IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Перфектна Гс Р на 5М. ЕД.,...ама не работи .
    ех .... playмене ... ако знаш неска как мноооого съм си мислел за оная стара маса ... и оная стара кръчма дето ни накара да седиме на нея не само двама ... че и язе последен дойдоф и пръви си тръгнаф ... ама ... си мислех ... и ... треба да ти казвам че все още немога да се сещам некой момент дето ми е било толкоз топло на остатъка от душата ми ... чак съм си купил неска онова специалното рокиджийското и си го пуцам сам кат йедин йегоистин същински баш преди деня ми на името ... ( ивановци ще съжалявате ама винати сте били на второ място :P ) .... след вчерашното и днешното поведение на златю и след мойте поведения през предишните няколко дни ... мога да казвам че 2012 е преизпълнена ... соу фар офкорсет ... мога още утре да съглупявам и да ..... ама не .... нема чак тъй много да съглупя ..... стига брокерот да ми изплати пожеланите средства ..... не да се фукам ... ама направо си се изфукаф .... и все пак ... златю даде ... след къдя тригодишна борба .... и всичко стана като в акта (катаджийския .... изкачат от бялото за секунди и искат една камара документи за кола дето едва ходи по трасето ) ... за секунди ( на база на онези дни дето съм го чакал тез два дни са си като секунди )

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Тоз диагонал в СП 500 може всеки момент да изкърти миФката ,а може да отиде и до Март месец ,Та ако изкърти ,$/франк не до 1,17 ами и до 1,36 ще отиде за 0 време
      1,22 кат начало.

Коментар

• Не Агент ,ами Шейтан ...Винаги всичко знае и държи всяка посока
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Евро -- .....и дългосрочно .....да !

А на Реда до Златната Му Сватба ,остават има -няма , 50 пръта луканки И чак тогава долар/франк -- ще е 1.16 -- 1.17
          Ти пъ за Златната ми свадба
          от къде знаеш кога е бря
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Блейка , нямам тука позиция ....В момента се точа другаде . Все си мисля ,че онова 1.2970 не е дъно и би трябвало да падне тия дни ....Ама Божа Работа !

По принцип дългосрочно не цъкам -- което не ми пречи да имам некакъв личен анализ от такъв мащаб ....За собственна употреба

Коментар

• Тоз диагонал в СП 500 може всеки момент да изкърти миФката ,а може да отиде и до Март месец ,Та ако изкърти ,$/франк не до 1,17 ами и до 1,36 ще отиде за 0 време

Коментар

От дека си влязъл и къде го чакаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение

Коментар

• незнам как ще продължи еврото доларът но тоя няколко дневен рейндж е идеалната версия на 4 вълна /3-3-5/

Коментар

• Перфектна Гс Р на 5М. ЕД.,...ама не работи .
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        .. ти биче ли си?

А на Реда до Златната Му Сватба ,остават има -няма , 50 пръта луканки И чак тогава долар/франк -- ще е 1.16 -- 1.17

Коментар

• Пичове ако днес или до ден два не бием 1,3125 ,май ще трябва да затваряме късите евра пу мамка му

Коментар

Точно една седмица преди Златната Ти Сватба ще ти излезе и позицията

Има нов тираж -->> http://www.youtube.com/watch?v=lNJhDM4kLwI
                            Ред, кай ся на Spartacist League, че си женен от 49 години и 355 дни и да приключим темата.

Спарт, ти биче ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              ....преди 1.16-1.17
                              никво излизане бря !!!!
                              Точно една седмица преди Златната Ти Сватба ще ти излезе и позицията

Има нов тираж -->> http://www.youtube.com/watch?v=lNJhDM4kLwI

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Мхм,е така се забавлявам аз ... мЪ ко да пра'ш у тоА студ.Едва ли ще оцее стопа,но пък се вижда и късметлийската ми(тя пък една сделкааа )

Успех
                                п.с. Викам си,ще удари стопа,докато кача снимката и пиша ама оцелява ... за сега
                                Аззз ... щот да не си лягам гладен,нищо че избързвам

Лека вечер и успех
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X