IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    ...... Аз казвам, че можете да следите каквото си искате, но най-просто е да сметнете няколко тангеса от няколко ъгли. И всичките онези правила за пресичане, дивергении и т.п. се свеждат до едно правило

Успехи!
    Аз тангенси ме мързи да смятам , та ще те помоля да ми сметнеш едни от евро -франк от края на миналата година и окло 05.05 тази.
    Благодаря Предварително.

Когато нещо и зглежда логично не значи , че е такова.Човешкия мозък търси подредба в хауса.

Коментар

Йосиф не може да проумее защо старанието му да ви сугестира се разбива в една проста геометрия. Защо неговите забележки остават на заден план пред сметките на тангеси от някакви си ъгли? Еми той не дава нищо друго освен обяснението, как всичко е много по-сложно. И как, моля ви се, може да гледате на пазара по този елементарен начин?!? За да разбереш пазара ти трябва ФА, после да следиш състоянието на 15-16 (колко Йосифе) индикатора. Който се пресичат, от горе надолу и на горе и ако има дивергения с цената, то може да предполжиш... Аз казвам, че можете да следите каквото си искате, но най-просто е да сметнете няколко тангеса от няколко ъгли. И всичките онези правила за пресичане, дивергении и т.п. се свеждат до едно правило

http://www.patternpricetime.com/Rule_of_All_Angles.html

Успехи!
      Можеше просто да кажеш че следваш сляпо един дядка отпреди 100 години - с теории основани на геометрия, астрология и астрономия... деда ти Ган

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Не може ! Не и чрез патологичната вяра в полезността от публичното обменяне на идеи .......

Всякаква "социалност " вреди на търговията и води ----рано или късно -----до поражение !

Всеки трябва сам да си носи кръстта по дългия път през пустинята
        Е, ти си патологичен герой от книгата. А човекът я е публикувал 1975.

Желая успехи!
        Last edited by GoDim; 11.11.2010, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          Спарт не може човек казал следните слова :Та за мен лъчите на Ганн са поглед в бъдещето. Най-сигурният от всички, които съм пробвал.
          да се опитваш да му обесняваш каквото и да е .. Годим става и ляга с Ган на уста , портрет под възглавката си е сложил .... диша Ган денонощно . Трейдинга е Ган - няма Ган ... няма трейдинг.
          Йосиф не може да проумее защо старанието му да ви сугестира се разбива в една проста геометрия. Защо неговите забележки остават на заден план пред сметките на тангеси от някакви си ъгли? Еми той не дава нищо друго освен обяснението, как всичко е много по-сложно. И как, моля ви се, може да гледате на пазара по този елементарен начин?!? За да разбереш пазара ти трябва ФА, после да следиш състоянието на 15-16 (колко Йосифе) индикатора. Които се пресичат, от горе надолу и на горе и ако има дивергения с цената, то може да предполжиш... Аз казвам, че можете да следите каквото си искате, но най-просто е да сметнете няколко тангеса от няколко ъгли. И всичките онези правила за пресичане, дивергении и т.п. се свеждат до едно правило

http://www.patternpricetime.com/Rule_of_All_Angles.html

Успехи!
          Last edited by GoDim; 11.11.2010, 13:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
            От мене имат къса GBP/JPN с инвестиционен хоризонт догодина (132.77)
            Щом е за тогава , може !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
              именно - прави това, което си правил досега и ще получаваш резултатите, които си получавал.
              Затова всеки ден поне нещо трябва да се научава, подобрява. Дори може и килимите да разгадая някой ден (no offense).
              Не се и опитвай- килимите са си за Гошко, той сам си разбира, но и той като Ган не ги реализира. Направи си Ган-ьовски лъчи и купувай преди да поскъпне -когато ти хареса колко е скъпо-продай и пак и пак - неймоверно и ще бъркаш , но без това не може.

Коментар

• От мене имате къса GBP/JPN с инвестиционен хоризонт догодина (132.77)
                Last edited by sirFaith; 11.11.2010, 12:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  По-здрав и на теб Бадраст! Дай нещо да видим от твоите анализи. То най - лесно е по бай Ганьовски само да се плюе. Да не са те назначили във форума като Маанаджия???
                  Ъхъ!
                  Щафетата предадена, докато на модерастите им уврат кратуните за един стар бан - ще никнат никове като гъбки

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                    При всички е така - независимо дали го съзнават или не. С възрастта човек се адаптира все по трудно - разчита на готови модели/ на опита/ .ПостОянството е нещото, което може да те отведе там където си тръгнал, но не и без 1% мисъл-другото е чист късмет. Когато си постоянен в глупоста си обаче - значи си просто тъп и упорит. Всеки трябва да си намери единия процент мисъл та дори и на заем.
                    Има статистика и тя е жестока - едва 70-80 човека на 1000 могат да печелят на форекс дългосрочно и това е заложено в психиката ни, защото печеливша стратегия в ръцете на екпериментатор е губеща такава.
                    именно - прави това, което си правил досега и ще получаваш резултатите, които си получавал.
                    Затова всеки ден поне нещо трябва да се научава, подобрява. Дори може и килимите да разгадая някой ден (no offense).
                    Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
                      а не мислите ли, че войната се случва и на друг фронт - а именно в главата ви. Забелязал съм, че най-големия враг седи там. И когато аз съм за нагоре той е за надолу и ме кара да се колебая, да се страхувам, да съм алчен...

Как е при вас?
                      При всички е така - независимо дали го съзнават или не. С възрастта човек се адаптира все по трудно - разчита на готови модели/ на опита/ .ПостОянството е нещото, което може да те отведе там където си тръгнал, но не и без 1% мисъл-другото е чист късмет. Когато си постоянен в глупоста си обаче - значи си просто тъп и упорит. Всеки трябва да си намери единия процент мисъл та дори и на заем.
                      Има статистика и тя е жестока - едва 70-80 човека на 1000 могат да печелят на форекс дългосрочно и това е заложено в психиката ни, защото печеливша стратегия в ръцете на екпериментатор е губеща такава.

Коментар

• Брей,то тука станало като битпазар-всички викат и никой не слуша.Много тестостерон,много нещо/и малко естроген от Каката/.Ако бяхте очи в очи,нямаше да си наговорите толкова дивотии.Човек влиза тука да прочете нещо,което не е знаел до момента,а не разни сексуални покани и закани.Аз като че ли съм от по-големите тука и ще си позволя да ви кажа само едно:
                        Не сме за един ден тука!
                        Кой както иска така да го разбира.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ако се сурне може като нищо да иде до 1.3350

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

... Може пък и да си помагаме, а?
                            Не може ! Не и чрез патологичната вяра в полезността от публичното обменяне на идеи .......

Всякаква "социалност " вреди на търговията и води ----рано или късно -----до поражение !

Всеки трябва сам да си носи кръстта по дългия път през пустинята
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Грешиш , няма да те напсувам , а и поначало избягвам да изливам чувства по този начин ...

Големият проблем е ,че ти и компанията ти не проумявате ,че трейдингът е вид война в която единственния ти съюзник е тренда !

" ......Война не присяжный поверенный, война не руководствуется уложением о наказаниях, она выше человеческой справедливости, ее правосудие не всегда понятно, она признает только победу, счастье, успех, удачу - она презирает и издевается над несчастьем, страданием, горем - "горе побежденным" - вот ее первый символ веры...... "
                              Зная, изказах се образно. За другото - войната и там... не ме карай да те пращам при "Живей като другите ...." Дай, ако не да се променим, дай поне да пробваме. Ако и да е война, "враговете" не сме си само НИЕ. Може пък и да си помагаме, а?

Коментар

Грешиш , няма да те напсувам , а и поначало избягвам да изливам чувства по този начин ...

Големият проблем е ,че ти и компанията ти не проумявате ,че трейдингът е вид война в която единственния ти съюзник е тренда !

" ......Война не присяжный поверенный, война не руководствуется уложением о наказаниях, она выше человеческой справедливости, ее правосудие не всегда понятно, она признает только победу, счастье, успех, удачу - она презирает и издевается над несчастьем, страданием, горем - "горе побежденным" - вот ее первый символ веры...... "
                                а не мислите ли, че войната се случва и на друг фронт - а именно в главата ви. Забелязал съм, че най-големия враг седи там. И когато аз съм за нагоре той е за надолу и ме кара да се колебая, да се страхувам, да съм алчен...

Как е при вас?
                                Мотивиран.Ком

Коментар

Working...
                                X