IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Книгата е 100 % качена ! Което ме изненада ,понеже навремето масово се ширеше в някакъв синтезиран вариант ....
    Руснаците доста " убраха " ( изтриха ) безплатните интернет --форекс ресурси ...И сега не е както беше 2001 --2003 година ,когато имаше всичко ......

Само ,че аз не изпадам в еуфория и изобщо не рекламирам Демарк ( във фрийзоната съм го споменавал бегло 3 или 4 пъти , а тук сега за сефте ) ....Както във всяка книга и тук има доста условности и нещата не са сервирани на масата
    Старт кажи сега ще дупчим ли това ниво. Тук да не е литературен кръжок. Ако е, кажи на кака некоя книга за Кама Сутра!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Един виц .. Двама със запек в една тоалетна. От едната кабинка се чува:
      -Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!
      От другата:
      - Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!
      По едно време, че чува от едната - Пльок ! - и от другата се обадили:
      - Блазе ти-и-ъъ.
      - Не, бе! Ъ-ъ-ъ-ъ! Падна ми часовникът!
      Ха,ха! Да имаше такъв виц. Но в случая е актуален вицът за зайчето. Дето веднъж вълкът е мечката решили да бият зайчето. Срещнали го те. Зайо имаш ли цигари? Ама аз не пуша. Бой,та бой. На другия ден. Зайо имаш ли цигари? Да имам. Защо са без филтър? Бой, та бой. На другия ден. Зайо имаш ли цигари? С филтър, без филтър. кибрит, запалка? Абе зайо ти защо си без шапка? И бой, та бой.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Благадаря за Демарк , че го спомена.
        Дръпнах от русийско и може да я прочета !!!!
        Книгата е 100 % качена ! Което ме изненада ,понеже навремето масово се ширеше в някакъв синтезиран вариант ....
        Руснаците доста " убраха " ( изтриха ) безплатните интернет --форекс ресурси ...И сега не е както беше 2001 --2003 година ,когато имаше всичко ......

Само ,че аз не изпадам в еуфория и изобщо не рекламирам Демарк ( във фрийзоната съм го споменавал бегло 3 или 4 пъти , а тук сега за сефте ) ....Както във всяка книга и тук има доста условности и нещата не са сервирани на масата
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
          Не ми се вярва -от тук почва ц то -тоз който управлява еврото любимо му е 76 фибо по всички времеви графики

Коментар

Годи , единственната реализируема търговия -- според мен на база мои наблюдения и изследвания --отчасти е описана от Том Демарк " Техническия анализ ----нова наука " . За тази си "волност " Демарк получава приятелска забележка от Лари Уйлямс ( тя е от сорта на : " Абе що им даваш на тепсия нещата ! " И е спомената в увода ) .....

Преди 7 или 8 години лично си направих труда да внеса от Русия ( чрез поръчка в една руска софийска книжарница ) 2 бр. на руски по 70 лева парчето .....
            Благадаря за Демарк , че го спомена.
            Дръпнах от русийско и може да я прочета !!!!
            =================================
            На Тандема стопа все пак е здрав
            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Един виц .. Двама със запек в една тоалетна. От едната кабинка се чува:
              -Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!
              От другата:
              - Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!
              По едно време, че чува от едната - Пльок ! - и от другата се обадили:
              - Блазе ти-и-ъъ.
              - Не, бе! Ъ-ъ-ъ-ъ! Падна ми часовникът!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Хайде още малко бе доларе! Виж как ти се моля.. Пак се запъна като Матросов на тоя рубеж
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз казах ли ви че нищо не разбирате!!!!!!!!

Напомням : банките затваря след 2,5 часа, който внесъл - внесъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    И кво 1,38 да е била 2 та вълна ли -мухахаха как само го купуваха миналата седмица еврото Айде на уйскито
                    Возний.

http://img248.imageshack.us/img248/3157/eur1203xa.png

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik Разгледай мнение
                      Ето от тук може да я свалиш бесплатно.
                      http://www.koob.ru/demark_tomas/tehn...z_novaya_nauka
                      Специално Благодаря !

На тази си машина я нямах , но сега си я свалих ....Ползвам я като талисман

Коментар

Йосиф не може да проумее защо старанието му да ви сугестира се разбива в една проста геометрия. Защо неговите забележки остават на заден план пред сметките на тангеси от някакви си ъгли? Еми той не дава нищо друго освен обяснението, как всичко е много по-сложно. И как, моля ви се, може да гледате на пазара по този елементарен начин?!? За да разбереш пазара ти трябва ФА, после да следиш състоянието на 15-16 (колко Йосифе) индикатора. Които се пресичат, от горе надолу и на горе и ако има дивергения с цената, то може да предполжиш... Аз казвам, че можете да следите каквото си искате, но най-просто е да сметнете няколко тангеса от няколко ъгли. И всичките онези правила за пресичане, дивергении и т.п. се свеждат до едно правило

http://www.patternpricetime.com/Rule_of_All_Angles.html

Успехи!
                        така е ..всички пътища водят до Ган... ФА , ТА , ПА ..всичко е ган...
                        Но ако изкараш 5 лева от The Rules of All Angels ... ще си взема всички думи назад за тази безценна техника за анализ и публично ще ти се извиня...

Коментар

• И кво 1,38 да е била 2 та вълна ли -мухахаха как само го купуваха миналата седмица еврото Айде на уйскито

Коментар

• Ето от тук може да я свалиш бесплатно.
                            http://www.koob.ru/demark_tomas/tehn...z_novaya_nauka

Коментар

Годи , единственната реализируема търговия -- според мен на база мои наблюдения и изследвания --отчасти е описана от Том Демарк " Техническия анализ ----нова наука " . За тази си "волност " Демарк получава приятелска забележка от Лари Уйлямс ( тя е от сорта на : " Абе що им даваш на тепсия нещата ! " И е спомената в увода ) .....

Преди 7 или 8 години лично си направих труда да внеса от Русия ( чрез поръчка в една руска софийска книжарница ) 2 бр. на руски по 70 лева парчето .....
                              Пак останах недорзабран. Уви! Понеже не мога да достигна до "Живей като другите и бъди благословен", а Мирон почина, ето блога на един негов почитател

http://delnicite.blogspot.com/2009/10/blog-post_26.html

Ако искаш почети.

Коментар

.... А човекът я е публикувал 1975. ....

Коментар

Working...
                                X