If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво бе, каква сте я свършили !!!!!!!!!!
Утрепали и 3788. Язък дет се хабих.
Утре пичове не ми остава друго освен да го играя нулев ден, т.е. и в двете посоки със стоп на 0 и лимит +безкрайност . За дългите още не съм решил да ли да го вкарам в по приемливи граници - лимита. . ...... абе утре ще поработя за брокерчето май.
Приятелю liyan,
Това беше за теб и беше рано сутринта. И входът беше от бордото 1,3913, а изходът нека да е кафявия 1,3776. Входа го показах на всички. Който влязал ДА ЧЕРПИ.
Абе ти нормален ли си?
Ако туй, ако онуй - и да ти се върже някой на хазарта - че после и да черпи ако случайно му излезе позицията А като не му излезе - да ти счупи главата ли а?
Ти по дневна ли търгуваш? Останах с такова вчепетление.
Ми не знам по кое търгувам и аз......
Най ми е успешна търговията като
има тренд и търгувам по дължината му.
Даже се чудя на някои дето като вземе
да върви на нейде и почват да го
контрят докато хванат дъно или връх.
Аз може и да не го уцеля началото
или пък края, може и да не взема максимума,
но рядко плащам от готовите парички
стопове.
Доволен ли си от обяснението ми за начина ми на търговия??? http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Не. Поне според мен де. Силното ветрило в момента е от 1,4280. Къде сме там? По 10х1. Ако и когато стигне и пробие 5х1 чак тогава ще се оглеждаме за дълги. И пак не е сигурно. Гледай надолу. Може би до онзи кафевия на 1,37 и нещо. Може би съпротивата от бордото. Нивата ги има в седмичния анализ.
Приятелю liyan,
Това беше за теб и беше рано сутринта. И входът беше от бордото 1,3913, а изходът нека да е кафявия 1,3776. Входа го показах на всички. Който влязал ДА ЧЕРПИ.
Бутнах лимита на 1.36777
налко преди да се затвори.
Ааааа не съм доволен.
Тука истървам голямото движение
с много малка позициика.
Не съм в час.
КАКВО СТАВА????
Реде нали от 39.18 беше на дълги? кога обърна платната?
Коментар