If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро и горещи пожелания за успешна седмица!
Едно скромно, абсолютно неангажиращо мнение.
Това рязко движение в е/долар миналата седмица, от гледна точка на дълговата криза в Европа, си беше в пълния смисъл на думата, безумие. Във форекса, а и изобщо в човешката дейност, безумията имат своето достойно място, но всеки, който реши, че може да разчита на тях дълго време, ще сбърка!
Още веднъж - успешна седмица на всички!
БЛАГОДАРЯ на всички Ви !
Победата е обща!! Вие бяхте в основата на гласовете!
Би трябвало да сме успели liyan 17-ти стана вече, що обаче не са сложили купа срещу нас ... май финиша не е БГ-време Volatilnia за мен сме номер 1, защото много късно се заехме ....... Дафинчето не го брой.
Поздрави от мен и Батко, ..... преди да дойде при мен заработваше у Холивуд ... ей го на при Бон Джови ..... http://vbox7.com/play:5d78fd40
-------------------
евро/долар към този етап ме кара да се въздържам от всякакви изявления , преобладават сигнали север, но намирам и слабо доловим и за юг - вълнов. Трудно е след това изригване технически да се разгледа ситуацията .... лично на мен ми трябва поне още едно натрупване.
Лекия сигнал юг...... 1-ва от 14.01 - 10:10 до 12:10 и
от там насам 2-ра "abc" Х "abc", като към момента 01:10 се развива последното "с". Критична тока 3460
Коментар