If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип очаквах за днес по сериозно
движение надолу при повечето /JPY , аргументите ми са падащият маркет визирам
(Hang Seng) и падащите
Bonds' (price) . Но както се вижда за сега не реагират и ако до днес след американската сесия не се случи подобен сценарий ще се откажа от тази идея
точно така пич само забравяш една подробност ,че към момента когато заяви ,че от 10:1 пазара трябва да отиде до 5:1 ( т.е.еврото да поскъпне) пазара направи 2 фигури на обратно ... дано тогава твоите последователи са се ръководели от някой друг лъч.
Отделно това никъде не съм изразявал "учудване " от този предполагаем факт , а винаги съм се учудвал от упоритото ти и вече маниакално желание да ни "докажеш" че ъглите на Ган са така търсения от всички свещен граал на валутния пазар...
Айде па и ти бе, какво толкова станало - 2 фигури, бримка на килима
Абе музикалните, само аз ли слушам Доро Пеш вече 2-ра седмица?
Колкото и чудно да се вижда на Йосиф цената се опитва да достигне до 5х1. Спряла е на 20 пипа.
точно така пич само забравяш една подробност ,че към момента когато заяви ,че от 10:1 пазара трябва да отиде до 5:1 ( т.е.еврото да поскъпне) пазара направи 2 фигури на обратно ... дано тогава твоите последователи са се ръководели от някой друг лъч.
Отделно това никъде не съм изразявал "учудване " от този предполагаем факт , а винаги съм се учудвал от упоритото ти и вече маниакално желание да ни "докажеш" че ъглите на Ган са така търсения от всички свещен граал на валутния пазар...
Коментар