IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Това за Бернанке за мен беше ново и го споделих без връзка с другата информация....Китай нищо чудно да вдигнат лихвите внезапно,тъй че само насочвам вниманието,дали това няма да е от значение идващата седмица.
    Ами....така и трябва,споделяй
    Това БЕН е изтекла информация и не е сигурно - ще говори след 5 часа....2 часа наше време-тогава ще излъчат интервюто.Според мен е вярно,това което е казал - на фона на икономиката на САЩ - безработицата скочи супер неочаквано,създават се МНОГО по-малко работни места,колкото трябва - просто всичко подсказва за още QE Така мисля аз...имам дълги от 1.32 при Е/У,мисля да ги държа до 1.36 - тая седмица поне до там мисля,че ще отиде

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      аз ли нещо не разбирам или ти....Това,че Бернанке е споменал за превишаване на 600-те милиарда QE е ясно от петък вечерта още,по-късно вечерта ще е ясно,дали е вярно или не,защото интервюто излиза в 19:00 ЕТ. Това беше и импулса за еврото в 22:00 часа наше време в петък. Питаш за Китай - няма решение,няма вдигане на лихвата,но ако има такова долара ще поскъпне,както всеки път става.

А това което цитира е за САЩ,немога да разбера връзката му с вдигане на лихвата в Китай
      Това за Бернанке за мен беше ново и го споделих без връзка с другата информация....Китай нищо чудно да вдигнат лихвите внезапно,тъй че само насочвам вниманието,дали това няма да е от значение идващата седмица.
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• аз ли нещо не разбирам или ти....Това,че Бернанке е споменал за превишаване на 600-те милиарда QE е ясно от петък вечерта още,по-късно вечерта ще е ясно,дали е вярно или не,защото интервюто излиза в 19:00 ЕТ. Това беше и импулса за еврото в 22:00 часа наше време в петък. Питаш за Китай - няма решение,няма вдигане на лихвата,но ако има такова долара ще поскъпне,както всеки път става.

А това което цитира е за САЩ,немога да разбера връзката му с вдигане на лихвата в Китай

Сори,сега видях - ами да,то отдавна се говори,че пак ще вдигат лихвата,ама докато не стане......няма кво да го мислиш

Коментар

The catalyst for the last half hour’s rally appeared to be news that Fed Chairman Ben Bernanke taped an interview for “60 Minutes” due to air on Sunday night, December 5, 2010, in which he suggests that the $600 Billion in quantitative easing previously announced could be exceeded if needed.

Представител на PBOCизказал мнение,че ще трябва да ограничат притока на външни капитали,както и вътрешното кредитиране и мерките могат да започнат преди Коледа.
          04/12/2010 09:06
          PBOC Adviser: Moderate, Gradual Rate Hikes To Follow Policy Shift-Report
          PBOC Adviser: Moderate, Gradual Rate Hikes To Follow Policy Shift-Report >>
          Dow Jones Newswires

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            Долара ще поскъпне спрямо еврото,но незнам да е излязла такава информация...последното беше,че обмислят още да качат лихвата в Китай,но не са още.....имаш ли някаква информация ?

P.S. Котировките при EUR/USD в момента са 1.3443 долара за евро
            The catalyst for the last half hour’s rally appeared to be news that Fed Chairman Ben Bernanke taped an interview for “60 Minutes” due to air on Sunday night, December 5, 2010, in which he suggests that the $600 Billion in quantitative easing previously announced could be exceeded if needed.

Представител на PBOCизказал мнение,че ще трябва да ограничат притока на външни капитали,както и вътрешното кредитиране и мерките могат да започнат преди Коледа.

Коментар

Някой би ли направил коментар...Как ще ce отрази на EUR/USD повишението на лихвените проценти от страна на Китай?
              Долара ще поскъпне спрямо еврото,но незнам да е излязла такава информация...последното беше,че обмислят още да качат лихвата в Китай,но не са още.....имаш ли някаква информация ?

P.S. Котировките при EUR/USD в момента са 1.3443 долара за евро

Коментар

• Някой би ли направил коментар...Как ще ce отрази на EUR/USD повишението на лихвените проценти от страна на Китай?

Коментар

• http://prikachi.com/images/466/2730466V.gif

Ей за такъв ТАНДЕМ мечтая

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
                    Пием си парите дето изкарахме през седмицата с Форекс
                    Ей-ме на, виж че се излюпих по обяд ...
                    О-о-о да. И аз се излюпих преди малко. А седмицата си беше доста ползотворна. Започна месецът на банкетите Ура, другари!
                    Желая ви много печалби през идващата седмица!
                    *И внимателно с дългите, че може да ни спретнат предколедна прИмоцийка.
                    Наздраве с Алказалцер!
                    "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Нещо спряхте всички да пишете! Да не ви е ударил някой с мокра медицинска топка по главите?
                      Май на всички отворковци ви светнаха стоповете. Талера съвсем прогни и замириса
                      Пием си парите дето изкарахме през седмицата с Форекс
                      Ей-ме на, виж че се излюпих по обяд ...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Нещо спряхте всички да пишете! Да не ви е ударил някой с мокра медицинска топка по главите?
                        браво на тебе, с толкова деца и ти остава време и за форума, рИспект

Коментар

• Нещо спряхте всички да пишете! Да не ви е ударил някой с мокра медицинска топка по главите?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            В северното полукълбо, т.е.
                            САЩ и Западна Европа дето
                            са и най-големите консуматори.
                            Кво съм тръгнал да обяснявам.......
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            .....................
                            В северното полукълбо е и Китай-немалък консуматор и Япония- също не малък, Русия-немалък и Монголия и Северна Корея- малки

Коментар

• Здравейте ,мисля че това може да е полезно и интересно. http://forexsurvey.blogspot.com/

Коментар

• Какво търсите в един forex брокер?

Коментар

Working...
                                X