IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    в

Здравей!
    Стоиле и баба знае на дневна да брои.
    Ако погледнеш нещата на седмична няма никакъв проблем да се случат, както съм ги начертал.
    Ми и на седмична не виждам петица надолу
    Така или иначе дори и спада от 4280 да си остане ABC, а и по варианта в твоето броене, би трябвало следващото значително движение да е надолу (38.2 фибо на целия спад от 4280 на 3470 изглежда подходящо място за това). Ще видим как ще се развие това движение - в три или в пет вълни.
    Една друга възможност е от 1875 да има триъгълник - вълна А до 4280, вълна B до 2968 и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Комарджи , евро/долар -- не помня откога не съм цъкал ...Има и други валути
      ти пък толкова буквално да ми вземеш думите (принципа е важен ), че аз по същия начин, ако подходя към твоите,
      ще трябва в депресия неизличима да изпадна

айде лека засега,че временцето арно е навън.
      Last edited by anonimen komardjia; 04.12.2010, 13:33.

Коментар

• Комарджи , евро/долар -- не помня откога не съм цъкал ...Има и други валути
        ===================================
        Скорпи , абсолютно си прав ! По простата причина ,че анализаторът е свикнал да не носи отговорност ...И в момента , в който измени на основния си принцип --- нещата се сг**няват
        Last edited by Eti_; 04.12.2010, 14:14.
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Най- добър анализатор в БГ с винаги нулеви резултати ??????
          Важното е патос да има в изказването.

Коментар

Като видя некой да брои вълни на минутни графики , се заливам от смях ..... Единствено скалперите ме развеселяват повече ....

И запомни -- че с вълнови анализ не се търгува Много съм спорил с един твой градски ( впрочем той за мен е най-добрия анализатор в БГ , но това е друга тема ) на тая тема и стандартният му отговор обикновенно се свеждаше до : " Ами не мога по друг начин да търгувам .....! " А аргументът в моя полза е ,че резултатите му винаги са нулеви
            Най- добър анализатор в БГ с винаги нулеви резултати ??????
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Комарджи , анализът ти има стойност на магарешка сянка ....Търговкият ти план ,тоже

Като видя некой да брои вълни на минутни графики , се заливам от смях ..... Единствено скалперите ме развеселяват повече ....

И запомни -- че с вълнови анализ не се търгува Много съм спорил с един твой градски ( впрочем той за мен е най-добрия анализатор в БГ , но това е друга тема ) на тая тема и стандартният му отговор обикновенно се свеждаше до : " Ами не мога по друг начин да търгувам .....! " А аргументът в моя полза е ,че резултатите му винаги са нулеви

Ето го моя анализ и търговски план

http://www.youtube.com/watch?v=25LBTSUEU0A
              хи-хи-хи
              абе Дженталменино, какви несвързани ги дрънкаш ..... де се губиш цяла седмица...... само не казвай, че дългите от миналата седмица вчера са ти вързали.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                нещо броенето от 2 до 3 не е по правилата
                така си е, но идеално ми пасва на 4-ката.

Гледай сега трудно е толкова сложни вълни да ги броиш без грешки, защото цялата тази теория е съвършена когато я използваш ден за ден, но ако тръгнеш последователно във времето да ги нанасяш цифрите и буквите става грозно. Аз това на приложения чарт го правя от 4.11. с едно ускорение и едно забавяне БЕЗ ДА ПИПАМ цифрите и така един месец го "бутах" на долу .
                Какво мислиш, че аз не виждам АБЦ на дневна, но продължавам докато не изчерпя приложения чарт.
                ВАЖНО е фазата и формата !!!

Прилагам ти оригиналния чертеж, който ме е водил от 4.11 насам.
                http://prikachi.com/images/250/2725250y.png

Сега гледам един джентълмен се обадил по долу, че същия този го питай колко пъти си минеше мнението за горе и долу ... че и заради него (по негов съвет) съм затварял къси

Коментар

• Комарджи , анализът ти има стойност на магарешка сянка ....Търговкият ти план ,тоже

Ето го моя анализ и търговски план

http://www.youtube.com/watch?v=25LBTSUEU0A
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Аз вятъра на къде духа на М1 немога да определя. Това ли искаш да чуеш?
                    Към онзи момент ситуацията бе ясна за мен. Мисля, че е отрзено в диалога със Стамба. А от това, че играя и в двете посоки само ползи имам. Какво правя, в единия от цитираните постовите съм го засегнал.

Забавна и позитивна личност се старая да бъда и за това използвам суперлативи, човечета и други простотии.

Готов ли си със заключението или просто питаш?
                    Не. Наистина просто питам. Всичко си е точно.

Коментар

Добро утро!

Накратко:
                      Ситуацията към момента е повече от кристално ясна, нещата се движат по план и общо взето последствията са предвидими.
                      Който смята след време да каже "аз казах ли ви го" да го каже СЕГА и да приложи чарт разбира се.

Преди малко поглеждам творчеството на Возни и виждам, че на 29.11. е преработил броенето си и го е приравнил към моето от 20.11. Това не знам да ли е на добре!!!! Аз между другото се опитах да му подскажа някой неща доста преди това, но той бе закрил КУРИЛКАТА където все ме праща - заради нотациите .... не е лесна неговата

Ще прилагам вече в подписа си техническите неща, които искам да споделя с част от Вас.

..... и когато печелим да не забравяме

Поздрави!!

пс Схемата е принципна.Търговския ми план е ABC.
                      нещо броенето от 2 до 3 не е по правилата

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                        Ние на М1 ги гледахме. Нещо написах. Цитирано е по-долу. Въпросът е в коя вълна по големия ти чертеж от днес е тази търговия? И доколко "Ситуацията към момента е повече от кристално ясна" към онзи момент?
                        Аз вятъра на къде духа на М1 немога да определя. Това ли искаш да чуеш?
                        Към онзи момент ситуацията бе ясна за мен. Мисля, че е отрзено в диалога със Стамба. А от това, че играя и в двете посоки само ползи имам. Какво правя, в единия от цитираните постовите съм го засегнал.

Забавна и позитивна личност се старая да бъда и за това използвам суперлативи, човечета и други простотии.

Готов ли си със заключението или просто питаш?

Коментар

Понеже си използвал учтивата форма на обръщение "Моля" веднага ти казвам 02 декември 13:26 1.31828. Красотата и ювелирното изпълнение може да го видиш на М1.
                          Надявам се насоченото ти внимание към мен да не крие ченгениски намерения.

Поздрави и успехи и през следващата седмица!

пс. моля да изтриеш чарта от цитата.
                          Ние на М1 ги гледахме. Нещо написах. Цитирано е по-долу. Въпросът е в коя вълна по големия ти чертеж от днес е тази търговия? И доколко "Ситуацията към момента е повече от кристално ясна" към онзи момент?

Коментар

• Понеже си използвал учтивата форма на обръщение "Моля" веднага ти казвам 02 декември 13:26 1.31828. Красотата и ювелирното изпълнение може да го видиш на М1.
                            Надявам се насоченото ти внимание към мен да не крие ченгениски намерения.

Поздрави и успехи и през следващата седмица!

пс. моля да изтриеш чарта от цитата.

Коментар

Добро утро!

Накратко:
                              Ситуацията към момента е повече от кристално ясна, нещата се движат по план и общо взето последствията са предвидими.
                              Който смята след време да каже "аз казах ли ви го" да го каже СЕГА и да приложи чарт разбира се.

Преди малко поглеждам творчеството на Возни и виждам, че на 29.11. е преработил броенето си и го е приравнил към моето от 20.11. Това не знам да ли е на добре!!!! Аз между другото се опитах да му подскажа някой неща доста преди това, но той бе закрил КУРИЛКАТА където все ме праща - заради нотациите .... не е лесна неговата

Ще прилагам вече в подписа си техническите неща, които искам да споделя с част от Вас.
                              http://prikachi.com/images/652/2724652B.png

..... и когато печелим да не забравяме

Поздрави!!

пс Схемата е принципна.Търговския ми план е ABC.
                              Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Поправка:
                              ВХОДА е ювелирен, а СИТУАЦИЯТА е страхотна.
                              Игра ПРЕДИ НОВИНИТЕ даваща ми КОРИДОР до 3150, при запълване на КОРИДОРА с 2/3 затворих.
                              ЦЕЛИ не поставям в класическия смисъл на думата, защото е БОЖА работа КАК, като ФОРМА/ФИГУРА КОРИДОРА пред мен ще се запълни - гледам и действам. Дефанзивен играч* съм и сделки от 20-30 пипа също ме радват, особено в ден който пазара разплака доста хора.

ТЕБЕ КАКВО ТЕ РАДВА ГОДИМЕ.

*дефанзивен играч - приоритет на входа и стопа пред лимита. Основна цел пласиране на нискорискови ордери с първа цел 0. ... за втората цел няма да обяснявам, защото не си тъп.
                              Моля, покажи на графиката тази позиция.
                              Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              страхотрн вход 13:26 с къси, стоп на 3195
                              много внимателно има новини

13:49 стопа преместен 3787

13:52 стоп 0

13:58 затворена +21
                              Last edited by GoDim; 04.12.2010, 11:14.

Коментар

• в
                                Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                                Тази петица надолу от 4280 ми се струва начертана с доста въображение : )
                                Здравей!
                                Стоиле и баба знае на дневна да брои.
                                Ако погледнеш нещата на седмична няма никакъв проблем да се случат, както съм ги начертал.
                                Аз броя неща на фреймове, които използвам за отиграване. Анализите не ги слагам в рамка и с умиление да си гледкам (това не е към теб)

Проблем (към момента) ще бъде "B", ако падне леко под 2970. Тогава модела ми все още ще бъде валиден и касапницата ще бъде грозна.

Принципно си прав, но това е моя път. Дефинирал съм си капаните, както и за север така и за юг.

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X