If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рокиджийско специалитетно .... Playмена да го издаде ...язе ке си траем ....па он може и да не помни .... С други думи има вероятност да си останеш неусведомен ... ама няма се кахъриш
Винаги е там относителнищаджийстването .... специално вас седефин имам да ви черпя барем два живота и две трети тъй че другите сто годин са авейлъбъл за тебе .... за плеймена обаче съм авейлъбъл барем седемстотин и шейсе животя което си е разбираемо предвид тъй близкоутоплителната му душевност ..... До мене барем е близка па да не забравяме че сме хора
Относително, но има резон Кога каза, че ще почерпиш ?
Наздраве !
Винаги е там относителнищаджийстването .... специално вас седефин имам да ви черпя барем два живота и две трети тъй че другите сто годин са авейлъбъл за тебе .... за плеймена обаче съм авейлъбъл барем седемстотин и шейсе животя което си е разбираемо предвид тъй близкоутоплителната му душевност ..... До мене барем е близка па да не забравяме че сме хора
Боко ако до затварянето в четвъртък нямаме пробив на 2970 и оттам насетне имаме по -висок връх над 3500 , пиши ,че това 2970 е дъното поне за минимум няколко седмици напред
А туй би значило ,че отиваме за 1.4300 тест поне
Това имах предвид,но много бързаш с тайминга,въпреки,че ти се справяш отлично досега с него,и се питам защо сега бързаш
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Реде...праВи магии..еврото да пада.....Ако днес ударим3080..ще е най-голямата ми дневна печалба в реално изражение ....
.....ако днес стане.пиши ми да ти пратя една бутилка хубаво пиене
Фреедома е ясен реде .... Квестиона е ко прайм с него ....оти на Мирко само сене разчита...ше стана неприязнено нескромен и ще ти пожелая да се видим и се настигнем след три животя .... точно толлкова са плюс майнус йеден :P ....белиивщината ис да моуст импоретент нещотоу .... си е време вече да се видим реде ..... десетохиледниците е добре рано дасе срещат със стохиледолетните ...
Реде...праВи магии..еврото да пада.....Ако днес ударим3080..ще е най-голямата ми дневна печалба в реално изражение ....
.....ако днес стане.пиши ми да ти пратя една бутилка хубаво пиене
Боко ако до затварянето в четвъртък нямаме пробив на 2970 и оттам насетне имаме по -висок връх над 3500 , пиши ,че това 2970 е дъното поне за минимум няколко седмици напред
А туй би значило ,че отиваме за 1.4300 тест поне
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Блейка , нямам тука позиция ....В момента се точа другаде . Все си мисля ,че онова 1.2970 не е дъно и би трябвало да падне тия дни ....Ама Божа Работа !
По принцип дългосрочно не цъкам -- което не ми пречи да имам некакъв личен анализ от такъв мащаб ....За собственна употреба
Освен "дъното" да стане двойно с 30-40пипоня разлика
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
ех .... playмене ... ако знаш неска как мноооого съм си мислел за оная стара маса ... и оная стара кръчма дето ни накара да седиме на нея не само двама ... че и язе последен дойдоф и пръви си тръгнаф ... ама ... си мислех ... и ... треба да ти казвам че все още немога да се сещам некой момент дето ми е било толкоз топло на остатъка от душата ми ... чак съм си купил неска онова специалното рокиджийското и си го пуцам сам кат йедин йегоистин същински баш преди деня ми на името ... ( ивановци ще съжалявате ама винати сте били на второ място :P ) .... след вчерашното и днешното поведение на златю и след мойте поведения през предишните няколко дни ... мога да казвам че 2012 е преизпълнена ... соу фар офкорсет ... мога още утре да съглупявам и да ..... ама не .... нема чак тъй много да съглупя ..... стига брокерот да ми изплати пожеланите средства ..... не да се фукам ... ама направо си се изфукаф .... и все пак ... златю даде ... след къдя тригодишна борба .... и всичко стана като в акта (катаджийския .... изкачат от бялото за секунди и искат една камара документи за кола дето едва ходи по трасето ) ... за секунди ( на база на онези дни дето съм го чакал тез два дни са си като секунди )
Здравей Хемусе,искрено се радвам на успеха ти. Живот и здраве ,ако имаш път насам пак ще си организираме масичка .Използвам случая да пожелая весело изкарване на празника Ти утре.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар