IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Това беше и лаф на моя брат ,бог да го прости,но при мен е бъбрек пич -си ебало майката

Това 1,3113 или близо до него може да е само края на едно а и като нищо утре около 1,2940-1,29 да тръгне едно ц което обаче края му ще е на 16 /01/2011 сабахлян Успех
    Сори за бъбрека,чувал съм,че страшно боли,но го приеми откъм добрата страна.След тази болка ще приемаш другите след нея много по-леко.
    А относно върхът и броенето-нали знаеш,там всеки си вижда туй,дето му се иска.Аз гледам на 4Н и за мене туй краят на втора е на започналият спад от 3432,ама нали така ми се ИСКА щото.И пак скорошно оздравяване!
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      Ами и аз понеделник казах,че имаме Piercing Pattern и еврото нагоре,ама КАТО НЯМА ДИСЦИПЛИНА,не стига че не го изпълних,ами и като цяло съм на загуба засега
      Е аз не съм на загуба днеска ,
      защото позицията е много по-малка
      от тази дето е направих до 1.30333,
      но въпроса е принципен !!!!
      ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
      П.П.Видех ДАУ и скъсих от 1.30912
      Last edited by bgg_red; 12.01.2011, 20:09.
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Тандеме,малко пиеш,затова се разболяваш.Моя баща,Бог да го прости,казваше,че всички болести са от нередовно пиене.Дано този връх,дето го чакаме от два дни да не е много висок,че под напрежение ще ме постави мен и сметката ми.Макар че е против правилата ми,стопът ще го преместя,ако се налага,защото съм 99% сигурен,че сме за надолу.Но най-много до 3240,после бууум...Скорошно оздравяване!
        Справка,скоро обсъжданата тема на Опасния в зоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Тандеме,малко пиеш,затова се разболяваш.Моя баща,Бог да го прости,казваше,че всички болести са от нередовно пиене.Дано този връх,дето го чакаме от два дни да не е много висок,че под напрежение ще ме постави мен и сметката ми.Макар че е против правилата ми,стопът ще го преместя,ако се налага,защото съм 99% сигурен,че сме за надолу.Но най-много до 3240,после бууум...Скорошно оздравяване!
          Това беше и лаф на моя брат ,бог да го прости,но при мен е бъбрек пич -си ебало майката

Това 1,3113 или близо до него може да е само края на едно а и като нищо утре около 1,2940-1,29 да тръгне едно ц което обаче края му ще е на 16 /01/2011 сабахлян Успех

Коментар

• Не очаквах -но все пак е факт-еврото тества пробива на триъгълника на дневна.Да се надяваме че ще му е това покачването.Апрото както Коко казва вълчи капан.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Пенчев, така е, прозорци много, но моите Каки от както са се кръстосали около 15:00 часа и то на М5 от тогава все нагоре вървят. Защо трябва да се противоречи на пазара ?!
              Грийди интрадей търговията не е всичко на този пазар В противоречие с какво са късите в момент ? С твоята търговия ? С твоето разбиране за посока ? Ами ако той търгува на по-висок фрейм от теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                То и аз не съм затоврил,
                но чакам 1.31444 и там
                ще скъся
                Яд ме е , че това 1.31444 го виждах
                в процедирането още от вчера, но като
                куца дисциплината така става.
                То не за загубата , а за това , че
                требеше да има стоп на да кажем 1.30555
                и можеше над КАКАТА на Стамбата
                едно дълго за 1.31444 и некоя стинка,
                а не като сега да мигам кът мишка в брашно
                Ами и аз понеделник казах,че имаме Piercing Pattern и еврото нагоре,ама КАТО НЯМА ДИСЦИПЛИНА,не стига че не го изпълних,ами и като цяло съм на загуба засега

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Пенчев, така е, прозорци много, но моите Каки от както са се кръстосали около 15:00 часа и то на М5 от тогава все нагоре вървят. Защо трябва да се противоречи на пазара ?!
                  Не знам за другите,Грийди,при мене сентимент има,просто ,,машинката"ми вече е настроена на меча вълна.
                  Успехи с КАКИТЕ!
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                    Реде,аз още не съм затворил - мисля да добавя дори скоро ако се качи още,ама това по-скоро на шип ми прилича......стига му толкова корекция,а утре се очакват и добри данни за САЩ,ама да видим
                    То и аз не съм затоврил,
                    но чакам 1.31444 и там
                    ще скъся
                    Яд ме е , че това 1.31444 го виждах
                    в процедирането още от вчера, но като
                    куца дисциплината така става.
                    То не за загубата , а за това , че
                    требеше да има стоп на да кажем 1.30555
                    и можеше над КАКАТА на Стамбата
                    едно дълго за 1.31444 и некоя стинка,
                    а не като сега да мигам кът мишка в брашно

Коментар

• Пенчев, така е, прозорци много, но моите Каки от както са се кръстосали около 15:00 часа и то на М5 от тогава все нагоре вървят. Защо трябва да се противоречи на пазара ?!
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Късо 3085, малко да не боли без стоп. Че днес от сабахлям само гледам))

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Пичове макар и болен ,ще ви помогна -сел евро от 1,3107 стоп няма ,щото в с;едващия час и 1/2 би трябвало да има връх ,цел 1,22
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Ех, Стамба, Стамба
                            Тия КАКИ са гола вода
                            Реде,аз още не съм затворил - мисля да добавя дори скоро ако се качи още,ама това по-скоро на шип ми прилича......стига му толкова корекция,а утре се очакват и добри данни за САЩ,ама да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                              Годиме ти да не се обиди нещо ???
                              въобще нямах намерение да го правя
                              даже те поздравявам ........
                              всеки е полезен с нещо тук ,за тези
                              които искат да научат нещо ново
                              хайде дано да бъде за последен път
                              аз вече евентуални твои забележки
                              ги приемам положително и приятелски
                              (нали и двамата сме техничари )
                              мнението за данните от Оандата бяха
                              ненападателни спрямо теб
                              специални поздрави за теб
                              Няма сърдити. Отговорът ми беше към всички скептици относно алгоритъм "на изхода".

Коментар

• Ех, Стамба, Стамба
                                Тия КАКИ са гола вода

Коментар

Working...
                                X