш от дъното, че много оплаквачки събра.
              Хе-хе , Комарджи -чорбаджи ....в тоя FXфорум Желев банва тъпанарите откъм IP...Той не е петимен за реклами .....

И нали ти е ясно ,че му'улювците са обречени ...изначално !

Чуби , кви сетъпи бе тъпи, искаш да видиш ....Даже нема и да помиришеш
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Златото с нов исторически рекорд

Last edited by X_Y; 09.11.2010, 09:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                  Е,еее,! Споко бе! Нали знаете, че съм непукист в това отношение.
                  ..... и там ти е грешката.

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...99efb&start=20
                  Прочети, постовете на Шрек и на Джон ласт може също и дано малко отлепиш от дъното, че много оплаквачки събра.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    не бе аз питах дали при горните условия ставам готин пич или не....
                    Сори чубак забравил съм въпросителния знак .. иначе съм си задал въпроса..
                    аз съм ти отговорил, но явно не си ме разбрал, тъ това че не разбираме даден анализ не може да е предпостовка да го определим като драсканица, в този смисъл не смятам че ГоДим драска, после къде видя някой да говори за "готин пич"-словосъчетания присъщи за едни по-други форуми, тук се говори за добър анализ, прогноза и т.н., но все пак ако искаш да видиш дали когато драскаш по чарта, ще станеш "готин пич", пробвай

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
                      Йосифе кака, приготви си 200 евро(ако си изкарал) и ела при кака да то покаже някои стойностни неща.
                      Защо ти такъв рошав аватара Йосифе? Като го гледам и винаги ми напомня за една част от тялото ми(не е главата). Много ми приличаш на него!
                      Пфу...... отврат
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

стойностно значи да драскаме по графиката , да обесняваме какво е станало на пазара и да пускаме пост след пост , и ставаме готини пичове така ли чубак... само питам
                        Йосифе кака, приготви си 200 евро(ако си изкарал) и ела при кака да то покаже някои стойностни неща.
                        Защо ти такъв рошав аватара Йосифе? Като го гледам и винаги ми напомня за една част от тялото ми(не е главата). Много ми приличаш на него!

Коментар

стойностно значи да драскаме по графиката , да обесняваме какво е станало на пазара и да пускаме пост след пост , и ставаме готини пичове така ли чубак ????... само питам
                          не бе аз питах дали при горните условия ставам готин пич или не....
                          Сори чубак забравил съм въпросителния знак .. иначе съм си задал въпроса..

Коментар

• Buy EUR/USD 1.3900 stop 1.3825 target 1.42-43-44

Коментар

стойностно значи да драскаме по графиката , да обесняваме какво е станало на пазара и да пускаме пост след пост , и ставаме готини пичове така ли чубак... само питам
                              не знам йосифе, щом ти ги разбираш така нещата, това си е твой проблем, това първо и второ ти не питаш, а правиш констатации при това неверни

Коментар

значи стойностно значи да драскаме по графиката , да обесняваме какво е станало на пазара и да пускаме пост след пост , и ставаме готини пичове така ли чубак... само питам
                                Хехе, ти това можеш ли го, а останалите дали и те го могат
                                Пробвай да дадеш на някого един празен барчарт и му кажи, направи ми един анализ какво се е случвало.
                                1. Ще те гледа като теле.
                                2. Ще започне да развива пълни небивалици.
                                3. Най-вероятно ще познае нещо, но по пълна случайност.
                                4. Няма да има стойност.

По-голяма част от "трейдърите" не са в състояние да определят по графиката кое е тренд и рейндж дори в минал период.

Това че е минало, не означава че няма знание в това. Аз на бъдещи резултати не съм чул някой да се е учил Може би не съм разбрал че са изобретили машина на времето та да се ходи в бъдещето и наученото да се прилага в настоящето.

Godim-e точно така
                                Last edited by greedforsuccess; 08.11.2010, 17:46.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X