IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    Годим като те чета и забелязвам че си фен на сентенцията "колкото по сложно , толкова по сложно " т.е. ти лично въпреки че сам стигна до извода ,че тези методи на анализ не вършат работа в оперативната търговия продължаваш да ги фаворизираш и разширяваш.... Беше ган , комбинира го с мърей , закваска с фибоначи после возной го вкара в играта ,а сега гледам се насочваш и към фракталната геометрия ...
    Е не се сдържах. НЕмам отговор за тренда. Писах голям пост заради теб, а както и предположих не искаш отговор...

Сега пак пишеш нещо. Но пак показваш само, че нищо не си разбрал. Аз нямам и грам развитие, както пише Тандема. Ето един постинг с чертеж от началото.

http://www.forex-freezone.com/new/fo...?p=63907#63907

Та всичко е толкова сложно, колкото трябва. Тогава, когато съм видял връзката на всичко това, което си написал, съм видял пазара по начина, по който го описвам в постовете си. И ви казвам, че е елементарно да го разбереш. За връзката говоря, но след това и пазарът ще е по-разбираем. Та фракталността е в основата на Murrey Math нивата. Те са ми помогнали да стоя квадрата на Ганн и след това лъчите. Нелинейните канали ми помагат да видя посоката на вълните, няма нужда да знам 3-та ли е или 5-та, X или Y.

Ето и сега. Гледата нагоре? Според мен вероятността да имаме ново, по-ниско дъно от 1,3776 е по-голяма от вероятността за нов връх над 1,4155.

Ти го търгувай както искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      Не мога да разбера какъв е проблемът? Графиките са до 30К. А за "празни" приказки не ме търсете.
      Проблема е че са цял екран.
      То за друго от тебе - едва ли, само графити...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Свърши евро-пРимоцията .....Заминаваме за тест на 1.4160
        1,37 - 1,44
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
          Реде, да наистина работи. Цената се опари яко и нервно, но аз не мога нещо да схвана идеята КАКА-та...
          Де да знам.............
          Все пак на 4 часа си я
          проби таз КАКА без проблем
          =================================
          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
          Спасете Мирко !!!
          П.П>То на дъното днеска
          цената стигна едно Фибонце ,
          но дали КАКАТА беше или Фибото
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Свърши евро-пРимоцията .....Заминаваме за тест на 1.4160
            Както му викат познавачите, тренда е възходящ, но канала е друг, а целта в този канал е 4444
            Стамба, така ли ще е

Коментар

• Свърши евро-пРимоцията .....Заминаваме за тест на 1.4160
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Реде, да наистина работи. Цената се опари яко и нервно, но аз не мога нещо да схвана идеята КАКА-та...

Коментар

Та, като заговорихме за фракталност ето какво прочетох днес.

Хайде стига за днес. Успехи!
                  Годим като те чета и забелязвам че си фен на сентенцията "колкото по сложно , толкова по сложно " т.е. ти лично въпреки че сам стигна до извода ,че тези методи на анализ не вършат работа в оперативната търговия продължаваш да ги фаворизираш и разширяваш.... Беше ган , комбинира го с мърей , закваска с фибоначи после возной го вкара в играта ,а сега гледам се насочваш и към фракталната геометрия ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                    http://www.youtube.com/watch?v=SSd_DbWzbVc
                    Поздрав за всички, които обичат долара

Реде, ко мислиш за едно 38-3850 при EUR/USD?
                    Това беше, тогава!!!
                    Да видим сега накъде, реде

Коментар

• Та, като заговорихме за фракталност ето какво прочетох днес.

17 октября в США в возрасте 85 лет от рака скончался математик Бенуа Мандельброт, который считается создателем фрактальной геометрии. Теорию фракталов применяют в физике, химии, астрономии и на финансовых рынках. В 1977 году он опубликовал работу "Фрактальная геометрия природы", в которой утверждал, что случайные на первый взгляд формы являются на самом деле сложными геометрическими фигурами, состоящими из меньших фигур, в точности повторяющих большую. Этого человека знали все, кто изучал фракталы. Я с ним познакомился, прочитав книгу «Торговый хаос» Б.Вильямса. Сейчас о рынке.
                      http://www.alpari.ru/ru/forexsession/1077.html

Хайде стига за днес. Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
                        По всичко личи , че спада е до тук. 61.8 по малкото фибо. Не могат явно мечките да го преодолеят. Сега да не би дачакаме да се събудят задокеанските пазари и започнат да купуват.
                        Не знам за спада ,
                        но опънах едно дълго
                        от 1.38564 със стоп 1.39266
                        и засега е добре
                        КАКА 4000 на 5 минутна работи !!!
                        =================================
                        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                        Спасете Мирко !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                          Малко по-надолу, казваш, че на дневна графика, периода ти е 256 бара, т.е. 256 дни, което ще рече приблизително- 1 година...около 256 са работните дни в годината.
                          Казваш, че същият период, т.е. 256 бара, използваш и за всички останали времеви графики, което ще рече: на 1 часова графика, имаш период от 256 бара, т.е. 256 часа, което при 24 часова търговия е 10.666 дни?!? На 15 мин. графика, 256 бара са равни на 256*15/1440=
                          2.666 дни, за М1 имаме-256*1/60= 4.266 часа
                          Нещо много странни (не цели) числа???
                          Да точно така. И това съм го писал преди месеци. Но каква ти е ползата от "цяло" число. Например 3 дни на 15 мин., които трябва да разделиш на 8 интервала? Май ще получиш някоя част от 15 минутен бар, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            Благодарности !!!
                            Аз имам предложение, дайте тези чартове да ги прикачаме някъде и да пускаме само линка.
                            Предварително благодаря на всички!
                            Не мога да разбера какъв е проблемът? Графиките са до 30К. А за "празни" приказки не ме търсете.

Коментар

• По всичко личи , че спада е до тук. 61.8 по малкото фибо. Не могат явно мечките да го преодолеят. Сега да не би дачакаме да се събудят задокеанските пазари и започнат да купуват.

Коментар

Аз помагам да ги имате без пари. Само с малко труд и разбиране.
                                Благодарности !!!
                                Аз имам предложение, дайте тези чартове да ги прикачаме някъде и да пускаме само линка.
                                Предварително благодаря на всички!

Коментар

Working...
                                X