If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добри вечер!Кво е туй ,,ю",бря?Ти да не учиш азбуката?Има ,има ранна азиатска сесия,кога у нашенско е късно.А коги пропеят първите петли у наше село,тогиз тя ще стане късна/за азитската сесия ти хортувам/.Ейй,ама къде сте тръгнали таквиз недоучили -на тейковците си грешни пари да трошите?
Бай дъ вай ако няма 3434,кво ши прайм тогиз?Ще окъсявяме ли от по-надоле,а?
П.С.И утре рано сутрин да станеш да са пребориш с NY
==========
Баце ти ако не знаеш че има ранно азиатска сесия, как на сутринта ще бориш Ню Йорк?
Май наистина съм прав като питам дали някой е превишил мах печалба от Е10.
Трябва да напиша книга "Заслепени от талера"
Ами така..QE долара,пада + ЕЦБ bond purchase,долара продължава да пада още...Никой незнае докога,Китай дига лихвата,долара се качва - но дългосрочно немога да ти кажа какво очаквам.Само знам,че "умните пари"/реалните купуват евро - поне това е последната информация,така че има голяма вероятност да видим нов връх при еврото догодина
Бг_ред - еврото се търгува около 1.34 в момента в ранната азиатска сесия
Ето още малко пресни новини....как мислите ще повлия това на пазара? Според мен ако се достигне до някакво решение и бъде обявено официално,че ЕЦБ ще увеличи фонда/продължи оше срока за изкупуване на евро-бондове,еврото ще скочи доста още....на фона на забавящата темпове US икономика
Ето още малко пресни новини....как мислите ще повлия това на пазара? Според мен ако се достигне до някакво решение и бъде обявено официално,че ЕЦБ ще увеличи фонда/продължи оше срока за изкупуване на евро-бондове,еврото ще скочи доста още....на фона на забавящата темпове US икономика
Коментар