If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грийди интрадей търговията не е всичко на този пазар В противоречие с какво са късите в момент ? С твоята търговия ? С твоето разбиране за посока ? Ами ако той търгува на по-висок фрейм от теб ?
Не казвам, че интрадея е всичко, далеч съм от тази мисъл. Но след, като от следобяда, когато се образува малкото флагче(триъгълниче, кой както му харесва), много добре виждащо се на М15 и М5, то от тогава цената е повишаваща се. Нямаме един път дори корекция, която да преминава под границата на предишното импулсно движение. Да, имахме логични входове за къси и то не веднъж. Там където влезе ти, малко след това доста се замислих дали да не вляза след като проби 3050, като евентуално това да е фейк брекаут и от там да продължи надолу. Но при наличието на дъно, след това още едно и то по-високо, а след него още едно отново по високо от предходното и то на Н1, като третото дъно дори е флагчето, което съдържа двойно дъно на по-малките графики, то как да продам. Имаше резон единствено ако стопа ми е близък, но понеже пък аз съм дневно ориентиран и въобще преустанових търговия, излишен риск рядко поемам.
За високите фреймове, кой както се чувства най-добре. За пример SANDO давам, но той не стои по цял ден залепен пред екраните и да се тревожи за 50-100 пипса А тук никак не изглежда така
Продължавам си стратегията както казах-на 3110 донатоварих колата с къси.,най-много да си донатоваря и салдото Стопа си стои на 3130.
Когато нещо се случи,след това пророци много./по повод 200 -тата пипа/
Пенчев, няма са плашиш. Тури още 200 пипа и пий 200 ракия, че и мен сърцето ме боли. Ще издържа до 1,38 и после марш към банката да внасям
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Реде КАКИТЕ ми понявга ,както сега
правят к*рвенски номера
ама те жените затова са интересни
,защото понявга са непрогнозеруеми
,затова казах преди няколко часа
стопа да е на 3203 ,защото таргета ще е
голям
а пък ти се чудеше преди час ,защо
все още не съм затворил дългите и
че съм бил много алчен
не съм чак толкова -просто не