If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Анализатори на Dow Jones отчитат, че еврото повиши стойността си през последните минути, заради слуховете, че ЕЦБ изкупува отново облигации на периферните страни на Еврозоната. Покупките са били насочени към португалски облигациите с 10 годишен падеж.
Положително влияние върху еврото оказаха и слуховете, че голяма немска банка се е проявила като агресивен купувач на евро и голямо количество стопове около 1.3350 са били изчистени.
Германци ли са били бе мамка им
Записвам се да искарам курс за спасители .Те ще им дойдат сънародничките на лято на море .Ще видят те тогаз
За момента по- скоро пазарът е джентълмен и дава нива за добавка, но нека иде към 3450 до края на седмицата, за да изтръска навлеците и тогава ще го мислим. Сега май само се надлъгвате за глупости.
Рано е за добавки. 3420-3500 са нивата за добавки.
За момента по- скоро пазарът е джентълмен и дава нива за добавка, но нека иде към 3450 до края на седмицата, за да изтръска навлеците и тогава ще го мислим. Сега май само се надлъгвате за глупости.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Я да пусна аз едно сентимент проучване
Колко сте като мен които смятате че до края на месеца ще видим нива 1.27-1.28 при EUR/USD.
Хайде вдигнете си ръчичките да ви видя
Коментар