IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    Добро утро!

Накратко:
    Ситуацията към момента е повече от кристално ясна, нещата се движат по план и общо взето последствията са предвидими.
    пс Схемата е принципна.Търговския ми план е ABC.
    Тази петица надолу от 4280 ми се струва начертана с доста въображение : ) Засега за мен са си чисти три вълни надолу и ако се качи другата седмица стабилно над 3460 си остава едно класическо ABC надолу. Засега обаче изглежда много вероятно да обърне надолу от текущите нива - в момента е точно на трендлинията от 4280 надолу.
    Накратко - другата седмица е много важна не само за краткосрочния но и за дългосрочния тренд.

Коментар

• Добро утро!

Накратко:
      Ситуацията към момента е повече от кристално ясна, нещата се движат по план и общо взето последствията са предвидими.
      Който смята след време да каже "аз казах ли ви го" да го каже СЕГА и да приложи чарт разбира се.

Преди малко поглеждам творчеството на Возни и виждам, че на 29.11. е преработил броенето си и го е приравнил към моето от 20.11. Това не знам да ли е на добре!!!! Аз между другото се опитах да му подскажа някой неща доста преди това, но той бе закрил КУРИЛКАТА където все ме праща - заради нотациите .... не е лесна неговата

Ще прилагам вече в подписа си техническите неща, които искам да споделя с част от Вас.

..... и когато печелим да не забравяме

Поздрави!!

пс Схемата е принципна.Търговския ми план е ABC.
      Last edited by anonimen komardjia; 04.12.2010, 09:54.

Коментар

• Я...днес много хубав ден беше....цял ден седя и ви гледам коментарите,ама викам да не се обаждам,че всички все ме контрите....аз съм дълъг при Е/У от 1.3177,като на US payroll-a си удвойх позицииката.Средна цена - 1.3280 - половина от позицията бе затворена на 1.34,другата е с цел до тест зоната на 1,3460-70 - МНОГО важна зона,поне за мен,ако пробием там -лимита на 1.36 поне
        Освен това реализирани и 120 пипса при AUD/USD,пак дълго веднага след новинита за безработицата.

Айде на всички весел уикенд....особено на мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

Дати: http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Както пишат по други сайтове:dollar DUMPED into the close
            Весел уй-кенд!

Коментар

• Последен пост от 20.48! Много късаци ве, много! Не знам как си пускате линийките по големите графики, но....
              Да си честитим ли пробива на горната меча линийка?

Хахаха, ще получа оргазъмДай до 3450
              Last edited by mateosf; 03.12.2010, 22:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Ехааа попиляли сте го долара.Перфектно АВСД на дневна.Както и точно спиране на горната граница на мечия канала гарантирано със 50 фибо.Възможен ход дори и до 3470 или 3600-следващите фибота , но не и над 3784.Пробив над 3784 е гаранция почти за нов връх над4280.Приоритетно мисля че,вълново май сме във втора на 3 на 1 голяма.
                Или 3 4 1 От Пон-Вт 5-та

Коментар

• Ехааа попиляли сте го долара.Перфектно АВСД на дневна.Както и точно спиране на горната граница на мечия канала гарантирано със 50 фибо.Възможен ход дори и до 3470 или 3600-следващите фибота , но не и над 3784.Пробив над 3784 е гаранция почти за нов връх над4280.Приоритетно мисля че,вълново май сме във втора на 3 на 1 голяма.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Така като гледам и двамата няма да познаете.Аз през цялото време наблюдавах спора ви с интерес и се явявам своего рода съдия.Тъй че що не ми купите двамцата по едно бутилче айриш,че като взема на жената и децата подаръчета,за мене не остава нищо.
                      А догодина-кога морската вода стане 28 С,долЪрът ще е 2 лева..Айде на бас!

Като направя прогноза и не позная ,тогава ще ти пратя айриш, ама мойте прогнози ще са дългосрочни - 20-30 г напред
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        М да, тъкмо исках да кажа ,че понеделник -вторник са много важни дни за дългосрочния тренд и е много вероятно цената да тръгне трайно надолу. След сряда мога да бъда сигурен накъде ще продължи тренда,но така или иначе нямаш време за уискито
                        Така като гледам и двамата няма да познаете.Аз през цялото време наблюдавах спора ви с интерес и се явявам своего рода съдия.Тъй че що не ми купите двамцата по едно бутилче айриш,че като взема на жената и децата подаръчета,за мене не остава нищо.
                        А догодина-кога морската вода стане 28 С,долЪрът ще е 2 лева..Айде на бас!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Знаеш ли че 1,3440 има веротност макар и малка да видиш евентуално следващото деситилетие ,
                          М да, тъкмо исках да кажа ,че понеделник -вторник са много важни дни за дългосрочния тренд и е много вероятно цената да тръгне трайно надолу. След сряда мога да бъда сигурен накъде ще продължи тренда,но така или иначе нямаш време за уискито
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            След 1,3410 има 1,3420...30.....40.............
                            а 1,2970 не е 76 фибо , а е 61.8 фибо на дневна база , дете мое неуко ...............
                            Знаеш ли че 1,3440 има веротност макар и малка да видиш евентуално следващото деситилетие ,

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Аз за разлика от теб ,евентуално ,знам какво има на 1,3410,докато ти сигурно не.

Но че е факт факт за което ти свалям шапка ,Само че никогаж не можех да предположа че от 1,2970 -ЕДНО нищо само едно 76фибо ще гони 1,3410 .вероятноста бе 5% ,ама на стана пу .Сега да гледаме кво ще стане от понделник че си ебало фара Успех
                              След 1,3410 има 1,3420...30.....40.............
                              а 1,2970 не е 76 фибо , а е 61.8 фибо на дневна база , дете мое неуко ...............
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Четири фигури ония ден споменах
                                =================================
                                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                                Спасете Мирко !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X