IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
    Имам една добра и една лоша новина!

Лошата е, че скоро всички тук ще фалирате,
    а добрата е, че 70% от вас ще изчезнат от тук с вашите глупости и ще можем да си пишем само трейдърите с над 10г опит!

Манипулаторите от посредниците, дето ви лъжат да откривате глупави позиции също ще изчезнат, защото няма да има балъци

90% от Вас тук са гОла вОда и най-добре да забравите за ФОРЕКСА!!!!
    ОПИТА ти голям ама много ти малко курнишончето. Иначе налягането ти е голямо. Внимателно да не се изпуснеш.!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      Спекан,в какво се изразява 10 годишния ти опит? Киснене по форумите?
      Навремето /12-13 г./ в казармата имаше стари кучета.Аз най обича да люби старо куче с опит...........
      ссстаро куче ммедалист!,махаш медалите остава дърта мастия
      http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Според мен евро/долар име все още потенциал да добута до горната граница на големия канал от 1.6036, въпреки "дожи"-то от вчера.

Коментар

• Не съм писал скоро Но текущо така buy 1.3939 add 1.3930 stop 1,3918, sell 1.3980 add 1.4000, stop 1.4025 limit 1,3870. Ай успех.

Коментар

а добрата е, че 70% от вас ще изчезнат от тук с вашите глупости и ще можем да си пишем само трейдърите с над 10г опит!

Манипулаторите от посредниците, дето ви лъжат да откривате глупави позиции също ще изчезнат, защото няма да има балъци

Браво SPEKO, ашкулсун !!!
            Тури ги тука всички на местото им !!!
            Хи хи хи

Успешен ден на всички ХОРА !!!

=================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Спекан,в какво се изразява 10 годишния ти опит? Киснене по форумите?
              Навремето /12-13 г./ в казармата имаше стари кучета.Аз най обича да люби старо куче с опит...........
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Имам една добра и една лоша новина!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Хемусе,
                  тоя Мана де се дяна ????
                  ааа..............
                  Лека нощ ,
                  а нощните
                  птици да следят жълтите
                  да не направят някоя магария !!!
                  Спасете Мирко !!!
                  Мана май се наака в БФБ темата, фалита на Мост го изненада. Но може да е копие, знам ли го

Коментар

• Специално за Хемуса,да може пак да се включи,че и той почна на високо да лети с ПА
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Хемусе,
                      тоя Мана де се дяна ????
                      ааа..............
                      Лека нощ ,
                      а нощните
                      птици да следят жълтите
                      Спасете Мирко !!!
                      Ман-а е в темата на Карол,обмисля дали да им подари част от парите си за доверително управление

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                        и още нещо на 4Н това дето си го изрисувал не се казва дивергенция ами засилване на импулс ... не ми се занимава да ти драскам връз рисунките както мана ми драскаше на времето ...
                        и сигурно няма да ме вземеш под внимание ... ама аз съм си казал думичките .... и сега мога да си легна спокойно

Лека !!!
                        Хемусе,"кога стана калайджия, кога ти почерня задника"?.
                        И тук ли няма дивергенция вярно,че е по отчетлива

П.П.Все пак на никого не натрапвам мнението си,а пък ти като по знаещ дай свое мнение.

Коментар

• Хемусе,
                          тоя Мана де се дяна ????
                          ааа..............
                          Лека нощ ,
                          а нощните
                          птици да следят жълтите
                          Спасете Мирко !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• и още нещо на 4Н това дето си го изрисувал не се казва дивергенция ами засилване на импулс ... не ми се занимава да ти драскам връз рисунките както мана ми драскаше на времето ...
                            и сигурно няма да ме вземеш под внимание ... ама аз съм си казал думичките .... и сега мога да си легна спокойно

Лека !!!

Коментар

• боке ... острият ми пост се отнасяше за 30 м ...

четири часовия по-долу никак не го съзрях ... там наистина няма нищо друго освен едно прекрасно каналче ....

Успехи пак

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                                Както пише в дебелите книги имаме дивергенция на MACD,да видим дали наистина можем да вярваме на индикатора
                                па тя дивергенцията на този фрейм си е свършила чудесна работа .... ако търсиш обръщане .... трябва да имаш неква тренд линийка скършена и тествана ... на този фрейм сега правим теста ... и така като гледам дау ще иска още малко наливане на долари ....
                                колкото за по високи фреймове ... още нищо не се е случило ...

П.П, ако постът ти беше при върха ... щеше да е малко по смислен ... сега .... как да го кажа по - меко .... сега няма нужда да заблуждаваш и без това достатъчно заблудения и изстрадал български семкаджия форекс маняк

Успехи алот !!!

Коментар

Working...
                                X